Güzellik & Bakım Biraz üşüyünce sizinde tırnaklarınız morarıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bu morarmamıs hali Biraz üşüyünce sizinde tırnaklarınız morarıyor mu? Cevapla Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl o eller ne guzel elmalı kurabıye yapar 1 17 Yorumla Soran 1 yıl Sorma kskdk çok severler Yorumla dayan_yalnızlığım 1 yıl adresı verıyorum yapınca kargoyla yollarsın :) Yorumla Soran 1 yıl Tabi efenm başı isteğiniz ksks Yorumla dayan_yalnızlığım 1 yıl bırden soylemıyeyım yavas yavs Yorumla Soran 1 yıl doqru bi saat sonra yazarsın artık Yorumla dayan_yalnızlığım 1 yıl yok yok bır saat surmez :D :D Yorumla Soran 1 yıl jshdjd Yorumla dayan_yalnızlığım 1 yıl Tarif istersen verebilirim Yorumla Soran 1 yıl Vereblrsin Yorumla Soran 1 yıl Benimkinin yerini tutmax tabi ama bi deniyim seninkinide Yorumla dayan_yalnızlığım 1 yıl Seninki efsanedir o yuzden diyorum ya gonderirmisin diye mahrum kalmamak icin Yorumla Soran 1 yıl Öyle tabii anliyorum seni mahrum kalsan üzülürsün ben olsam bende üzülürdüm. Yolluyorum Yorumla dayan_yalnızlığım 1 yıl hemen adresı verıyorum :) Yorumla Soran 1 yıl Eksiksiz olsun Yorumla dayan_yalnızlığım 1 yıl Tabiki baskasina niye gitsin Yorumla Soran 1 yıl doqru yazık olur Yorumla dayan_yalnızlığım 1 yıl baksa ne gonderıceksın Yorumla
JURA8 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bu ne lan ölü eli gibi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ölüyorum gömenim yok Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Gerçekten mor mu onlar 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Pek değil şu an Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl adetlerinde düzensizdir senin. dahliye sevketsin, hstanede bir kan testi yaptır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok değil biraz var ama düzensizlik Yorumla Soran 1 yıl Ve çok fazla kansızlık var ilaç kullanmaktan gına geldi saldım artık Yorumla
İpek31x Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Çok güzel elin çok sevdim 2 13 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler aşkim Yorumla İpek31x 1 yıl Tatlısın Yorumla Soran 1 yıl Yerim seni ya sende öylesin💕🌸 Yorumla İpek31x 1 yıl Müsait misin yazsana Yorumla Soran 1 yıl Aşkim karşımda erkolardan biri mi var ya nie yazıyorum kskdk Yorumla İpek31x 1 yıl Yaz gör sevmezsen gidersin Yorumla Soran 1 yıl Töbeler töbesii neyi görücem tam olarak Yorumla İpek31x 1 yıl Neyse kendine iyi bak korkarak yaşamaya devam et Yorumla Soran 1 yıl Çok afedersin erkek şeyi görmektense böyle yaşamaya devam ben Yorumla İpek31x 1 yıl Sen bilin küçük kız Yorumla Soran 1 yıl olta boş Harun abicim biraz hayal kırıklığı ama inine dönme vakti Yorumla İpek31x 1 yıl hadi ordan git yaw Yorumla Soran 1 yıl kskskdkdksl Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı. Beyaz tenlisn 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Evett Yorumla
Dundar007 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Hareketsiz bir yaşam sürüyor olabilirsin nerede hareket orada bereket demişler 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 831 cevap paylaştı. Benim oluyor 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Kansizlik mı vardı sende de Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Yess Yorumla Soran 1 yıl Ondan kaynaklanıyor heralde Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Soğuk olduğu için de dolaşım etkileniyor Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. En kısa zamanda kardiyoloji doktoruna görün 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka mkskd Yorumla ahhbukizlar 1 yıl www.google.com/search Yorumla Soran 1 yıl Aman Allahim ölüyomusum Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Allah rahmet eylesin Yorumla Soran 1 yıl Amin cümlemize Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Amin Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet hatta ellerim çatlıyor 😥 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nemlendirici kullanmayı ihmal etme Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 695 cevap paylaştı. Galiba oluyor, biraz değilde çok üşürsem 0 0 Yorumla
KıbrısGezmesi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Kansizliktan 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet bende çok var Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Ondandır sog Yorumla
Hacker10101 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 66% 1 yıl O nasıl tırnak öyle 0 58 Yorumla Soran 1 yıl Nasil ki Yorumla Soran 1 yıl 👉🏻👈🏻 Yorumla Hacker10101 1 yıl Git değerlerine baktır Yorumla Soran 1 yıl Tırnağim nasılmiş söyle 😒 Yorumla Hacker10101 1 yıl Mor. Yorumla Soran 1 yıl Bu çok morarmamıs hali Yorumla Hacker10101 1 yıl Ne güzel işte doğal neon Yorumla Soran 1 yıl Hıı ne demezsin Yorumla Soran 1 yıl Donuyo ellerim Yorumla Hacker10101 1 yıl Peteğe koysana Yorumla Soran 1 yıl Hırka giydim ısınirlar şimdi Yorumla Hacker10101 1 yıl Ben çakmakla ısıtıyodum kışın Yorumla Soran 1 yıl Çakmağım yok üzülebilir miyim Yorumla Hacker10101 1 yıl 🔥 al ateş Yorumla Soran 1 yıl Sen mi ısıtıcaksın kskd Yorumla Hacker10101 1 yıl Ben ısı sağlayıcıyım. Isıtmak ısının görevi. Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler bende onu demek istedim Yorumla Hacker10101 1 yıl Ben teşekkür ederim ben de onu demek istedim Yorumla Soran 1 yıl Senin teşekkür etmene gerek yok Yorumla Hacker10101 1 yıl Kurallara göre biri sana teşekkür ediyorsa saygı gösteriyordur sen de ona saygı gösterip teşekkür ediceksin bu yüzden Yorumla Soran 1 yıl Olabilir beni ilglendirme z Yorumla Hacker10101 1 yıl Tamam sinirlenme Yorumla Soran 1 yıl Sinirli diilim Yorumla Hacker10101 1 yıl Sinirlisin Yorumla Soran 1 yıl Nerden biliyosun Yorumla Hacker10101 1 yıl Tahmin ettim Yorumla Soran 1 yıl Tahmin konusunda kötüymüşsün baya Yorumla Hacker10101 1 yıl Olabilir her konuda iyi değilim Yorumla Soran 1 yıl Bunu kabullenmen güzel Yorumla Hacker10101 1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Ricalar. Dünde seninle konuşmuştuk. Erkeklere nasıl hitap edilir diye bi soru sormuştum Yorumla Hacker10101 1 yıl Aaaa bi saniye hatırlicam o zaman Yorumla Soran 1 yıl Hatırladın mi ksskldm Yorumla Hacker10101 1 yıl Ben şey gibi mi cevap vermiştim "evimin direği nedir olm biz sokak lambası mıyız" gibii mi Yorumla Soran 1 yıl Evet evet skdkkdkd Yorumla Hacker10101 1 yıl Mdmcmsmcmsmdmdms ama öyle sokak lambası mıyız smcmsmdm Yorumla Soran 1 yıl Öyle olduğundan denmiyor o ya msjdjd Yorumla Hacker10101 1 yıl İş makinem, soda açıcım, iett şöförüm, çocuklarımın çobanı Yorumla Soran 1 yıl Yok artık kskdkkdd Yorumla Soran 1 yıl Kahvaltı yapıp geliyim anlaticam neden dendiğini Yorumla Hacker10101 1 yıl Tamam ben de yapim açım ben de Yorumla Hacker10101 1 yıl Afiyet olsun Yorumla Soran 1 yıl Sanada afiyet olsun Yorumla Hacker10101 1 yıl Teşekkürlerr Yorumla Soran 1 yıl Ricalarr Yorumla Soran 1 yıl Geldimm Yorumla Hacker10101 1 yıl Ben daha gelmedim ya smcmsmxm yeni patates kızarıyor Yorumla Hacker10101 1 yıl Müsait olunca yazarımm Yorumla Soran 1 yıl Ohoo tamam çok bekletme beni lütfen Yorumla Hacker10101 1 yıl Tamammm Yorumla Hacker10101 1 yıl Geldim Yorumla Soran 1 yıl gözümüz yollarda kaldı ya nerdesinn sonunda doyurabildik seni hshdhdh Yorumla Hacker10101 1 yıl Nsmcmsmxmsmdmsm valla ya baya yedim açmışım Yorumla Soran 1 yıl İyi iyi mshsh şifa olsun. Anlatiyim mi Yorumla Hacker10101 1 yıl Sağolll dmcmsmxmd olur anlat bakalım Yorumla Soran 1 yıl Anlatıcam şimdi ama pür dikkat beni dinlemen gerekiyo Yorumla Hacker10101 1 yıl Tamammmm Yorumla Soran 1 yıl Tmam Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet 💅💅 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ciddi mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tırnak morariyor el yanak kızarıyor bende beyaz tenli isen birde vücudun hassas sa normaldir bence en azından benim için yani inşallah 😶 Yorumla Soran 1 yıl Allah yrdımcimiz olsun abicm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤲 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
o eller ne guzel elmalı kurabıye yapar
Sorma kskdk çok severler
adresı verıyorum yapınca kargoyla yollarsın :)
Tabi efenm başı isteğiniz ksks
bırden soylemıyeyım yavas yavs
doqru bi saat sonra yazarsın artık
yok yok bır saat surmez :D :D
jshdjd
Tarif istersen verebilirim
Vereblrsin
Benimkinin yerini tutmax tabi ama bi deniyim seninkinide
Seninki efsanedir o yuzden diyorum ya gonderirmisin diye mahrum kalmamak icin
Öyle tabii anliyorum seni mahrum kalsan üzülürsün ben olsam bende üzülürdüm. Yolluyorum
hemen adresı verıyorum :)
Eksiksiz olsun
Tabiki baskasina niye gitsin
doqru yazık olur
baksa ne gonderıceksın
Bu ne lan ölü eli gibi
Ölüyorum gömenim yok
Gerçekten mor mu onlar
Pek değil şu an
adetlerinde düzensizdir senin. dahliye sevketsin, hstanede bir kan testi yaptır
Çok değil biraz var ama düzensizlik
Ve çok fazla kansızlık var ilaç kullanmaktan gına geldi saldım artık
Çok güzel elin çok sevdim
Teşekkürler aşkim
Tatlısın
Yerim seni ya sende öylesin💕🌸
Müsait misin yazsana
Aşkim karşımda erkolardan biri mi var ya nie yazıyorum kskdk
Yaz gör sevmezsen gidersin
Töbeler töbesii neyi görücem tam olarak
Neyse kendine iyi bak korkarak yaşamaya devam et
Çok afedersin erkek şeyi görmektense böyle yaşamaya devam ben
Sen bilin küçük kız
olta boş Harun abicim biraz hayal kırıklığı ama inine dönme vakti
hadi ordan git yaw
kskskdkdksl
Beyaz tenlisn
Evett
Hareketsiz bir yaşam sürüyor olabilirsin nerede hareket orada bereket demişler
Benim oluyor
Kansizlik mı vardı sende de
Yess
Ondan kaynaklanıyor heralde
Soğuk olduğu için de dolaşım etkileniyor
Aynen
En kısa zamanda kardiyoloji doktoruna görün
Ne alaka mkskd
www.google.com/search
Aman Allahim ölüyomusum
Allah rahmet eylesin
Amin cümlemize
Amin
Evet hatta ellerim çatlıyor 😥
Nemlendirici kullanmayı ihmal etme
Galiba oluyor, biraz değilde çok üşürsem
Hayır canım
Kansizliktan
Evet bende çok var
Ondandır sog
O nasıl tırnak öyle
Nasil ki
👉🏻👈🏻
Git değerlerine baktır
Tırnağim nasılmiş söyle 😒
Mor.
Bu çok morarmamıs hali
Ne güzel işte doğal neon
Hıı ne demezsin
Donuyo ellerim
Peteğe koysana
Hırka giydim ısınirlar şimdi
Ben çakmakla ısıtıyodum kışın
Çakmağım yok üzülebilir miyim
🔥 al ateş
Sen mi ısıtıcaksın kskd
Ben ısı sağlayıcıyım. Isıtmak ısının görevi.
Teşekkürler bende onu demek istedim
Ben teşekkür ederim ben de onu demek istedim
Senin teşekkür etmene gerek yok
Kurallara göre biri sana teşekkür ediyorsa saygı gösteriyordur sen de ona saygı gösterip teşekkür ediceksin bu yüzden
Olabilir beni ilglendirme z
Tamam sinirlenme
Sinirli diilim
Sinirlisin
Nerden biliyosun
Tahmin ettim
Tahmin konusunda kötüymüşsün baya
Olabilir her konuda iyi değilim
Bunu kabullenmen güzel
Teşekkürler
Ricalar. Dünde seninle konuşmuştuk. Erkeklere nasıl hitap edilir diye bi soru sormuştum
Aaaa bi saniye hatırlicam o zaman
Hatırladın mi ksskldm
Ben şey gibi mi cevap vermiştim "evimin direği nedir olm biz sokak lambası mıyız" gibii mi
Evet evet skdkkdkd
Mdmcmsmcmsmdmdms ama öyle sokak lambası mıyız smcmsmdm
Öyle olduğundan denmiyor o ya msjdjd
İş makinem, soda açıcım, iett şöförüm, çocuklarımın çobanı
Yok artık kskdkkdd
Kahvaltı yapıp geliyim anlaticam neden dendiğini
Tamam ben de yapim açım ben de
Afiyet olsun
Sanada afiyet olsun
Teşekkürlerr
Ricalarr
Geldimm
Ben daha gelmedim ya smcmsmxm yeni patates kızarıyor
Müsait olunca yazarımm
Ohoo tamam çok bekletme beni lütfen
Tamammm
Geldim
gözümüz yollarda kaldı ya nerdesinn sonunda doyurabildik seni hshdhdh
Nsmcmsmxmsmdmsm valla ya baya yedim açmışım
İyi iyi mshsh şifa olsun. Anlatiyim mi
Sağolll dmcmsmxmd olur anlat bakalım
Anlatıcam şimdi ama pür dikkat beni dinlemen gerekiyo
Tamammmm
Tmam
Evet 💅💅
Ciddi mi
Tırnak morariyor el yanak kızarıyor bende beyaz tenli isen birde vücudun hassas sa normaldir bence en azından benim için yani inşallah 😶
Allah yrdımcimiz olsun abicm
🤲
Morarma yok ki