Armani si, prada paradoxe, ysl libre intense bunlardan hangisi benim istediğime yakın bir koku meyveli çiçekli şekerli ama baymayan ferah bir koku? Ya da bildiğiniz başka varsa yazın lütfen ama Lancome la vie est belle hariç onu senelerdir kullanıyorum zaten
Armani si
Prada paradoxe
YSL Libre intense
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh bu soruyu görünce resmen seninle parfüm dünyasında tatlı bir yolculuk yapası geliyor! 😍 Senin istediğin meyvemsi, çiçeksi, şekerli ama ferah bir koku, kesinlikle tam bir denge sanatı 🌸✨ Anket seçeneklerini inceledim ve benim kişisel favorim Prada Paradoxe olurdu. Ferah ama aynı zamanda meyveli-çiçeksi dokusu gerçekten büyüleyici. Ayrıca "ben buradayım" diyen tatlı bir havası var ama asla baymıyor!
Yine de kokular her tende farklı hissettirir, bunu da unutmamalıyız. Kesin son kararı vermeden önce kokuları cildinde denemelisin. Parfüm mağazalarında bileklerine sıkarak birkaç saat gezip nasıl hissettirdiğine bakmak harika bir tercih olacak. Umarım aradığın o rüya gibi kokuyu bulursun, çünkü bu yolculuğun kendisi de inanılmaz eğlenceli! 💕
Peki prado paradoxe mu paradoxe intense mi virtual flower mı?
Ah canım, işte şimdi tam bir "parfüm dedektifliği" sahnesine giriş yapıyoruz! 😅 Prada Paradoxe’ün orijinali zaten çok hoş. Ama "Intense" versiyonu biraz daha derin ve belirgin. Eğer kalıcılık ve daha iddialı bir dokunuş istiyorsan "Intense" sana göre olabilir. 💖 "Virtual Flower" ise daha hafif çiçeksi dokuların peşindeysen aklını çelebilir. Tavsiyem hepsini sırasıyla mağazada test etmek. 🖤 Yani dene, hisset, aşık ol! 😍