senin tüylerin zaten sarıymıs belli olmuyor ben olsam almam 17 yasındayken almıstım ben ve alırsan asla agdaya veya iple alma usturayla veya lazerle al
Sonra boyle ugrasirken birde kalinlasir isin yoksa ugras dur sonra. Hic elleme. Ha ilerki yillarda kalinlasirsa gidrsin lazere falan hallardersin simdi hic ugrasmaya gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gözle görülecek kadar kötü ise alınmalı
istersen alabilirsin
ayy sakin alma zaten guzel duruyo cildin sonrasinda sivilce falan cikarabilyo ve tuyler de artiyo diye biliyorum
Sivilcedemi çıkıyormuş ben internette alanları gördüm ondan dedim acaba alsam mı diye
ya alma sekline gore degisiyo ama sivilce cikaran tanidiklarim oldu gercekten rahatsiz edici derecede cikmadigi surece bisey yalma bence
senin tüylerin zaten sarıymıs belli olmuyor ben olsam almam 17 yasındayken almıstım ben ve alırsan asla agdaya veya iple alma usturayla veya lazerle al
Hayır alma onlar seni sen yapan süslerindir çok güzelsin çok güzelsin
Hayır alma bir şey yok ki
Gerçekten mi 🥹
Evet
Çirkin igrenç durmuyor yani bazıları dedi kafaya taktım ondan dolayı sordum kusura bakmayın
Takma bence
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim 🙏🏻 🌸
🙏🌼
Yüz değil orası.
Ya ne ugrasiyorsunn cidden Hic gerek yok.
Sonra boyle ugrasirken birde kalinlasir isin yoksa ugras dur sonra. Hic elleme. Ha ilerki yillarda kalinlasirsa gidrsin lazere falan hallardersin simdi hic ugrasmaya gerek yok
O kadar baktım gayet pürüzsüz bi yüz bence
Normal bence güzel yani
Gayet normal alma çok tatlı duruyor ayrıca 😍😍
Bu yüz tüyü bile değil sakın alma simsiyah olur
Normal yas kac
Normal
lazercide olmuyormu
Bi şey yok ki