Güzellik & Bakım Kızlar, Türk kızları neden dış görünüşe takıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Daha çok önem vermesi talep çok abazalardan Güncellemeler1 yıl Nvcdgh Güncellemeler1 yıl Xjdjddhdhd Kızlar, Türk kızları neden dış görünüşe takıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Bellaaa_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Dış görünüşe herkes bakar. Sadece bunu dürüstçe söyleyen ve söylemeyen vardır. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Doğru.. tipsiz erkeği istemezsin dimi? Dürüst ol Yorumla Soran 1 yıl Sana mesaj atsa mesela Yorumla Bellaaa_ 1 yıl Dürüstüm zaten, dış görünüş benim için önemli. Yorumla Soran 1 yıl Offf moralim bozuldu Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bakımsız dağınık kişiyi kim ister ki az zeka lütfen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Dogru.. saç trasida önemli.. Yorumla
ozlemmdumann Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl “onemli olan ic guzelliktir” sozu gercek olmadigi icin 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Dış görünüşe herkes bakar. Sadece bunu dürüstçe söyleyen ve söylemeyen vardır.
Doğru.. tipsiz erkeği istemezsin dimi? Dürüst ol
Sana mesaj atsa mesela
Dürüstüm zaten, dış görünüş benim için önemli.
Offf moralim bozuldu
Bakımsız dağınık kişiyi kim ister ki az zeka lütfen
Dogru.. saç trasida önemli..
“onemli olan ic guzelliktir” sozu gercek olmadigi icin