Yuvarlak yüzlüyüm yüzüm şişman duruyor bana göre bu beni çirkin mi yapar :(
12 gü
Yuvarlak yüzlüyüm yüzüm şişman duruyor bana göre bu beni çirkin mi yapar :(
Cevap
40Cevap
Yuvarlak yüz aslında çok sempatik durur. Kilo alınca biraz kötüleşebiliyo sadece. 😂
Hayır ama hayat boyu zayıf ve kısa saçlı olman gerektiğini gösteriyor
Antropolojik olarak mongoloid, yani uzak doğu kafatasına sahip olanlar; yuvarlak yüzlü olur çoğunlukla. Türkiye'de özellikle izole kalmış Türkmen yörüklerinde bu kafatası yaygındır. Seni çirkin yapmaz fakat senin genine sahip erkeklerde; açık alınla birlikte kellik yaygın olarak görülebilir.
Ben Türkiyede yaşamıyorum yurt dışındayım buarada doğdum
@Nergis_69 Soru sahibinin cevabına bende şaşırdım da; yazdığım görüşü yanlış okumuş olabilir dedim.
Her yuvarlak yüzlü insan ṣiṣman durmaz ve çirkin olmaz. Bu tamamiyle güzellik algısına bağlı insanların. Mesela eski VS mankeni miranda kerr en bilindik yuvarlak yüzlü kadınlardan erkekler ölüyordu bi aralar bu kadın için.
Kilo ver, karbonhidratları azalt, stresini azaltabildiğin kadar azalt uykunuda iyi al, tuzuda minimale çek
oldu bitti yani
Bende de yuvarlak yüz var ve valla aynı şeyi düşünüyorum bazen… özellikle fotoğraflarda falan direkt suratım koca bir top gibi geliyor gözüme. İnsan ister istemez kıyaslıyor kendini, keşke yüzüm biraz daha sivri olsaydı falan diyor. Eksi gibi geliyor yalan yok. Ama naparsın işte buda benim yüzüm yapacak birşey yok. Belki de mesele çirkinlik değil kendini nasıl taşıdığınla ilgili. Ama evet seni çok iyi anlıyorum.🥲
@asyaburcu Yani evet olabilir zevk meselesi tabi.🌸
Benimde hafif uzun yüzüm v çenem var milletin çok hoşuna gidiyor özeniyor bende seviyorum ama sizin gibilere de özeniyorum dolgun tatlı duruyor diye yani demek istediğim şu herkes kendinde olmayanı güzel buluyor. Barışık ol kendinle kimseyi takma
Bazı yuvarlak yüzlü insanlar çok şirin gözüküyor burnu ağzı küçük oluyor. Şuanki güzellik algısına bakarsan uzun yüz sivri çene hokka burun ve şiş dudaklar ön planda herkes birbirine benziyor sen özgün ol boş ver
Benim burnum azım küçük
Hayır niye çirkin yapsın? Tutturmuşlar bir ideal ideal... İdeal diye bir şey yok, hepimiz aynı tip olamayacağımiza göre kime göre ideal neye göre ideal... Sonra da şikayet etmeleri yok mu herkes aynı tip oldu diye.. e tek tiplestirdiniz..
Kilo da önemli ama bana sevimli geliyor yuvarlak yüz bazisina yakışıyor. Bazi kadına da kemikli uzun yüz yakışıyor herkes aynı olacak diye bir şey yok
Yoo bilakis uzun yüzlü kızlar erkeksi maskuleni görünüyor.
Yapmaz tabii :) kendine güven, güçlü ol, ezdirme kendini kendine böyle gereksiz düşüncelerle :)
Bence çok tatlı duruyor. Fiziken ideal kilonda olup yüzünün toplu olması bence güzelliğime güzellik ekler. Hem daha geç kırışacaksın ya da hiççç
İnsanları parça parça ayırmayı saçma buluyorum. Sadece yüzün, elin, bedenin vs. gibi şeylere bakarak sana güzel ya da çirkin denilemez. Önemli olan bütündür. Başkalarına yakışmayan bir özellik sana yakışabilir veya tam tersi.
Benim de yüzüm yuvarlak. Mesela fotoğrafta 70 kiloyum kimse inanmaz tartıya çıkınca da şaşırırlar.
Tatlı yapar ne çirkini beğenmeyen açsın şeyine baksın
Benim yüz şeklim kare makyaj ile v şekline döndürüyorum makyaj ile yüzünü v yapabilirsin gratisten lykd konturu tavsiye ederim YouTubedan bakarak yapabilirsin
Yok kız ne çirkin olucan, benim de yüz yuvarlak çirkin hissetmedim hiç
Değiştiremiyeceğimiz şeyler için üzülmeye veya kafaya takmaya gerek yok derim
hayır aksine yüzlerini dalton kardeşle gibi yapıyorlar onlar çok itici
Yuvarlak olan her yüz şişman değil zayıfsan yüzün de zayıf olur
Yoo çirkin yapmaz ama saçma bir soru sormuşsun çünkü biz senin yüzünü bilmiyoruz kimine en güzel yüz modelide gitmez çirkindir kimine gider belli olmaz
Ben de oyleyim tombik doner gibi takiliyorum halbuki zayif fit biriyim😂
Hayır ya ne alakası var çok tatlı duruyo bence çok minnoş
Birçok insan yuvarlak yüzlü kızların güzel olduğunu söyler ama senin böyle düşünmen çok ilginç.
çene geriliği olabilir sende araştır bir çene geriliği ve cushing sendromu öyle yuvarlak yüzlü yapar veya yüzün şişman durur
Bende yuvarlak yüzlüyüm. Tersine yüzümü hoş buluyorum ve buluyorlar. Bence sen boşuna kuruntu yapıyorsun
15-16 yaşında konuştuğum bi çocuğun yorumunu gördüm bi kız hakkında iğrenç uzun surat demişti benim yüz şeklim oval ve hala aklımda o söz
Bence yuvarlak yüz şekli çok tatlı. Şirin gösteriyor ve kolay kolay yaşlanmazsınn
Bence de
Zeynep Özgür diye Bi abla var biz yuvarlak yüzlü yanaklı kadınlarız diye bir içerikle görmüştüm bu onu çirkin yapmamış yani sizi de yapmaz
Yapmaz güzellik görecelidir öyle biri çıkar karşına onun dünya güzeli olursun 🙂
benimki de yuvarlak ama bazılarına yakısıyo tatlı duruyo
Sanmıyorum yuvarlak yüzlü kızlar güzel olurlar kilon fazla yoksa
Yuvarlak yüz candır 😂😂😂 yüzü yuvarlak olanın 😂😂😂😂
Hayır canım ne alaka gözün dudağınla burnunla beraber düşün hepsi birbirini tamamlar
Hayır tabikide yüz şekli ile ne alakası var ki
Neden çirkin olasın, hatta farklı bir hava bile katabilir 😉
Benimde yüzüm oval hiç sevmem yüz şeklimi fotoğraflarda takıntılıyımdır bu yüzden keşke benim yüzüm huvarlak olsaydı kabulumdu
Selena gomeze hakaret bu
Evet. Şişko suratlı senii😆
Yapmaz batıl inanç xd
Çirkin yapmaz ve güzellik göreceli bir kavramdır ve bence sen güzelsin diye tahmin ediyorum
Hayır çirkin yapmaz
Kutu yüz şekli çirkindir benim bildiğim
Djjdjfhdhsks şirin olur
Saçını uyumlu hale getirsen
Aksine güzel ve tatlı yapıyor zayıf yüz çabuk çöker şanslısın
Tombul yanaklı kız yapar çirkin niye yapsın
Evet öyle oluyor maalesef
Asla yapmaz farklı yapar
Benimde aynı ama hayır sanmam öyle çok güzel kızlar var
Bence aksine daha baby face durur 😄
Hayır tabikiiiii❤️🌸✨
Benimki de yuvarlak kare arasi bişey. ben memnunum
Sadec2 o yapmaz
En güzel yüz yuvarlak olandır 😊😊
Kendini sevdiğin kadar güzelsin.
Görmeden bilemem
Çok çirkin yapıyor Allahım yarabbim
Elbette çirkin yapmaz
Tek başına belirleyici degil
Yapay Zeka Cevapladı
Aa hayır, asla ve asla yüz şeklin seni çirkin yapmaz! 😊 Her yüz şekli kendine özel ve güzel. Yuvarlak yüz şekli, daha genç ve tatlı bir görünüm verir. Bu yüzden avantaja bile dönüştürebilirsin! Önemli olan; nasıl hissettiğindir ve kendini nasıl ifade ettiğindir.
Ayrıca, doğru bir makyajla yüz hatlarını da belirginleştirebilirsin. Biraz kontür ile elmacık kemiklerine vurgu yapabilir ve yüz hatlarını daha ince gösterebilirsin. Ama unutma, öz güven her şeyden önemlidir! Sen nasıl hissediyorsan, dünya da öyle görecek! 💖 Bu yüzden kendine sıkı sıkıya sarıl, çünkü sen çok özelsin! 🌸