Dudak dolgusu hatası?

• merhaba ben 9 Nisan tarihinde İstanbul'da bilinen pahalı iyi bir klinikte 12bin liraya dudak dolgusu yaptırdım 1ml juvaderm marka istedim dolgunun büyük bir kısmı uygulandı ilk dolgum oldugu icin 2hafta sonra kalanını ekleyeceklerini daha dogal bir görünüm olacagi soylendi 2haftalik surecte dudagimda belirgin asimetri vardi 19nisan gunu dolgumun tamami uygulanacagi sirada asimetri oldugunu belirttim duzelteceklerinu soylediler az cok ilk haline gore duzeldu fakat hala velirgin bir asimetri var parami hak eden bir islem degil İnce dudaklı biri olduğum için dudağımda fazla bir ödem şişlik morluk olmadı hatta hiç olmadı dudagimda hala bir asimetri var 2hafta icerisinde sonucun oturacagini soylediler ama bu gorunumun duzelecegini sanmiyorum bu durumu yasayan var mı icinizde 2haftalik surecten sonra tekrar klinige yazmayı düşünüyorum bu surecte bekliyorum Şu an cevremdekiler yarım ml daha ekletelim istediginiz gorunume kavusursunuz vb pazarlik yapmaya calisacaklarini soyledi extra ucret talep ederler yâda zamanla oturur gibi cumlelerle geçiştireceklerini onemsemeyeceklerini dediler bircok isletme hatasini kabul etmiyor sonucta ama piyasaya gore yuksek bir fiyat odedim ne yapmam gerekiyor bu durumu yasayan var mı icinizde buyuk bir hayal kirikligi yasiyorum ya gercekten
Dudak dolgusu hatası?