Güzellik & Bakım Tırnaklarımı dinlendirip bir süre oje sürmesem mi, yoksa dayanamayıp süreyim mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Oje sür Mü oje sürme Mi?💅 Güncellemeler1 yıl Çöpler soruma gelmesin lütfen 💅 Tırnaklarımı dinlendirip bir süre oje sürmesem mi, yoksa dayanamayıp süreyim mi? Cevapla Oje Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. oje sür sür sür :D 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 523 cevap paylaştı. Tipini yerim senin bence de dinlendirmek lazım biliyorsun aseton sürekli kullanımda zarar verir 💐 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣🥰❤️ Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl ❤️💐 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tırnaklar vücudun negatif enerjisini attığı noktalar o yüzden arada bir dinlendirmeni tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 717 cevap paylaştı. Sen bilirsin gülüm her halinle güzelsin sen ama bence tırnaklarını bir süre dinlendir derim ❤️ 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Arada kısacık kesip sadece güçlendirici vs sürerek dinlendirmek iyi geliyor 0 0 Yorumla
Emreaydın35 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl boş ver sür gitsin bu vakte kadar bir şey olmamış olamaz yine 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ben dayanamayp sürenlerdenm 0 1 Yorumla Security_mann 1 yıl Ne renk sürüyorsun kırmızı mi? Yorumla
Security_mann Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Sen sürekli kırmızı oje sür ayaklarınada çok yakışır 🌺 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 463 cevap paylaştı. Tırnakta yorulma oluyormuki 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet her şey yorulur yıpranır Yorumla Darkknightforever 1 yıl O zaman bir süre dinlendir Yorumla Edameda06 1 yıl 👍🏻 Yorumla Darkknightforever 1 yıl 👍 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı. Sürme. Yazın günah, biraz hava alsın 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Yazın mı günah? 🤔 Yoksa sürme yazın, günah yazık mı sjsjjs Yorumla Master81 1 yıl Ahaha Yazık günah demek istedim. Dinlendir ki tırnak kendine gelsin az da olsa Yorumla Edameda06 1 yıl Anladım 😂 doğru dinlendirmem lazım artık mahvolacak Yorumla
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. oje sür sür sür sür :D :D 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 572 cevap paylaştı. ojesiz dursun biraz da ne olmuş yani 😂 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha sağlıklı dinlendirmek. 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 463 cevap paylaştı. Zevkli ve bakımlı kadınlar ne kadar değerli... 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hava alsın yoksa çok inceliyor 0 0 Yorumla
Doğalsever Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sürme kadınlar doğal halleriyle daha çekici 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. sürme bence dinlensin 0 0 Yorumla
Elysiaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ay ben ojesiz gelemem 😀 0 1 Yorumla Elysiaa_ 1 yıl *gezemem* Yorumla
yedigüzelkaranfil Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Zevkler ve renkler tartışılmaz devam etmelisin 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sürme dinlensin oksijen alsin 0 0 Yorumla
KINGAMAYALNIZ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sür gitsin. Süren de ölüyor sürmeyen de 😂 0 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Ayy sür sür çok tatlı 😻 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sür bence.. 0 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 89% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 409 cevap paylaştı. Sürme kız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
oje sür sür sür :D
Tipini yerim senin bence de dinlendirmek lazım biliyorsun aseton sürekli kullanımda zarar verir 💐
🤣🥰❤️
❤️💐
Tırnaklar vücudun negatif enerjisini attığı noktalar o yüzden arada bir dinlendirmeni tavsiye ederim.
Sen bilirsin gülüm her halinle güzelsin sen ama bence tırnaklarını bir süre dinlendir derim ❤️
Arada kısacık kesip sadece güçlendirici vs sürerek dinlendirmek iyi geliyor
boş ver sür gitsin bu vakte kadar bir şey olmamış olamaz yine
Ben dayanamayp sürenlerdenm
Ne renk sürüyorsun kırmızı mi?
Ya Allahım o foto ne😍tonbiş bir kız çocuğu amin.
Sen sürekli kırmızı oje sür ayaklarınada çok yakışır 🌺
Tırnakta yorulma oluyormuki
Evet her şey yorulur yıpranır
O zaman bir süre dinlendir
👍🏻
👍
Sürme. Yazın günah, biraz hava alsın
Yazın mı günah? 🤔 Yoksa sürme yazın, günah yazık mı sjsjjs
Ahaha
Yazık günah demek istedim. Dinlendir ki tırnak kendine gelsin az da olsa
Anladım 😂 doğru dinlendirmem lazım artık mahvolacak
oje sür sür sür sür :D :D
ojesiz dursun biraz da ne olmuş yani 😂
Daha sağlıklı dinlendirmek.
Zevkli ve bakımlı kadınlar ne kadar değerli...
Hava alsın yoksa çok inceliyor
Sürme kadınlar doğal halleriyle daha çekici
sürme bence dinlensin
Ay ben ojesiz gelemem 😀
*gezemem*
Bence dinlendirin 🤣
Zevkler ve renkler tartışılmaz devam etmelisin
Sürme dinlensin oksijen alsin
Sür gitsin. Süren de ölüyor sürmeyen de 😂
Sürme biraz kendine gelsinler.
Ayy sür sür çok tatlı 😻
Sürme (böyle diyeyim de sürsun