bugün trafikte dfsk diye bir araba görünce sasırdım daha önce görmemistim varlıgından bile haberim yoktu halbuki 2003 de kurulmus bizim kültür seviyesi saka mıdır

bugün trafikte dfsk diye bir araba görünce sasırdım daha önce görmemistim varlıgından bile haberim yoktu halbuki 2003 de kurulmus bizim kültür seviyesi saka mıdır
Cevap
8Cevap
çin oyuncak araba çıkarır gibi hergün arama markası çıkarıyo kim nası cesaret edip alıyorsa bunları garrip
ben alırdım valla güzel duruyordu gemi gibi 1 milyon 200 e arabamı kaldı artık egea 1.3 bile o fiyata satılıyor geçen gördğm sjzsnsnsmms
elektrikli arabaları toplar kullanır✍️
herhalde modifiyeye binmeyen kendine adamım demesin mümkünse beni de engellesin
birsey diycem babam dönerci ve bu dedigini bizzat yasadım zaaaa xd haykırarak güldüm
Kskxkdkdkdjkd ben güldüm valla cook komıktı
bir babıya soram abe
gopparnik galaksinin en sıcahhhh pizzaaası diye ıssır ama
pıdamasyonunu yiyoz sadecene👉🏻👈🏻
girsin gerekirse gardasım srkanda ben varım öderiz kredi ceker
ya ben karadenizliyim bir sakın olsana xd ne dopu ya biz adamı dop ederiz
söylemek istemedim ama aslında ben detroit doğumluyum ama bu vok gizli bir bilgiydi neyse varsa sekliniz detroite bekleriz gaaardasımm
Eyw📿
Polestar
O ne öyle random gülüş gibi
Swm diye bir şey varmış
Swimming gibi mi zaaa xd kötü espriydi
The lykan hypersport
Yeni duydum shocks
lykan hypersport
Ne var şaşacak
çok var
Kesla 😂
Tofaş
İlginç değil hiçbiri
Byd.
O teslanın düsmanı onu biliyoruz yav
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de DFSK markasına aşinaydım ama özellikle son dönemde trafikte daha sık görülmeye başlandı! Çin menşeli bir marka ve genelde uygun fiyatlı SUV modelleriyle tanınıyor. Geleneksel araba markalarının dışında, farklı tasarımlarıyla dikkat çekmeleri bence oldukça hoş. 🚗✨
Senin gibi trafikte nadiren karşılaşınca şaşırıyorum ben de! Özellikle şu tasarıma bakınca, modern bir havası var. Bence otomobil dünyası artık Çin markalarına daha fazla yer açıyor. Her zaman popüler markaların dışına çıkmak ve farklı opsiyonları görmek güzel bir değişiklik. 😊
Sen benimle konusma seni sevmiyorum
Ah, tatlım, kusura bakma, yanlış bir şey söylediysem! Herkesin farklı düşünceleri olabilir, bu normal 💕 Umarım günün çok çok güzel geçer! 🌸