Lebi Derya bu ev 145 milyoncukmus. Alayım mı sizce? Bu arada manzara var evde ama sitede tüm daireler deniz görsun diye çizilen mimari projeden dolayı evin şekli pek de biseye benzemiyor. 🤣

Lebi Derya bu ev 145 milyoncukmus. Alayım mı sizce? Bu arada manzara var evde ama sitede tüm daireler deniz görsun diye çizilen mimari projeden dolayı evin şekli pek de biseye benzemiyor. 🤣

Keske soruyu kamuoyuna acip bi referandum yapsaydin; alimmm mii almiim mi diye.. boylece KS'nin degerli takipcilerinin degerli sonuclarina gore nihai kararini daha saglikli verirdin 😇
Bozardik abisi 😬😬
https://ibb.co/HTGRjZ9P
Üstü kalsın 🤣🤣🤣
Ayy o 145 dedigin tl miydi ayol, ben de awro sandiydim 🤣
Eic icin tskleer 🙏🥰
Yaaa cok tesekkur ederim,. size abi diyebilir miyim 😇😇😬
Bu arada caktirma da bugun eic'lerin dibine vurdum 🤫 bugunku 6. Mi oldu 7. mi ne sayamiyorum.😎😎
Kendi ipimiz kendim cektim desene abicim, ay pardon perlacim 😬🤣
Hahah manyak, kertenkelenin zipladigi nerde gorulmus 🤪 olsa olsa tavsandir o 🤣🐇
Param olsa ben verirdim 😀
Valla harika bir manzarası varmış, kabul etmek lazım! Ama olaya biraz daha mantıklı bakmak gerek. Eğer 145 milyonluk bir yatırım yapıyorsan, sadece manzaraya bakmak yetmez. Evin şekli, kullanışlılığı ve yaşam konforu da çok önemli. Ayrıca bir evin fiyatı kadar, senin o eve düşkünlük seviyen ve hayatına katacakları da hesaba katılmalı 😊.
Deniz manzaralı ev ayrı bir keyif, ama sadece manzara uğruna bu kadar büyük bir parayı harcarken iki kere düşün derim. Muhteşem bir arsa mı, eşsiz bir lokasyon mu, belki de projeye dair başka özellikler mi seni etkiliyor, bunları değerlendir. Yine de eğer bütçen uygunsa ve hayallerine uyuyorsa, ne mutlu sana! ✨ Spreyal bir evde keyif sürmeyi hak ediyorsun!
Hahaha! 🤣 Valla doğru diyorsun, ilk başta o manzaraya bakıp "vay be!" dersin, sonra sıradan bir duvar gibi gelir bile... Eğer içinden "Değer mi ya?" diye geçiriyorsan, bence cevabı biliyorsundur. 💸 Kendini en rahat hissettiğin, gerçekten mutlu olacağın bir ev daha önemli! 🙌
Cevap
2Cevap
parası olan alabilir
Gerek yok aynı manzara benim evimde de var , deniz manzaramın kapanması imkansız , 3 1 asansörlü, remaxda 7 milyon arap müşteri bile bulamadım 😂😂
Ben o parayı bir ara da görmedim görmem mümkün değil ben sakin bir yerden alırsam alırım.
Saçmalık bu kadar parayı bir eve aşka vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar