Tecrubeli iliski yasamis arkadaslar yardin edin?

Arkadaslar oncelikle yargilamayin ve bana dogru cevaplar verirseniz sevinirim evlendin bosandim cocugum var uzun zamandir iliskim yoktu sonra biri ile tanistim ve o soyledigine gore evli ve cocukluydu biraz taniyinca kisa zamanda acikcasi etkilendim aksamlar musait olamiyor farkindayim gunduzleride belli bir saate kdr musait olamiyor evli oldugunu dusunuyorum orasi belli enteresan olan su numaram onda kayitli degil cunku esi ile problem yasamak istemiyor numarasi bende var ama biz sosyal medya uzerinden arkadaslik ilerlettik simdi ben az cok baglandim boyle iliskilerde evdeyken bile bir firsat yaratip mesaj atamaz mi ya da disariya cikinca mesela evden 3te cikti beni ariyor sonra isim var diyor ve 5 saat ortalarda yok sonra tekrar yaziyor konusuruyoruz beni hattim uzerinden aramiyor belki detaylar cikabilir endisesi olabilir diye ustelemiyorum. Eve bagimli olmadigini soyluyor bende oyle hissediyorum ama surekli disarida neler yaptiginida takip edemiyorum calissa bile sonucta bilemeyecgim ve icimden bir ses baska birilerinide hayatina ekliyor veya cikariyor gibi hissediyorum... sizden ricam boyle bir durumu yasamis icinde bulunmus birileri cevaplarsa sevinirim

Tecrubeli iliski yasamis arkadaslar yardin edin?