Adalet mi yok yoksa tanıdıkları mı var?

2021 -2022 yılında Evliyken eski eşim beni öldürmekle tehdit, hakaret etti ve şiddet gördüm ilk şiddetim 2022 yılının Nisan ayında olmuştur eski eşime kamu davası açılarak 5 yıl uyarı ve para cezası verilmiştir. 2022 yılının ekim ayında beni tekrar hakaret ve öldürmekle tehdit etti dava açıldı 5 ay 19 gün hapis cezası ve 5 yıl denetimli serbestlik verildi beni öldüreceğini söylediler babasıyla birlikte adliyenin önünde bize hiç bir şey olmaz olan size olacak görürsünüz siz diye tehtit edildim ve 2022 yılının Kasım ayında öldürmeye kalkıştı ve babam zor da olsa eski eşimin elinden beni kurtardı ve burnum kırıldı kasten adam öldürmeye teşebbüste bulundu babam olmasaydı ben ölmüştüm şikayet ettim dava açıldı ve indirimli şekilde kasten yaralamaya 1 yıl 5 gün hapis cezası ve 5 yıl denetimli serbest bırakıldı eski eşim 1 yıl içinde bir kaç ay arayla kaç suç işledi ve hepsinden de hapis cezası aldı, ilk suçu diye her davadan hapis cezası verildi ama tutuklama yapılmadı. 2022 yılında boşandım kaç defa uzaklaştırma aldım yine taciz yine ısrarlı takip, tehtit altındayım kaç defa itiraz ettim dilekçeler yazdım ilgilenen olmadı, tehtit eden kasten yaralamaya öldürmeye çalışan bir insan neden o kadar ceza almasına rağmen tutuklanmıyor evin etrafında dolaşıyor bir yere gitsem arabasıyla dolaşıyor emniyete gidiyorum yol olduğu için bir şey yapılmaz uzaklaştırma veremeyiz diyip geçiştiriyorlar ben ölmek istemiyorum o kadar kadın ölümleri var evden tek başıma çıkamıyorum korkudan
Adalet mi yok yoksa tanıdıkları mı var?