Ben 162, eşim 170
170 erkek için kısa
170 erkek için orta, normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben 162, eşim 170
Evlenirken bu boy dert olmadı da şimdi mi takıntı haline geldi, tatlım eşini seviyorsan boyuna ne takılıyorsun ki, boyu mu sana mutluluk verecek yoksa karakteri mi, eşini bedeniyle tek değil ruhuyla sevmeye başla ki şu boy takıntısı saçmalığı içinden gitsin. Zaten başta sen bu adamı böyle kabül etmedin mi bak ben 1.70 boyundayım ve sevdiğim boy aralığı 1.80 ila 1.90 eşimi seçerken bu boy kriterine göre bakarım ama başta, evlendikten sonra değil, evlenirken sen bu adamı görüp beğenip almadın mı, oldu mu bu şimdi, eşin sana bunu yapsa ne düşünürsün, kadın için 1.62 kısa mı dese eşim benden kısa dese ne hissedersin, demez misin sen başta beni böyle görüp sevdin nereden çıktı şimdi bu boy takıntın, yoksa uzun boylu kızlar mı ilgini çekmeye başladı diye adamın başının etini yersin ama şu an aynı kıyaslamayı sen yapıyorsun yapma bak hiç hoş durmuyor, başta sevdiğin gibi kocanı sev ve boyuna da takılma lütfen 🤷
Helal olsun kardesim
Karekter, ilgi, güven bunlar varken boy geri planda kalıyor boyu uzun olup ta karaktersiz olduktan sonra ne yapayım ben o adamı kalbine iyi gelmeyen huzur bulamadığım bir adamın boyu 1.90 olsa ne olur?
Aşkın boyu olmaz düşüncesindeydim Ben hep ta ki karşıma boyu takıntı haline getiren bir adam çıkana kadar ben problem etmemiştim hiç Ben 1.83 boyundayım O yüzden uzun erkek isterim artık.
1.90 🙋🏻♂️
@istanbluEser 5 cm daha uzamissin
Sevdim seni sıkı takipçi
Boy süper
Mersi
Benim de boyum 1.68 m, ancak benden uzun bir kadın bile olsa bunu kesinlikle sorun etmem.
170 boyundaki erkeklerin kısa olduğunu söyleyen kızlar gitsin önce boylarını ölçsünler çünkü yeni nesil olsun ya da başka nesil kızların çoğu 153 ile 165 boyunda
Ona bakarsan 1,90 flörtüm ben 1,50 yim mesela gayette tercih ediliyoruz genelleme yapma
Senin boyun kaç
182
@Açelyagülçiçek O 1,90 dediğin adamın boyunu önemsiz kılacak kadar büyük dezavantajları olduğu için 1,50 tercih etmesi de normal. Seçenekleri sınırlıdır onun.
Tabi tabi kıskanmayın erkekte boy önemlidir kızlarda kısa olması sorun değil ama erkeklerde çok komik küçük enişte gibi o ne öyle 😂😂😂😂
Ahh bu boy takıntıları! 172 olan halamın oğlu derdi ki, "Gölge uzun olsun da, gerisi yerin metresi!" 😂 Şaka bir yana, boy konusunun aşk ya da kişilikle hiçbir alakası yok. Eşin 170'miş, sen 162'sin, bence gayet şahane bir çift olmuşsunuz! 💕 Göz göze olan sevgi, ayak boyuna bakar mı? 🤷♀️
Ama madem merak ettin; 170 erkekler için orta ve normal sayılır. Hele ki sizin gibi aşk dolu bir çift için, eminim o boy endişeleri kapı dışı kalıyordur. Önemli olan aranızdaki uyumu sevgiyle taçlandırmak, unutmamalı! ✨ Anket cevabım da "170 erkek için orta, normal" olacak, senin gibi kendini bu konuda zorlamayan pozitif birinin görüşü de eminim aynıdır! 🥰
🤣🤣
Halanın oğlu yakışıklı mı boyunu hic sorun etmem😍😍🔥
Evet
Cevap
97Cevap
kısa değil
Kadınlar erkekte heybetli olması güçlü olmasına bakar boy uzunluğu güçlü görünmenin en etkili yoludur o yüzden kadınların uzun boylu erkek istemesi gayet normal erkekler de güzelliğe bakar kum saati gibi bir vucut ipeksi saçlar pürüzsüz cilt vs bizde buna bakarız ama böyle kadın sayısı az olduğu gibi uzun boylu erkek sayısı da az yani istedikleri erkek tipi az olması diğer erkekleri kısa yapmaz diğerlerini normal yapar nasıl ortalama yağ oranına sahip az kıvrımları olan kadınların çoğunlukta olması gibi bunlar sizi basit yapmıyor normal yapıyor
1,62 boyunda bir kadın için 1.70 boy gayet iyi 👍
Boyunuz gibi huylarınızda uygunsa Allah mutluluğunuzu daim etsin =))
Dışarıda sizi görenler boyu boyuna uygun derler. Ortalama Türk erkeği boyu zaten 1,74 ila 1,75 yani eşin ortalamanın bir tık altında fakat çokta önemli değil, sonuçta boy kavaktada var önemli olan karakter. Sorumluluklarını yerine getiriyorsa boya takılma.
Hayır bence değil topuklu giysen zaten en az 1.65-1.68 olursun
Bence 170 boy kısa falan değil. Tabii herkesin farklı bir bakış açısı olabilir ama bence boy falan kişinin değerini belirlemez. Kısa ya da uzun olmak aslında ne kadar kendinle barışık olduğunla alakalı. Eğer bir erkek 170 boyunda kendini eksik hissediyorsa belki dışarıdan gelen yorumlar yüzündendir ama bunun hiçbir anlamı yok. Kısa olmak insanı daha az değerli yapmaz. Hatta uzun boylu olmak her zaman avantajlı değil. Boy fiziksel bir özellikten başka bir şey değil. Önemli olan karakter, güven ve ne kadar özgüvenli olduğun. Eğer bir erkek kendine güveniyorsa boyu ne olursa olsun çekiciliğiyle dikkat çeker. Birine gerçekten değer verdiğinde boyu, kilosu ya da fiziksel özellikleri önemli değil. Gerçekten seni seven biri seni olduğu gibi kabul eder ve dış görünüşünden çok içindeki güzellikleri görür. Kısacası 170 boy kısa değil, senin kendini nasıl gördüğün ve ne kadar kendini sevdiklerinle alakalı. Gerisi sadece detay.🙏🏻🌷
@AURA00 sjksksk
Hollanda erkekleriyle kıyaslarsan kısa, Çin erkekleriyle kıyaslarsan uzun.. Kendinle kıyaslarsan gayet güzel denk olmuşsunuz işte.
Huzur versin dev adam gibi de istemem zaten de bazısı boyuna bakmaz seni beğenmez komik geliyor bana bayanda topuklu payıyla tam denk siniz bence Rabbim yakıştırsın bir ömür✨💫
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için 🌸
Rica ederim 💫
1.70 erkek boyu normal. Sen 1.62'ysen senin için ideal aynı zamanda. Ve ayrıca boy çok saçma bir kriter. Kriter bile demem hatta ben buna. Adamın karakteri önemli. Hayata bakış açısı, sana bakış açısı, sana olan sevgisi, kişiliği, duruşu, kültürü, zekası. Bunlar önemli.
Yani sizin boyunuz 170 veya üstü olsa derdinizi anlayacağım da, şu durumda siz 1,62 boyunuzla 1,80 boyunda birini mi hayal ediyorsunuz anlamıyorum? :) yani farzedelim ki 1,80. Ne önemi var, gayet uyumlusunuz işte. Huyunuzun suyunuzun uyumuna dikkat edin bence, boya değil.
Hasbam.162 boyla 180 boy niye hayal edilmesin babam 185 kardeşim 190 boyunda hayırdır yani bende 180-190 hayal edebilirim. . Sanki 140-150 boyundayım
Tabii ki hayal edebilirsiniz nezaketsiz insan. Ben sadece kendi boyunun da çok uzun olmadığını ve zaten karşı taraf senden bi 8cm uzun, bu kibirini bir yana koyup adamın insanlığını adamlığını ve merhametini ölçmelisin diye tavsiyede bulundum. Ama belli ki senin benim söylediğimi anlama potansiyelin yok.
@Titizzz 22 cm
Abla 41 yaşına gelmissin bırak bu işleri yaaa
Merhaba,
1.70 boy erkek için orta! 😅
Kısa sayılmaz!
Önemli olanda senden kısa olmaması!
Senden uzun zaten, sen neyin tribindesin!
Boy ile olmuyor ki mutluluk, bu neyin kafası buuuuuu! 😅
Bana göre kısa ama yani ülkede bütün kızlar piglet gibi dolaşıyor. Egede iç anadoluda çok fazla kısa var hiç mi denk gelmedi sana. Ben erkek olsam Vala ne kızlar ayarlardim. Genetik yetenek 😁😁
Ben minyonum bu sebeple kısa diyemem. Boy oranlarınız da gayet iyi aslında neden sorun görüyorsun? Gerçi bu zamana kadar erkek arkadaşlarım hep uzundu, hiç 170 sevgilim olmadı.
Hayır kısa değildir.
Erkekte 1,60-1,70 arası kısa boy
1,70-1,80 arası orta boy
1,80-1,90 arası uzun boy
1,90 üzeri aşırı uzun boydur
Ben 1.81, eşim ise 1.53 eşim bana çocuk gibi geliyor okadar kisaki aşık olarak evlendim çok pişmanım onu hiç beğenmiyorum hem kısa hemde kıvrımları yok kalça hiç yok. Saçı kötü
Çok kötü bir durum özellikle götsüz eş ile asla olmaz yani
popo yaptır kanka 100 k falandır
Kanka sakın boy uzatmaya bulaşma yıllarca elden ayaktan düşer eşin en az 2 sene hizmet edersin kalça yaptırmak daha mantıklı
Alırken ne demek la 😂 sonrada götü küçüldü belki yengenin
Allah insana İlk önce akıl fikir versin gerisi hallolur
@jackdaniels24 amin doğru söylüyorsun. Ama gerçek bu yalan mı soyleyim yani benim hoslandigim. kadin türü farklı eşim. farkli aşk gözümü kör etti o an buyulendim sanki evlendikten sonra aşkın büyüsü geçti ve gerçekle yüzyüze kaldım yoksa ben niye bile. bile. hic begenemdigim. bi kadınla evleneyimki
Şu boy takıntısını anlamıyorum kadınların. Boyu uzun olsun şerefsiz olunca daha mı iyi. Karaktersiz için teki olunca daha mı iyi. Millet kafayı boyla bozmuş.
Seviyon mu seviliyon mu bunlara bak adamla evlenmişsin uzunmu diye soruyorsun eşimin böyle bir soru sorduğunu görsem gururum onurum incinir benden mi memnun değil diye düşünürüm
Yani kişiye göre değişir bu durum. Ben 170 olduğum için en az 180 biri olsun isterdim. Ama çok sevdiğim biri olursa da benden kısa olmasın yeter kafasındayım.
Çok sevdiğiniz birisi olursa dizlerine gelse de istersiniz
Olabilir
Olmazlar olur hele büyük konuşursanız kesin olur
Ben sadece yorumumu söyledim olur olmazını bilemem en iyisini Allah bilir
Öyle EvelAllah
Senden uzun mu uzun bence bunu tartışma konusu yapman çok saçma gören eden de seni Kleopatra zannedecek yav azcık mütevazi olun bu ne kibir böyle 😀
Tercih meselesi, ancak Rûh daha önemli, memory, hafıza dediğimiz geçmiş yaşanmışlıklar, benzerlik çok daha kıymetli...
Gerçekten 170 ise normal ama ne zaman 170 olduğunu söyleyen biriyle buluşsam ya benimle aynı boyda ya da benden kısa çıkıyor😅(164üm)
Benimle buluşursanz sizden uzun olduğumu görürsünüz jksnd
ben tam 1.70 im bu durumda 1.76 mı demeliyim
ölçülün kimse kafadan konuşmasın. d
Buluşmaya metreyle gelcem. d
tamam yazıyorum bende buraya 181 hadi bakalım. haber bekliyorum senden aksndaj
Kısa 1.70 altı olur ama 1.70de hafif kısa erkek için 1.75 falan orta normal
Bence bu Kişiye göre değişir kızın boyu o civarlarda ise veya daha uzunsa sıkıntı Ama kızın boyu 1. 50 55 ise olur bence
Bu be ya kızlar hep kısa demiş nedir bu uzun boy merakı yani size bacağı mi girecek 🤣 bence gayet ideal orta bir boy
Çok kisa bence maalesef bazı kızlar var boyları erkegin yarisindan fazla nerdeyse erkek en az 1.85 1.90 olmali
Orta diyenler cuculer ülkesinde yaşıyor herhalde 😂 orta boy 174 174 den kısa olanlar kısadır
Cüce jsksks
Benim için gayet uygun..
Ama kendi bit kadar istediği uzun boy isteyen cüceler için geçerli değil.
180im bana bile kısa muamelesi yapılıyor artık boy olarak bu tartışılır da aşkta boy önemli değil bence bu konuşuluyorsa aşk yoktur o zaman
O muameleyi yapan esc dir
Evet ben biraz daha uzun seviyorum 1.80 gibi… daha erkeksi geliyor bana baby face zayıfta sevmem mesela…
@reslqw sanane ördek dudak
ya sayı saymayı bilmiyorsunuz ya da sayı nedir bilmiyorsunuz dünya standart ortalaması erkekte 170 ve üstü uzundur
Allah 'ın verdiği boy işte sakız değil ki çekince uzasın))
Dünyada bütün kızlara yeticek kadar uzun boylu erkek olduğunu sanmıyorum
Soruya bak sanki 180sin de 170in derdine düşmüşsün 😃
Öyle diyenlerle zaten uğraşma emin ol karşına seni seven biri çıkmamış ki ondan böyle söylüyorlar
Avuntu değilde sen tamamen kompleks yapmışsın bence kendi özgüvenini kazanmaya bak hayat böyle geçmez
Valla kardeşim ben diyeceğimi dedim şimdi gelip tatava yapma bana herkesin kendine göre derdi var kimi uzun diye kimi kısa diye derdi var
Bende red yiyorum tipe boya bakıyorlar 180 civarına bile kısa diyorlar sabah uyanır uyanmaz 181,6 tıyım 1 saat sonra 180,5 e düşüyor öğlen 180,1-180,2 falan öğleden sonra 179,8-179,9 akşam ise 179,7 falan gece yorgun 179,6 aşırı yorgunsam 179,4 oluyor eğer ölüm derecesi bir yorgunluk varsa 179,2-179,3 oluyor boyum bu kızlar yüzünden boyumu takıntı yaptım zaten tipimide beğenmiyorlar ben napim depresyona girdim vallahi bu kadınlar çok kötü
Ya Allah başka dert vermesin size cidden cm cm mi ölçtünüz boyunuzu?
Hahahahaha şaka gibisiniz de pardon uzun kızlar olarak napalım cidden yani aramda 20 cm var napabilirim?
Arkadaş derdin benle değil de 160ta 180 e kısa demesin iyice saçmalamış
Ben 180im 🤗🤗🤗🤗
Çocuklarını düşün biraz be 170 erkek mi olur 150 kızla aynı duruyorlar
Kısa dersek boşanacak mısın ona göre cevaplayacağım
Aklın uzun olduğuju anlamamış mı
1.70 tabiki uzun
Bende 172 yim ve kısa ortalamanın bence altında
Kızlarin cogu 160 170. Erkek 1.70 olsa ne olacak zaten. Muhim olan zaten paylasılan sevgi :)
Bende aşşağı yukarı bir yetmişim fakat sana bağlı tabi
Sana göre uzun bence ve genel olarak normal
Erkek için ortalama boy 175 benım için 160 ım 170 erkekler çok ufak tefek duruyor
Erkek için 180 uzun duruyorsan 170-175 ortaa boy oluyor
Yani ortalama dense de biraz kısa gibi , ama çift olarak boylarınız ideal bence
tam orta boydur ne uzun ne kısa mesela Tom Cruise ve messi gibi bilindik isimler 1.70
Messi 169 kardeşim. Ayrıca Messi dediğin adam boyuyla sürekli eleştirilen bir isim. Bu sebeple 170 kısa sayılır bir erkek için. Ayrıca ben de 169 um ve kısayım.
Pardon Messi 170'miş.
orası öyle ama yaptığı işi dalga geçenlerin çoğusu yapamaz ve tom cruise da 1.70 olmasına rağmen kimse boyuyla alakalı bir şey de bulunmadı
Sana göre normal boyami aşık oluyon dewde de boy var
Bende 170’im bence erkek kızdan uzun olmalı o yüzden 162 kıza 170 erkek olur
Linçlemesinler beni ama erkek için kısa ya ne o öyle
İlla senden bir metre uzun mu olmalı. Ya da başkalarından uzun mu olmalı? Saçma sapan işler.
Boya aşık olursan olur. Olmazsan problem yok karakter güvence saygı yeterli gelir
Yoo neden kısa olsun ki?
Sen de gayet normalsin eşinde bir erkeğe göre gayet normal bence
Saçmaladığını anla ki o senin eşin bizim yorumumuzun ne önemi var böyle kişilerden dış gözlerden eşine yorum isteyenlerden tiksinen bir benmiyim acaba
Genel olarak 1.70 erkek için kısadır fakat senin boyuna göre uzundur. 1.65 altı kızlar için 1.70 boy uzundur. Herkes boyu boyuna olmalı
Değişir. 170 erkek bana kisa geliyor çünkü 162 yim kuzenim 170 eşit gibi duruyor boyumuz. Topuklu ayakkabi giymezseniz çokta sırıtmaz ve eşim dediğinize görede evlenmişsiniz evlenene kadar sorgulamanız gereken bir durumdu bence.
153 olduğum için herkes uzun geliyo jdfjffjkgghj benim boyla ilgili tek Arzum 10 cm topuklu giydiğimde eşimden uzun olmamak amin yani bacım eğer benim gibi bi arzun yoksa eşim bence kısa değil
Topuklu giyince kısa kalmiyorsak erkeğin boyu fena değildir diyebilir miyiz😄
Kısa ya da değil sonuçta kilo meselesi gibi elinde olan bir husus değil insanın
Kilo elinde değil derken
Yani alınıp verilmiyor onun gibi uzatma şansın yok genetik tümüyle
Kilo kontrolü olabilir ama boya bı çare yok evet
1.70 erkekler için çok kısa kızlar içinde en uzun boydur. Kızların kısa olması sorun değildir çoğu uzun boylu erkek kısa kızları tercih ediyor bu arada. ama erkekler için sorun bu
1.70 erkek için kısa ama sana göre güzel bir boy.
Abla bucuruksun zaten izin ver uzun erkekler uzun kızlara kalsın
162 bücürük mü 🤣 sacmalamissin bu boyla polis akademisindeyim şu an nasıl kısa olabilir 🤣 heralde 150 boyunda falansin
Çok bıktım. Hep üzüldüm boyum 165 diye elimden bir şey gelmedi uzulmemin nedeni sizin sosyal mecralarda of erkek dediğin 4 metre olur demenizden Allah'a şükür kurtuldum sizin gibilerden
Bence değil tabi kıza bağlı ben kısayım yani öyle uzunlarda gözüm yok 180 miş falan beni aşar bence gayette olur
Boyun kaç
Kız 170 yine iyi. Uzak mesafe ilişkisi yaşamıştım. buluştum bi de ne göreyim çocuğun boyu 164 çıkmasın mı...
Ayy ciddi misinn baya kötüymüş. Boyunu sormadın mi. Senin boyunkac
ben 150 yim 170 yanımda dev gibi duruyor korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?