Kötü kokudan nasıl kurtulabilirim?

Merhaba ben KYK da kalıyorum. Bir ay kadar önce oda değiştirdim. Önceki oda arkadaşlarımla problemim gürültü meselesiydi ve bayağı olaylar olduğu için dayanamayıp oradan çıktım. Şimdiki oda arkadaşlarım olan kızlar gayet tatlılar iyi anlaşıyoruz. Fakat bugün bana gelip ben odaya geldiğimden beri bir koku olduğunu, rahatsız olduklarını ve ben odada olsam da olmasam da kokmaya devam ettiğini söylediler.

Daha önce böyle bir uyarı almadığım için şaşırdım ama bana direkt "Biz düzelir diye düşünüyorduk ama düzelecek gibi değil" deyip gitmemi istediklerini ima ettikleri için bayağı bir üzüldüm. Odadan çıkamayacağımı ama elimden geldiğince koku konusunda dikkat edeceğimi söyledim. Fakat kokunun kaynağını ve sorunu tam olarak saptayamıyorum çünkü ne kadar koklarsam koklayayım kokuyu alamıyorum.

Kendi kokum olduğu için mi böyle bilmiyorum ama şampuan kokum haricinde ekstra bir koku alamadım. (Şu inek sütlü şampuanlardan kullanıyorum) 83 kiloyum, kilomdan dolayı ekstra ter kokabileceğimi bildiğimden iki günde bir tam teşekküllü banyo yapıp her gün de katı sabunla koltuk altlarımı falan ayrı olarak yıkıyorum. Deodorant kullanamıyorum çünkü sıktığımda vücudumda kırmızı kabarcıklar oluşuyor. Onun yerine ter koktuğumu hissettiğimde banyo yapıyorum.

Kokumu tam olarak algılayamadığım için ne yapabileceğimi kestiremiyorum. Aşırı parfümlü şeyler kullanmak istemiyorum çünkü insanı boğuyorlar. Yurt imkanları içerisinde kötü kokumdan kurtulmak için ne yapabilirim?

Sırf bir koku yüzünden odamı değiştirmek istemiyorum. Kimseye rahatsızlık vermekte istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Kötü kokudan nasıl kurtulabilirim?