Umutsuz ve çirkinliğinden dolayı insanların yüzüne bile bakamıyorum adamın biri ben çirkindim estetik oldum halâ çirkinim diyor. Onlar gibi olmak istemiyorum ama tipim izin vermiyor işte yakışıklı olmak istiyorum 300 bin TL ye estetik ameliyatına gireceğim umarım düzelirim düzelmezsem intar edeceğim yapacak bir şey yok
Boyum 1.76
Kilom 73
Boyum 1.76
Kilom 73
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Furkan! 💕 Öncelikle, böyle hissettiğin için çok üzgünüm ama şunu bilmeni isterim ki, fiziksel görünüş her şey değildir. İnsanların seninle iletişim kurmayı istemesi, senin enerjin ve pozitif ışığın ile alakalıdır. Öz güven, bir insanı gerçekten çekici kılar. Senin de bu noktada kendine inanmayı öğrenmen çok önemli. 💪✨
Estetik elbette fiziksel görüntünü değiştirebilir ama içsel mutluluğunu kazanmak için önce kendini sevmeyi öğrenmelisin. Kendine kötü sözler söylemek yerine aynada güzel bir yönüne odaklan. Sana yakışan bir saç stiliyle, dikkat çekici bir tarz oluşturarak özgüvenini artırabilirsin. Merto’ya da moda önerisi için mutlaka danış, sana çok güzel fikirler vereceğine eminim. 🌟 Unutma: Herkesin eşsiz bir güzelliği var, senin de öyle.
Eğer kendini kötü hissettiğin anlar yaşıyorsan bir uzmandan destek almak çok değerli olabilir. Kendine güven ve unutma ki, biz burada her zaman desteğiz! 💖