Bisey sorucammmm?

şimdi biz kurstayız arkadaşlarım falan var deneme olucaz neyse biz sözele girdik sonra sözel sayısal arasında bi arkadasım dediki sende telefon var internetinde var gel cevaplara bakalım bende anlık canım tamam dedim sonra biz arkadaşlarımın sınıfına koşarak zıplayarak gittik onlar yazdılar cevapları ve bi kaç kızda gördü bizim yazdığımızı sonra zil çaldı biz gittik (ben farklı sınıftayım) sınava girdik hoca kördü resmen ben telefondan cevaplara baktım ve işaretledim fakat ne kağıt nede bi kanıt var ortada sonra bi hocamız (okuldan) bizi çağırdı bu kopya çekilen grubu dediki hepinizde aniden bi yükseliş var bunun nedeni ne? dedi kopyamı çektiniz dedi bizde hayır dedik ve ilk basta hoca bana dediki sen telefon getirdinmi o gün diye bende evet dedim sonra konu kapandı gülüşüyoruz falan son ders bi kız bizi çağırdi ve dediki O KIZ HERŞEYİ SÖYLEDİ bizimle birlikte kopya çeken kız herşeyi itiraf etmişti biz bitmiştik hoca bizi çağırdı işte dediki neden bana yalan söylediniz falan ağzımıza sıçtı ve dediki yarın velilerinizi çağırın, ben yarın disiplin toplandığında ne diyim hocalara nasıl kınama almam?

Bisey sorucammmm?