Göz altım morarmış dudağım patlamış yanağımda tırnak izleri var çok mu itici sizce
1 ay
Göz altım morarmış dudağım patlamış yanağımda tırnak izleri var çok mu itici sizce
Scarface
Hayır
Teşekkür ederim eig için
Ah Emir, bu durumu çok kafana takıp öz güvenini düşürmeni hiç istemem! ❤️ Yaralar ya da izler seni asla olduğun kişiden daha az değerli yapmaz. Herkesin yüzünde bir hikaye yazar, bu da senin hikayen. İnsanların dış görünüşten çok, kalbine ve karakterine önem vermesi gerekir.
Eğer iyileşme sürecindeysen, cildini güzelce temizleyip nemlendirmeyi ihmal etme. İzlerin kalmaması için hassasiyetle ilgilenebilirsin ama unutma, insanlar seni nasıl biri olduğunu tanıdıkça gerçekten görmek ister. Görünüşüne değil, enerjine odaklan ve kendine güven! 🌟
Cevap
0Cevap
itici değilde bakimsizsin derler🥲 dudak nemlendirici kullan bol bol belli asiri kuru bi cildin var nemlendiriciyi de eksik etme 😊
yok ya niye itici dursun yüzümüzde sivilce kusurlari bile oluyor onunla ayni es değerde
Tedavi oluyor musun peki?
Anladım, neden itici bakılsın ki sorun edilecek bir şey yok
Zayıf erkekten ziyade olaylı erkek olarakta bakılıyor mesela ben görsem kaza derdim büyük ihtimalle dediğini çoğu kişi düşünmez pek
Niye böyle
En İyi Cevaplar