hayattaki tek çabaları kadın bedenine ulaşmak olan ulaşamayınca da deliye dönen bir grup. burada da karşılaştım çok kez.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok fazlalar çünkü bu hayatta maddiyati s. Et manen hiçbir halt becerememişler. Kadın düşmanı inanılmaz fazla. İnsan olamadan bir şeye kin gütmek basit, yoksa kendini gerçekleştirmen falan lazım bunlara kolay geleni kin gütmek. P. rno izlerler daha da aşağılık kompleksine girerler buna muhtaç oldukları için. Aseksüel gibi pazarlarlar kendilerini ancak herkes her şeyin farkında. O yüzden ezikler demeni haklı buluyorum.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılToplumun giderek daha fazla dış görünüşe odaklanması, bazı erkeklerin kendilerini yetersiz ve çekici bulmamalarına neden olabilir. "İncel" ideolojisi, bu durumu kadınların yüzeysel tercihleriyle açıklayarak bir suçlu arayışına girebilir. Bazı erkekler, geleneksel masküleniyet idealleriyle modern ilişkilerin gerektirdiği duygusal açıklık ve iletişim becerileri arasındaki çelişkilerden dolayı zorluk yaşayabilirler. Çocukluk çağı travmaları, istismar, zorbalık ve sosyal izolasyon gibi olumsuz deneyimler, bireyleri "incel" ideolojisine karşı daha savunmasız hale getirebilir. Sürekli reddedilme ve yalnızlık hissi, "incel" bireylerde öfke, kıskançlık ve kadınlara karşı düşmanlık gibi olumsuz duyguların gelişmesine katkıda bulunabilir.
10 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü kadınları kendilerinin malı olarak görüyorlar. Her baktığı gördüğü kadın ona seks borçlu sanıyorlar. İncellerin zeka seviyesi çok düşüktür uğraşmaya değmezler
10 Yorumla
bunlar yüzünden kalite oldukça yerlerde kadınları da kötü etkiliyor normal bireylerinde ilişki durumunu etkiliyor çok saçma sapan bir yere gidiyor çözümünü bulamıyorum
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası bu konuda dikkatli konuşmayı tercih ediyorum çünkü incelikle yaklaşmamız gereken bir durum. Genç yaşlarda, özellikle 20’lerinde, birçok insan kendini, duygularını ve ilişkilerini anlamaya çalışırken yanlış yollara sapabiliyor. Ancak kişinin kendisine ve çevresindekilere saygı çerçevesinde hareket etmesi her şeyin temeli!
Özellikle erkeklerin toplumdan gelen bazı baskılar ve yanlış yönlendirmelerle böyle olumsuz bir tutum sergilediklerini düşünüyorum. Ama bu, hiçbir zaman bir mazeret olamaz! Bence herkes önce kendine değer verip kendini sevmeli 🪞, öz güven aşılamalı. Gerçek anlamda değerli hissettiğinde, başkalarına da aynı özeni gösterir. Özetle, bence eğitim ve öz farkındalık önemli! Herkes güzellikleri görmeyi öğrenmeli. 💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
30Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılkaraktersizler ondan
00 Yorumla
1 yılKadın bedenine değil, insanlığın asgari seviyesine ulaşmayı deneseler keşke. Ama orası çaba gerektiriyor tabii, uğraşmak zor..
41 Yorumla- 1 yıl
kesinlikle katılıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılEtki tepki olayları erkekler can sıkıntısından incel mi oldu sence , tabikide bu tarz erkeklerin oluşmasında kadınlarında payı var bak doğru bir yapıda olduklarını savunmuyorum ama maalesef ki farkında olmadan erkeklerin yapsını bozuyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİncel istemsiz bekar demektir bunların hepsi kadına düşman olan kişiler değillerdir Senin bahsettiğin kesim blackpill veya mizojini grubuna girer
015 Yorumla- 1 yıl
valla kadın cinayeti olunca birden bunların toplulukları gruplari ifşalanıyor twitterda katilin eline sağlık diyolar aşırı nefret dolulae kadınları elde edemedikleri için
Cevap sahibi1 yılKadınla olsalar da kadın düşmanı olurlar kadınlara ulaşmak çok zor değil bunun için çalışan kadınlar var senin o bahsettiğin kişilerin ortak özelliği anti hümanist olmasıdır mesela incel harekatını başlatan kişi elliet rodger çocuğun babası zengin ve birden çok kadınla kolayca birlikte olabilen bir adam çocuk daha lise çağında son model arabayla okula gidiyor falan bok gibi parası var ama kadınlarla olmuyor çünkü kadınları haşere olarak görüyor ve onlarla etkileşime geçmeyi reddediyor ben yürümem o bana yürür mantığı.. falan filan bunların hepsinin psikolojisi bozuk fikir ayrılıkları hep kaosa yol açar ama sosyal medyada daha kolay ifade edebiliyorlar
- 1 yıl
Ben redpilci incelim dayı kadın düşmanı falan değilim
- 1 yıl
yaşamı çok farklı algılamaları bence başlıca sebeplerinden biri her şeye materyalist yaklaşmak kadınları bir materyal övünç kaynağı olarak görmeleri, herkesin yanında var benim niye yok gibi bir bakış açısıyla bakıp sızlanıyorlar sürekli. antihümanist olanlar da o verdiğim uç örnekleri yapanlar.
Cevap sahibi1 yıl@banahiçbirkızbakmaz_ Redpill kadın hipergamisi ve doğayı el alırken blackpill daha çok nefreti eylemleri barındırıyor black pill redpillin en üst halidir senin alınmana gerek yok zaten
- 1 yıl
Zaten yakışıklı olsam incel olmazdım bir estetiğe bakar ama tipim düzelince hıncımı alıcam kadınlardan onları aldatıcam üzücem kullanıcam
- 1 yıl
Hah incel anlamı bu iste
Cevap sahibi1 yılKıskançlık olabilir insan doğasında bende yoldan geçerken keşke böyle bir kızla sevgili olabilsem diyorum ama kafamda kuruntu yapmıyorum bazen kabullenmek veya akışına bırakmak gerekiyor bu hayatın her alanında var sadece cinsiyette değil ki iş dünyası da böyle akraba ilişkileri de bu yüzden iyi insan olmak önemli diyoruz en azından insan teraziyi ayarlaması gerekiyor bunlarınki ileri düzey saf kötülük maalesef
- 1 yıl
Dostum para sağlık olduktan sonra hersey olur önce paraya odaklanmak gerek para olduktan sonra hatunlar kendi geliyor zaten😃
- 1 yıl
İncels. is diye site var aklına gelecek her ırktan incel var orada takılıyor bir ara bende girdim geri çıktım sarmadı VPN ile girilebiliyor sadece
- 1 yıl
Benim isim olmaz öyle yerlerde aw sonra içeri filan alırlar uğraşamam sende bulaşma
- 1 yıl
Blackpillciler tehlikeli oluyor cinayet işlemeye meyilli olan onlar. Ben redpilciyim. Birine zarar versem çoktan verirdim fazla samimi olmasam da kız bir kankim var ama incel olduğumu bilmiyor
- 1 yıl
Sen bi doktora görün kardesim hadi ben kaçtım
- 1 yıl
@blnmyorkim bıraktım kanka zaten tuhaf bir yer girme sakın zaten VPN ile açılıyor sadece
- 1 yıl
@blnmyorkim yok la normal biriyim korkma sjskskskskslsld
İnceller çok kötü evet tıpkı koca bulamayan kadınların feminist olması gibi.
20 YorumlaEğitimsizlikten zihinleri gibi ağızlarıda aynı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılcidden bu kitle için kafa yoruyor musun?
Sen olgun bir erkeği bile gayet etkileyeceğini bilen bir kadınsın.
hiç zaman ayırmamalısın bence o tayfaya
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Virüs gibi çoğaldılar ne yazık ki var öyle prenses erkekler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSende hem gösteriyon
Hem vermiyon
Hemde şikayet ediyon00 Yorumla
1 yılBu yüzden kadınlar olarak sevgili olucak, düzgün, karakterli, s"KS i kadını kullanmak için yapmayacak birini bulamiyoruz
03 Yorumla- 1 yıl
Niye aq sozin gibi omurgasız o*ospu cocuklariyla uğraşmaktan bıktık. düzgün insan kalmadı ülke gelismiyor
1 yılTürkiye'de arttı tabi ki ekonomi kötü artması normal burada gayet
00 Yorumla
1 yılHayatta tek amaç kadınla birlikte olmak mı? Geçsinler o işi.
01 Yorumla- 1 yıl
Hayatın merkezinde kadınlar yoktur benim için. Kendi isteklerim ideallerim daha ön planda...
Bende tam tersi durum var elde ede ede sıkıldım etlıye sütlüye karışmıyom daha
01 Yorumla- 1 yıl
Keşke bende senin gibi olsaydım sıkılacak kadar çok kadını elde edebilseydim...
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBende abaza kizlardan biktim ayni durum abim
015 Yorumla- 1 yıl
abaza kız derken?
- 1 yıl
Yalak kardeşim uçkuruna sahip çıkamayan
- 1 yıl
tek senin derdin var herhalde ben böyle bir şeu duymadım
- 1 yıl
Senin duyup duymaman bi ölçüt degil ben çok karsilastim 2021den beri bu sitedeyim bu 2. hesabim
- 1 yıl
bu sitede karşılaştıysan geçmiş olsun. geçen gün bana bi kız seni fena s*krm yazdı şoka uğradım
- 1 yıl
Ben kendi cinsinden nefret eden kızda gordum buarada devir çok skndirik bi devir
- 1 yıl
demek istediğim kız değil kız görünümlü bir hesaptı erkeksen niye kız hesabı açtın dedim. biseksüelim diyor
- 1 yıl
burada mi gayet normal numune tiplerle dolu bi yer bura kiz hesabi acmasida kizlara yakin olmak icin
- 1 yıl
sana yazanlar da bu numune tiplerden olabilir diyorum. çünkü hiçbir kız yeni tanıştığı birine öyle davranmaz
- 1 yıl
Sirf sexting icin yazan 20 30 tane kiz gordum fake de olabilir realde sorun o degil sorun zihniyet zaten
- 1 yıl
reelde çok fazla böyle kızla tanışmadıysan genelleme yapma bence
- 1 yıl
Realdede tanistim genelleme yapmiyorum o yuzden
- 1 yıl
okeyy
- 1 yıl
Good night abim
- 1 yıl
sana da gn abi
Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Bunların kadın tipleri de arttı dikkat edelim
012 Yorumla- 1 yıl
o nasıl ki?
- 1 yıl
orasını bilemem ama azınlık olduğu kesin dmfndmcnx
- 1 yıl
ben çevremden kız arkadaşlarımdan hiç görmedim böyle olanı. ilk mesajı bile atmazlar hatta. ama doğrudur var olabilir
- 1 yıl
Sesli yanıt:
https://voca.ro/115gUn5H4yoV - 1 yıl
doğru ama bu biraz da takıntılı toksik insanlarda görülen bir durum sankii
- 1 yıl
Sesli yanıt:
https://voca.ro/1gphUKrECqOV - 1 yıl
aynen öyle gerçekten
- 1 yıl
Sesli yanıt;
https://voca.ro/1bgWCgkJqunt - 1 yıl
yani kadınlarda da vardır tabi ama bizdeki takıntı biraz karşı taraf tarafından önemsenmeyince başlıyor tüm kadınlarda olan bir şeydir ama ben asla çingenelik yapmam öyle
Onlara amguart topluluğu diyoruz
09 Yorumla- 1 yıl
yok onlar ayrı bunlar amperest
- 1 yıl
Sana ne diyoruz kerane topluluğu mu
- 1 yıl
Peki kralicem
- 1 yıl
Banana cevap verdim baksana
- 1 yıl
Haklisin
- 1 yıl
Kızın aciklamadaki gibiyse amaca ulasmak cok kolay knk
1 yılSizin gibiler yüzünden
012 Yorumla- 1 yıl
He pardon kaşarlar ve orspiler yüzünden 😉
- 1 yıl
derken mesela?
- 1 yıl
İncel ne demek knk
- 1 yıl
Sadece soruyu okudum salladımda maden hedefleri o esc ye gitsinler veya keraneye
- 1 yıl
Bro incel misin ben incelim
- 1 yıl
Yok aw ne inceli
- 1 yıl
Sende öyle düşünme para olsun bakalım nasıl bakarlar
- 1 yıl
Para ya da tip lazım bro o yüzden bunu bildiğim için redpilciyim. Blackpilci kesim tehlikeli ve cinayet işlemeye meyilli oralara düşürmesin allah amin
- 1 yıl
Knk o değişik terimleri bilmiyorum bende kendi tipimi bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum değişik bişey ama öyle değilim yani para sağlık olduktan sonra hersey olur bence
- 1 yıl
Bende hiçbir halt yok ama umudum var birazcık manita yapabilmeye daha hiç olmadı ama
- 1 yıl
Olur ya takma kafaya evlenirsin ilerde
- 1 yıl
Derdim evlilik değil ki manita yapmak
Gizli Üye(25-29)1 yılErkesiz ve ilişkisiz kalınca deliye dönen kadınlar da çok arttı
00 Yorumla
1 yılBiz daha da segerlenelim diye
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 961 cevap paylaştı. Zihniyet eğitim kalitesi düşüşü
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılPrenses erkek oldular
00 Yorumla çünkü kadınlara tapıyorlar
00 Yorumla
1 yılKadın vücudu eşsiz ve narin gayet normal aslında
00 Yorumla
1 yılBitmez onlar yavrum dert etme sen onları
00 Yorumla
1 yılİnceldigin yerden kopsun kizzzz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılProfil fotona bak anlarsın...
00 YorumlaDoğru söylüyorsun emin ol
11 Yorumla- 1 yıl
@Merve0110 hmm
1 yılBiri de benim
011 Yorumla- 1 yıl
Tipimiz yok napalım tipimiz olsa incel olmazdık
- 1 yıl
geldi bi artık daha
- 1 yıl
Aşağıda ki şahıs bana engel atmış asıl babasıyla kendisi öyle aq biz inceller kadın diye ölüyoz beni bi kız sevse kurşun atar yerim valla
- 1 yıl
kim engel atmış?
- 1 yıl
Ona da yazdım bir şeyler yorum silip engel atarak kaçmış direk inceller sandığınız kadar basit değil bazıları hacker bile olabiliyor gördüm çünkü
- 1 yıl
Biz incellere cuckold diyen şahıs var altta ona haddini bildirdim babanla sen öylesin dedim yorum silip engel attı
- 1 yıl
Sana bildirim gelmedi mi ona yazdım az önce ben istersen sende yaz engel atmışsın yorum silmişsin falan de biz incelleri hafife almasın canı yanar sonra
- 1 yıl
aynen kanka aynen hadi git
- 1 yıl
Valla billa yazdım engel attı direk
- 1 yıl
Kendisine sor istersen allah şahit
- 1 yıl
Kendisi ve babası cuckold onun bu arada biliyorum
babasızlıktan
018 Yorumla- 1 yıl
anlamadım ama?
- 1 yıl
heh doğru benim fikrim de bu. baba sevgisi görmeyen babasıyla problemli ilişkisi olan her erkekte mutlaka bir bkluk çıkıyor
- 1 yıl
öyle olursa daha kötü olmaz mı
- 1 yıl
bence çocukluğunu yaşamalı yoksa içindeki o boşluğu farklı şeylerle doldurmak ister büyüyünce. anadoluda adam etmek tabiri var biliyorum erkeği zor şartlarda büyütmek hep daha iyiymiş gibi geliyor ama bence bu da farklı sonuçlar doğurabilir çocuk yaşta sorumluluk verilmesi yeterli gayet
- 1 yıl
bence en sağlıklısı yürümeye basladığı andan itibaren futbole göndermek sol ayağına önem vermek lazım dmfndmnc
- 1 yıl
hayalim hayalimm en büyüklerinden biri döcmsmcnxm
- 1 yıl
evet ne var dmcmsmc
- 1 yıl
olmaz ya olan var mı ki
- 1 yıl
iyi gecelerr
- 1 yıl
Baba sevgisi görmeyen kızlar daha fena oluyor yanılıyorsunuz
1 yılÖyle
10 Yorumla
1 yılKadınlar yüzünden yine olabilir mi
10 Yorumla
1 yılCidden mi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılUcubeliklerinden
00 Yorumla
1 yılAferin sana
00 Yorumla
1 yılMaalesef haklısın
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 927 cevap paylaştı.
1 yılCuckold hepsi
00 Yorumla
1 yılHaklısın
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?