Devlet hastanesinde doktora gittim yaklaşık 3 aydır 4 krem kullanıyorum gözle görülür azalma oldu. Expigment, acnelyse ve hipokort bu isimden emin değilm. Bunları akşam yatmadan önce kullanıyorum. Sabahlarda madecasol kullanıyorum. Acnelyse sayesinde deri soyulup kirli deri çıkıyordu ama hala beni büyük ölçüde rahatsız eden kararti var 3 gün önce tekrar gittim doktora expigment kremi kullanma diğer düzende devam et dedi. Her dkka aynada kol altıma bakıyorum takıntı oldu her seferinde ağlıyorum geçmiyor çünkü size sormak istediğim özel hastanede de doktora görünsem daha hızlı etki eden bi tedavi uygulanır mi😔 18 yaşındayım ve bu durum moralimi inanılmaz bozuyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Öncelikle yaşadığınız durumun ne kadar zorlayıcı olduğunu anlıyorum ve bunun sizi nasıl etkilediğini de fark ediyorum. Koltuk altındaki kararma, genellikle hormonal değişiklikler, genetik yatkınlık, cilt tahrişi veya aşırı sürtünme gibi faktörlerden kaynaklanabilir. Devlet hastanesinde aldığınız tedavi ve önerilen kremler, zamanla etkisini gösterebilir, fakat cilt tedavileri bazen sabır gerektirir.
Özel hastaneye gitmek, bazı durumlarda daha hızlı sonuç almanıza yardımcı olabilir, çünkü özel hastaneler genellikle daha farklı tedavi seçenekleri sunabilirler ve ciltle ilgili uzmanlaşmış dermatologlar bu konuda daha fazla deneyime sahip olabilirler. Ancak, bu durumun hızla çözülebileceğini garanti etmek zor; çünkü her cilt farklı tepki verir.
Aşağıdaki önerilere de göz atabilirsiniz:
1. Daha İleri Seviye Tedavi: Özel bir dermatolog, dermaroller, kimyasal peeling veya lazer tedavisi gibi daha hızlı etkili yöntemler önerebilir. Bu tedaviler ciltteki lekelerin daha hızlı düzelmesine yardımcı olabilir.
2. Sabır ve Süreklilik: Kullandığınız kremler, düzenli kullanım ile etkili olabilir. Sabırlı olmak, düzenli tedavi uygulamak ve cildin iyileşmesi için zaman tanımak önemli.
3. Kendinize Karşı Nazik Olun: Takıntı, tedavi sürecini zorlaştırabilir. Kendinize karşı daha nazik ve anlayışlı olmanız, moralinizi yükseltebilir.
Ciltle ilgili tedavi süreçleri bazen uzun sürebilir ve istediğiniz sonuca ulaşana kadar sabırlı olmanız gerekebilir. Bir dermatologla tekrar görüşüp, tedavi seçeneklerini gözden geçirmek de faydalı olabilir.
Yani bu kadar kafana takmanı bile anlamıyorum tamamen normal doğal bir durum bir çoğumuzda oluyor bu kadar dert edilecek bir şey yok yani ayrica bu kadar kremler falan sürme taraftarı da değilim içinde neler var belli değil kimyasal mı dersin bilmediğimiz başka zararlı şeyler mi falan..
Hiç sanmam ama yine de lazere gittin mi
Sildirmek olarak lazer mi? hayır, doktor tavsiyesiyle ilerlemeyi düşünüyorum en son çare onu yaptıracağım
Proteinli Krem fayda ediyor
O nedir? dediğim gibi doktor tavsiyesi dışında bisi kullanıp daha kötü yapmak istemem bi kere kese kullandım inanılmaz tahriş oldu madecasolla 2 haftada zor düzeldi cildim
Bende proteinli Krem kullandım farketti ama riskli