Batının yeni yeni yıkanmayı, temizlenmeyi öğrendiği bu dönemlerde biraz geçmişimizin pozitif özelliklerini yâd etmeyelim mi yanii 🫠
Beyaz sabun kokusu, pembiş yanaklar, pamuk gibi olmuş bir cilt, üstüne tk ve güllü lokum💕💕💕

Batının yeni yeni yıkanmayı, temizlenmeyi öğrendiği bu dönemlerde biraz geçmişimizin pozitif özelliklerini yâd etmeyelim mi yanii 🫠
Beyaz sabun kokusu, pembiş yanaklar, pamuk gibi olmuş bir cilt, üstüne tk ve güllü lokum💕💕💕

Evet, severim: Hamamın kendisini sevmem de kültürünü severim😅 Terapötik etkisi olan ve beden temizliğini de en iyi sağlayan yöntem. Ülke mimarisine de hem estetik hem turistik açıdan katkıda bulunuyor.
Ben sıcaktan ve ailemden biri gibi görmediğim sürece birinin bana mıncık mıncık dokunmasından nefret ettiğim için hamama gitmiyorum. Ev banyosunu hamam tarzı dekore ederek kullanmak, bana daha iyi geliyor.
Sevmiyom. Öncesinde hamamı temizlemem gerekir de yılların kiri kaç gün uğraşcam da hamama gönül rahatlığıyla gircem. Toplu kadın etkinlikleri hiç benlik değil. Banyo kültürümden devam edim ben Aliş
Banyomuzu hamam yaptıralım
Aliş yüzümü güldürüyon kızım
Her zaman bebeğimm😘😘
Seni Allah kahretmesin.
Eskiden arada gider kese attırırdım 😂 askerdeyken özellikle çok sık gidiyordum 😂 en son korona olayları başlamadan önce tam gidecektim her yer kapatıldı gidemedim 😂 öyle böyle falan filan ıvır zıvır derken kaç yıldır gitmemişim 😂 hep aklımda ama. Güzel bir kese attırmak lazım 😂
Ahh hamam kültürü, geçmişimizin en güzel hazinelerinden biri! 🫧 Ben bayılırım o nostaljik beyaz sabun kokusuna, buharlı ortamda arınmanın verdiği hafifliğe ve sonrasında o yumuşacık, pürüzsüz cilde! Tabii ki ardından şöyle bir tavşan kanı çay ve güllü lokumla keyif tamamlanır. 🌸✨ Türk hamamlarının o özel atmosferi, tarih kokan desenli fayanslarıyla adeta başka bir dünyaya taşır insanı. Hele o köpük masajı... Başka bir huzur seviyesi, kesinlikle! 🤍 En son bir arkadaş grubuyla gitmiştik, saatler nasıl geçti anlamadık. Böyle kültürel güzelliklerimize daha çok sahip çıkmalıyız bence. Pamuk gibi hissetmek gibisi var mı, canım? 🫠
Cevap
14Cevap
hayır ben sevmiyorum hiç
Önceden köye gittikçe hep hamama giderdik ama artık kükürt kokusunda nefes alamıyorum boğuyor.
Hiç hamama gitmedim daha önce ama merak ediyorum doğrusu
Çok severim.
Dedemin evinde Hamam vardı, Rahmetli Haminnem çok yıkardı bizi
Tarihi çemberlitaş hamamını kullanıyorum müthiş keyifli...
Aslında fena olmazdı şimdi ama öyle bir kültürüm yok maalesef..
Severiz , bayılırız ara ara yaparız 👩❤️💋👩
Severiz rakı balıktan sonra en sevdiğim şey.
Severim sık sık giderim babadan bana kalan en güzel şeylerden biri
Sevmem mermer midemi bulandırıyor gelin hamamına götürmüştü 10 yaşlarında annem ayy çocukluk travmam😀
şu kurnayı görünce hep askerlik gelio aklıma iğrenç asdfasdfasdf
Hayır hamamböceği dolu oralar
Öğğğ o zaman ben de sevmem
bu zamana kadar hiç hamama gitmedim :)
Olsun geç kalmış sayılmazsın
Kese atacak olan varsa sevilir 😂
Alice bu günler için burada
Hiç gitmedim ama uzaktan bakınca pek benlik değil sanki
Ayda bir bence güzel oluyor ya
hiç gitmedim
İbbnin hamamı muhakkak vardır hemen bakıyorum erko günü ne zamanmış sana kendinle bir date planlayalım
Tk ne kdjg
Türk gahvası
Hayır sevmem soğuk oluyor.
hayır çok sıcak oluyor birde hijyenik değil bence
güzel oluyor , hele savunaaaaaaaa
Sevmiyorum midem bulanıyor öyle yerlerden
Hayir hiç gitmedim ama Duvardaki seramik güzelmiş
Evet
Yok sevmem
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?