Güzellik & Bakım Sürekli ‘kendini sev’ mesajı veriyoruz ama estetik operasyonlar neden hiç olmadığı kadar arttı? 1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soruu ✨ Sürekli ‘kendini sev’ mesajı veriyoruz ama estetik operasyonlar neden hiç olmadığı kadar arttı? Cevapla Estetik Soruları Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Çünkü insanlar sevilmek istiyor. ve sevenler de maalesef dışı seviyor 0 0 Yorumla
AnlamınıBilmekk Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İnsanlara kendi gibi olması gerektiği öğretilmediği için dicem de zaten eğitim bitti bu ülke de 0 0 Yorumla
Furgan Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% 1 yıl Ben kendimi gayet de seviyorum sadece bir dit vücut uzağım en mükemmele 0 0 Yorumla
siyahlarblack Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Popüler kültür köleliği biz onları yaşlanınca görücez bekleyin 0 0 Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl sosyal medya kadar güçlü olamazsın, maalesef herkes “ideal” olmak istiyor 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 575 cevap paylaştı. Öz güven eksikliği veya doyumsuzluk duygusunun altında yatan daha güzel olma fikri nedeniyle 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Özgüvensizlik pompalanıyor çünkü. Popüler kültür, maalesef. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Türk kadınları aynı oldu artık doğallık gitti yakında robot süpürge gibi gezersiniz 0 0 Yorumla
esra_1212 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Güzel olmak istiyorlar kötü bir şey yok hayata bir defa geliyoruz 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı. Ekmek almak kadar normalleşti 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Orijinal kadın bulmak çok zorlaştı 😎 0 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Kendilerini sevmiyorlar çünkü 0 0 Yorumla
Aynoluyoki Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Güzelleşmezsek sevilmeyeceğimiz için😇 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Özgüvensizlikten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çünkü insanlar sevilmek istiyor. ve sevenler de maalesef dışı seviyor
İnsanlara kendi gibi olması gerektiği öğretilmediği için dicem de zaten eğitim bitti bu ülke de
Ben kendimi gayet de seviyorum sadece bir dit vücut uzağım en mükemmele
Popüler kültür köleliği biz onları yaşlanınca görücez bekleyin
sosyal medya kadar güçlü olamazsın, maalesef herkes “ideal” olmak istiyor
Öz güven eksikliği veya doyumsuzluk duygusunun altında yatan daha güzel olma fikri nedeniyle
Özgüvensizlik pompalanıyor çünkü. Popüler kültür, maalesef.
Türk kadınları aynı oldu artık doğallık gitti yakında robot süpürge gibi gezersiniz
Güzel olmak istiyorlar kötü bir şey yok hayata bir defa geliyoruz
Demekki kendilerini sevmiyorlar mış.
Ekmek almak kadar normalleşti
Orijinal kadın bulmak çok zorlaştı 😎
Kendilerini sevmiyorlar çünkü
Güzelleşmezsek sevilmeyeceğimiz için😇
Kendine olan ozguven eksikliğinden sanırım
Özgüvensizlikten