Güzellik & Bakım Özel günler için fondöten tavsiyesi verebilecek var mı? Elleira Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Oksitlenmeyen, cildi pütür pütür yapmayan güzel adam akıllı gibi bir fondöten arayıșındayım kızlar. Özel günler için fondöten tavsiyesi verebilecek var mı? Cevapla Fondöten Soruları Güzellik Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Flormar kullanırım ben sırf türk malı olduğu icn 1 2 Yorumla Elleira 8 ay Hangi fondötenini kullanıyorsun Çiçeğim? Yorumla birsuskuncicek 8 ay Flormar 105 porselen ivory Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 21 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 6,2b cevap paylaştı. Paran varsa fenty paran az ise maybeline skin tint 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 43b cevap paylaştı. Flormar olabilir bence 0 0 Yorumla
AdimEfe Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 8 ay özel günle ve normal günlere ayrılan fondöten mi var 1 2 Yorumla Elleira 8 ay Özel günlerde fondöten daha uzun süre kalıcı olmasını istediğimiz için öyle ayırırız. Günlük kullanım olanlar çok kalıcı olmuyor veya kapatıcılığı daha az oluyor. Yorumla AdimEfe 8 ay tamam Yorumla
alifurkancom Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 8 ay Ben hiç fondöten kullanmam özel günlerim de yoktur sadece doğum günüm var 😎 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Porselen makyaj fondöteni dermacol kullan baya uzun duruyor ve suyla terle asla çıkmıyor kapatıcılığı da çok iyi 1 2 Yorumla Elleira 8 ay Teşekkür ederimm bakacağım şimdi Yorumla Cevap sahibi 8 ay Rica ederim canım 💗 Yorumla
Büşra0444 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 96% 8 ay Flormar kullanırım ben 1 1 Yorumla Elleira 8 ay Bi süre sonra çamur gibi olmuyo dimi Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Flormar, loreal paris, maybelline 1 5 Yorumla Elleira 8 ay Bu markalarin bi sürü çıkarttığı fondötenleri var. Hangisi? Yorumla beyzaondr350 8 ay Kullanmadım ama bence en iyisi lorealdir Yorumla beyzaondr350 8 ay True match bir tane var zaten Yorumla Elleira 8 ay Bakayım o zaman ona teşekkür ederim 🌸 Yorumla beyzaondr350 8 ay Rica ederim 😊 Yorumla
Enperatriz Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Pure bb ta da cc kremini al. Fondöten kullanma bebeğim. 0 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 60% 8 ay Ben doğal güzelikden yanayın 0 1 Yorumla Elleira 8 ay Düğünde doğal gitsem dıșlanırım be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Flormar kullanırım ben sırf türk malı olduğu icn
Hangi fondötenini kullanıyorsun Çiçeğim?
Flormar 105 porselen ivory
Paran varsa fenty paran az ise maybeline skin tint
Flormar olabilir bence
özel günle ve normal günlere ayrılan fondöten mi var
Özel günlerde fondöten daha uzun süre kalıcı olmasını istediğimiz için öyle ayırırız. Günlük kullanım olanlar çok kalıcı olmuyor veya kapatıcılığı daha az oluyor.
tamam
Ben hiç fondöten kullanmam özel günlerim de yoktur sadece doğum günüm var 😎
Porselen makyaj fondöteni dermacol kullan baya uzun duruyor ve suyla terle asla çıkmıyor kapatıcılığı da çok iyi
Teşekkür ederimm bakacağım şimdi
Rica ederim canım 💗
Flormar kullanırım ben
Bi süre sonra çamur gibi olmuyo dimi
Flormar, loreal paris, maybelline
Bu markalarin bi sürü çıkarttığı fondötenleri var. Hangisi?
Kullanmadım ama bence en iyisi lorealdir
True match bir tane var zaten
Bakayım o zaman ona teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 😊
Pure bb ta da cc kremini al. Fondöten kullanma bebeğim.
Ben doğal güzelikden yanayın
Düğünde doğal gitsem dıșlanırım be
Mac studio fix. Bence güzel kapatıyor🍒
Mac fx studio
Maybelline