Güzellik & Bakım Cat eye oje nasıl duruyor sizce? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güzel Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cat eye oje nasıl duruyor sizce? Cevapla Oje Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. güzeldir evet 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl El ve tırnaklar güzel olduktan sonra ojenin rengi türü farketmeksizin güzel duruyor bence ya 1 0 Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% 1 yıl Hoş duruyor ama bazı yerler aşırı kalın yapıyor ya o kötü 1 0 Yorumla
Emreaydın35 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl O ne rengi güzel ama çok uzun kedi misin sen o tirnaklar ne pençe gibi 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 596 cevap paylaştı. El güzel, parmaklar güzel, ten rengi güzel.Takma kartal pençesi tırnaklar Rezilllll... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bayıldımm keşke açık olsam da böyle tırnaklarım olsa 😢 1 7 Yorumla ethem742 1 yıl Açık olunca yapmıyor musunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Keşke açık olsam da yapmam yazdım ya zaten Yorumla ethem742 1 yıl Benim kafam karıştı Yorumla ethem742 1 yıl Kapalı bir kızsın dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyine karıştı kafan keşke açık olsam dediğime göre kapalıyımdır mantıken Yorumla ethem742 1 yıl Benim kapalı arkadaşlarım vardı ama böyle oje, makyaj falan yaparlardı Yorumla ethem742 1 yıl Ondan anlamadım zaten Yorumla
klida Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl keske sekil verilseydi papatya seklinde cat eye cok guzel deneyebilirsin ya da french 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Evet çok güzel bu oje 😍 1 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl Renge bağlı kırmızı olsa daha hoş olurmuş 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. ben seviyorum çok güzel duruyor 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 405 cevap paylaştı. bence kötü 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kötü duruyor. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. güzel 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
güzeldir evet
El ve tırnaklar güzel olduktan sonra ojenin rengi türü farketmeksizin güzel duruyor bence ya
Hoş duruyor ama bazı yerler aşırı kalın yapıyor ya o kötü
O ne rengi güzel ama çok uzun kedi misin sen o tirnaklar ne pençe gibi
El güzel, parmaklar güzel, ten rengi güzel.
Takma kartal pençesi tırnaklar Rezilllll...
Bayıldımm keşke açık olsam da böyle tırnaklarım olsa 😢
Açık olunca yapmıyor musunuz
Keşke açık olsam da yapmam yazdım ya zaten
Benim kafam karıştı
Kapalı bir kızsın dimi
Neyine karıştı kafan keşke açık olsam dediğime göre kapalıyımdır mantıken
Benim kapalı arkadaşlarım vardı ama böyle oje, makyaj falan yaparlardı
Ondan anlamadım zaten
Oje aşığı biri olarak ilk tercihim olmaz ama güzel bence
keske sekil verilseydi papatya seklinde cat eye cok guzel deneyebilirsin ya da french
Evet çok güzel bu oje 😍
Renge bağlı kırmızı olsa daha hoş olurmuş
ben seviyorum çok güzel duruyor
Tırnaklardakini diyorsan güzel😅
ayy aşık oldum
Çok güzel
bence kötü
Kötü duruyor.
Güzel duruyor
güzel
Güzel olur
Çok güzel