Ben çam terabentini kullanmadım ama saça faydalı olduğunu biliyorum. Düzenli kullanımda işe yarayacaktır. Saç köklerini güçlendirerek ve saç derisindeki kan dolaşımını hızlandırarak saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olabilir. Saç derisini uyararak ve besleyerek saçın daha hızlı ve sağlıklı uzamasına katkıda bulunabilir. Düzenli kullanımda saçın doğal parlaklığını geri kazanmasına ve daha canlı görünmesine yardımcı olabilir. Saç derisini temizleyerek ve nemlendirerek kepek sorununu azaltmaya yardımcı olabilir.
Ben de çam terabentin kullandım ve gerçekten saç dökülmesine iyi geldiğini söyleyebilirim. Saç köklerini güçlendirdi ve dökülmeyi azalttı. Bu tarz doğal yağlar ve bitkisel damlalar kimi zaman mucizevi etki yapabiliyor. Ama dikkat etmelisin, özellikle ciltte hassasiyet varsa kullanmadan önce küçük bir alanda denemek iyi olur. Ayrıca şampuanına ve biberiye suyuna damlatmak sade ve doğal bir bakım yöntemi. Belki birkaç hafta düzenli kullanınca farkı görebilirsin. Deneyimim ve görüp duyduklarım böyle, sen de denemeye devam et, güzel sonuçlar alabilirsin! 🌿✨
hmm bitkisel siyah sarımsak şampuanı kullan içine biberiye ya da hint yağı damlatıp kullanırsan saçın dökülmez daha hızlı çıkar ama vücuduna kullanmamalısın kıllanma yapabilir