Egzama ve Sedef hastalığı çaresi?

Selam herkese bu hesaba daha yeni açtım Ondan mıdır bilmiyorum O yüzden görsel ekleme yeri yok Her neyse annemin elleri avuç içleri böyle toprak gibi Kuru Kuru ve çatlamış kayısı yaptığımız zamanlarda annemin elleri alerji olurdu Ama sonra geçerdi Fakat geçen seneden beri geçmedi elleri şu an çok kötü durumda iş göremez halde ellerini böyle hafif bir açsa bile o yaralar çatlıyor gidebileceğimiz doktorlara gittik hocalara Bu İşi bilenlere Araştırdık o Yöntem Bu yöntem Fakat olmuyor Üstelik devlet hastaneleri de maalesef çok fazla ilgilenmiyor Gerçi özelde çok ilgilenmiyor ama bunu deme sebebim başınıza geldiyse ya da gördüğünüz tedavi yöntemleri iyi geleceğine inandığınız şeyleri yazar mısınız denememiz lazım dediğim gibi avuç içleri Toprak çatlaması gibi ne ile nemlendirirsen nemlendirir zeytinyağı bile sürsen yarım saate kuruyor eldivende takıyor ama gene kuru biraz Nasıra andırıyor egzama ve Sedef olmalı dediğim gibi cevap verirseniz çok sevinirim Çünkü hepimizin en değerlileri annemizdir O yüzden Benim İçin parçalanıyor

Egzama ve Sedef hastalığı çaresi?