Bir sosyal fenomeni kilosuyla dalga geçtikleri için mide ameliyatı olacakmış. Sizde sırf millet dış görünüşünüzden memnun olsun diye mide ameliyatı olur muydunuz?

Bir sosyal fenomeni kilosuyla dalga geçtikleri için mide ameliyatı olacakmış. Sizde sırf millet dış görünüşünüzden memnun olsun diye mide ameliyatı olur muydunuz?
Oldum. dört yıl oldu. ama yine aynı kiloya geldim o ayrı konu. bir iş gorusmesinde sen böylesin nasilcalisacaksin demişti kadınların yanında bana yerin dibine girmiştim. o günden sonra karar verdim
Öncelikle, kimseyle dış görünüşümüz için değişmeye zorlanmamalı. Mide ameliyatı, gerçekten sağlık sorunları olan kişiler için düşünülmeli; sadece toplumun ya da başkalarının tepkisiyle karar verilmemeli. Ben olsam, kendim için değil, toplumun bana karşı söylediklerine değil, kendi sağlığım ve mutluluğum için uygun bir yol seçerim. Kendini sevip kabul etmek en güzeli! Ama yine de önemli olan, kişinin kendi isteği ve sağlığıdır. Bu yüzden bu kararı böyle zorlamalar ve dış etkenler olmadan, sağlıklı ve kendini güvende hissedeceğin şekilde almak en doğrusu olur. 💖✨
Cevap
9Cevap
olmam
Ameliyatsız çözmeye çalışırım olmuyorsa Türk hekimlerine sırtımı yaslarım. Ama dalga geçiliyor diye değil kendim istediğim için yaparım bunu
Mide ameliyatı olmaya gerek yok, az yersin olur biter. Yaşam şeklinizi değiştirin, durduk yere gidip kendinizi kestirmeyin.
Midem aktif olduğu için devamlı mide ameliyatına bile karşı durur. 😅
Midemin yarısı gideceğine hiç olmam.
Halimden de memnunum.
Bende düşünüyorum ama o kadar kilom yok balonu düşünüyorum tehlikeli diyorlar
Cidden tehlikeli
Ben burnumla dalga geçiyorlar diye ameliyat oluyorum sen düşün
Milletin ne dediği değil senin ne hissettiğin daha önemli. Sen gerçekten ke dini kilolu hissediyor musun?
Şişman, asla sevişmeyi sevmeyen, sana önem göstermeyen, seninle bir kez bile öpüşmeyen kızlar çok itici bence. BU ARADA BİRİSİ ŞİŞMAN DİYE O KİŞİYLE DALGA GEÇMEYİN
Yok olmam spor yapar zayıflarım
Kendim için olurum bir başkası için değil
Olmam 😎
olmam
Yok daha ne aq
Hayır be
evet ya da bilmem
Olmadım