Vücudum bu kadına benziyor sadece ben 5 6 kilo düşüğümdür belki, balık etli kadın dediğiniz bu mu oluyor?

Vücudum bu kadına benziyor sadece ben 5 6 kilo düşüğümdür belki, balık etli kadın dediğiniz bu mu oluyor?
balik etlilik yapiyla ilgili bazilari hemen kilosu yerinde veya biraz fazlasi olunca hemen kendini balik etli diye tanimliyor halbuki bu insanin adi ustunde "balik etli" yani etiyle yapisi dolgunluyla alakali. Yani bunu anlatarak tarif etmek biraz zor tabi daha cok elleyip hissederek daha anlasir hale geliyor cunku o aradaki farki gercekten hissetmek lazim oyle anlarsin. Yani senin boyun ornek veriyom 160 olup kilon 60 olup hemen balik etli olmuyorsun sen bu durumda yagli da olabilir veya sporcu biri kasli olur yaglari eritip kas yapar sadece hani yag/kas orani diye bir sey var ya kimisinde daha cok bingil bingil sallanir mesela yagli olur baskasinda daha siki dolgun sert gibi olur iste bunlar hep bunlarla ilgili o yuzden fark ettim bizim turk kizlarinda burada olsun falan hemen kilolari iyi normal ideal veya biraz ustu olunca "ben balik etliyim" ne alakasi var yani saniyorlar ki bu direkt sadece kiloyla alakali boya bakiyorlar kiloya bakiyor tamam ben balik etliyim. Komik geliyor yani bana...
Balık etli kadın denince genellikle dik ve dolgun hatlara sahip, belirgin kıvrımları olan, hafifçe dolgun bir vücut tipi akla geliyor. Bence görseldeki kadın da bu tanıma gayet uyuyor. Senin de ona benzediğini söylemen, çok hoş ve kıvrımlı bir fiziğe sahip olduğunu gösteriyor! Bu tarz vücutlar, her zaman çok kadınsı ve çekici bulunur. Vücudunu sevmelisin, eminim kendine baktıkça bu güzelliğin farkına daha da varacaksın. Kendi bedenine sahip çık ve ona hep iyi bak! ❤️🌸
Cevap
18Cevap
164 58 im
Bunu duyan baliketlisjndir diyor ama balıketli değilim hatta zayıfsın diyorlar.
Baliketli bence de bu tip vücuda sahip olanlara denir. Yani her bölgede bir dolguuk var.
Kol bacak bel kalça hepsi dolgun.
Bence de
Görseldeki kadın balık etli değil kilolu. Balık etli zayıfım biraz toplu halidir
Balık etli vs fasa fiso
Hatun dediğin çıtı pıtı zarif ve esmer olmalı
Tamamen bu... ne bir eksik ne bir fazla...
Bazilari balinaya balik etli diyor..
Bu balıketli den belki bir tık fazla ama güzel
Ben de bundan 6 7 kilo eksiğimdir zaten
Bence iyidir boy kilo kaç
Boy 170 kilo 64
Bence gayet iyi bozma hiç
Eti sıkı etli butlu sarkık olmayan kadın🤣
Tamam öyleyiz işte
Görseldeki işte... Daha fazlası değil.
Görseldeki kadının vücudu da çok çekici...
Tam fotodaki gibi.
Orantılı vücut
Bu dolgunluk çok iyi
Buna benziyor isen iyi bence
Sana madalya takmak şart 😁
Ben bu kadın değilim abi buna benziyor diye attım da kötü mü?
Biliyorum ASKEPSLDPDDLDPDLDPD sen değilsin ben başka bir şey için madalya takılmalı dedim
Böylesine can feda 😅😋
Bu kadın ideal bence.
Bu balina oluyor
Bu kadar değilim zaten yazmışım soruda da
Biliyorum sana demedim zaten bundan daha zayıfı idealdir zaten
Anladım, teşekkürler :)
Ricaa gece gece nerden aklına takıldı bu 😄
Ne bileyim her gün sitede balık etli kadın soruları görüyorum merak ettim, bazıları balinayı da balık etli sayıyor çünkü :D
Acaba bende mi öyleyim dedin 😄
Evet, bak sen de öyle sandın zaten :D
Yo ben kendimi balık etli sanmadım birazcık göbişim var o kadar 😜😂
Ben kendimi kast ettim zaten :D yoksa sen ideal erkek vücudusun yani
Biliyorum ironi yaptım ben de 😄 oo bi iltifat mıydı bu
Demi Rose tadında
Ağzının tadını bilenlerdensin
aynen bu resimdekini
Bu işte
evet
Çok güzel yaa 😍
Senin gibi