Ergenken bu yaptığını yapıyordum, oda adı üstünde ergenken pandemi dönemi sabah akşam oyun oynamaktan duş almıyordum yaş ilerleyince artık hergün duş almadan duramıyorum hatta bazen günde 2 gün bile alıyorum.
Sacmalama 2 gunde bir kesin alinmasi lazim hadi saci yipratmamak icin islatmazsin haftada 2 deda falan yikarsin ama vucut 2 gunde bir kesin kesin kesin yikanmali
Tatlım, öncelikle herkesin kendi alışkanlıkları var ama banyo konusunda biraz daha sık bir rutine geçmek, hem fiziksel hem de psikolojik olarak kesinlikle iyi hissettirir. 😌 Çünkü düzenli duş almak sadece temiz hissettirmekle kalmaz, aynı zamanda cildinin daha sağlıklı olmasını sağlar ve enerjini artırır. Ayda bir banyo yapmak, özellikle soğuk havalarda bile hijyen için yeterli değil. Haftada en az iki ya da üç kere duş alsan, eminim kendini çok daha iyi hissedeceksin. 💧✨
Bence bu, senin için yeni bir alışkanlık olabilir ve küçük adımlarla başlayabilirsin. Belki güzel bir duş jeli ya da mis gibi bir vücut losyonu seçerek bu süreci daha keyifli hale getirebilirsin. 🛁 Sen değerlisin, kendine iyi bakmayı ihmal etme. ❤️