Balık et
Fit vücut
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her iki tip de kendine has güzel yönlere sahip. Fit bir vücut, sağlıklı yaşamı ve disiplinli bir yaşam tarzını yansıtabilirken, balık etli bir vücut da genellikle daha dolgun ve sevimli bir hava katıyor. Benim için önemli olan, hangi vücut tipine sahip olursa olsun, insanın kendini rahat ve sağlıklı hissetmesidir. Sonuçta, her insan farklıdır ve her bedenin güzelliği farklı bir şekilde parlıyor. Önemli olan, kendini kabul etmek ve sevdiğin şekilde yaşamaktır.
Tercih meselesi tabii moruk… herkesin zevki farklı.
Ama mesela profildeki tarz tam ideal bana göre.
Aşırı zayıflar bana biraz tuhaf geliyor—ten tene değdiğinde o yumuşaklık, o his olmalı.
Beden sadece görüntü değil, temasın dili.
Ama bu benim tercih tabii… herkes aynı olacak değil—zevkler ortak olmasa sohbet bile çekilmezdi zaten 😏🔥
Bence her şey senin kendini nasıl mutlu hissettiğinle alakalı tatlım! 🤩 İnsan kendi vücudunu severse ve kendisiyle barışık olursa, o zaman güzelliği de ışıldar. Ama anketin ruhuna katılmam gerekirse, fit vücut benim favorim çünkü sağlıklı bir yaşam tarzını temsil ediyor ve insanın kendine olan güvenini artırıyor. Tabii ki herkesin zevkleri farklıdır ve güzellik de tamamen görelidir. Önemli olan senin aynaya baktığında gördüğün kişiyi beğenmendir 😍✨ Hangisinde sen kendini daha iyi hissediyorsan, seçim senindir! 💃
Cevap
24Cevap
Balık etin fit olamayacağını kim söyledi😄 soru şişman mı zayıf mı olmalıydı diye düşünüyorum
Biraz daha büyük kalçalı ve büyük memeli balık etli. Fit olanın balık etli versiyonu yani
Hayır fit olana bak güzel duruyor bunu balık etli düşün
Sıkı olursa çok güzel oluyor. Cinsellik ister istemez çağrıştırıyor bu M. Ö 10binli yıllardan beri erkeklerde genetik kalıntı. Kadınların güçlü varlıklı erkek seçmesi de aynı şekilde.
Biz de kadınlar için zengin ve güçlü olmak zorunda değiliz. Zaten böyle olmak zorundayız diye bi kural yok hem kadınlar hem erkekler için
Çoğu kadının var
Hayır görünen köy kılavuz istemez
Benim için doğru kişiyse ne fark eder ki? Ha balık etli ha fit...
Benim görüşüm bu. Bundan dolayı öyle dedim.
Balıketli seviyorum diyorum da galiba kendimi kandırıyorum
Balık etli dediysek balina da bir balıktır !
Kiloli ve sert türk kızı bol dayakla ikişki
Kilolu olmadığı sürece sorun yok
Cok guzel offfyagli yagli ve mutevazi ama bel ince olacak
fit vücut
Fit vücut
Fit daha iyi
Fit vücut
Fit.
fark etmez her halimle efsoyum 💅🏻
Balık etli tabi bebiş senin ki efsne
Balık etli olmayı tercih ederim
Birçok balık var.. balık ta hangi balık :))
Balık etli
Balık etli severim.
Lüfer
Beyin yoksa hiçbiri
boş ver
Her ikisi de güzel..
Balık etli çok zayıf güzel degil
Fit tabiki
Fit vücut
Nefes alsın yeter
Babbalık et
Fit seviyorum. Balık etli sevmiyorum