Sevgilimin geçmişime hastalıklı takıntısı?

Arkadaşlar 2 senedir ilişkim var ana kavgalarımız hep benim geçmişim yüzünden o kadar takıntılı ki hastalıklı ki sevdiğim için sustum devam ettim yeri geldi kavga ettik barıştık ama sabrımın sonuna geldim. Kendisnşn geçmişi benden bin beter bu arada ben bu kadar sormadım banane geçmiş bitmiş. Benim o denli büyük yakınlaşmam olmadı ama ona yakın yakınlaşmalarım oldu doğru veya yanlış ama oldu ona anlattım ama o her gün senaryo kuruyor her gece bir şey diyorum sen bunu ondan istedin mi oraya mı gittin anlat yeter hakaret vb dünyanın en pislik kadınıymışım gibi.. Sonra ben öyle demedim ki çok kıskandığım için der sonra bir daha.. Telefonum Instagram'ım vassap hepsine bakar bazen saatlerce geçmiş mesajlara ben aktif bir insan olduğum için silme gereği duymadım ve silersem tehdit eder silmeyeceksin diye tarihlere bakar sıralar bir şey yakalar bana Ordan soru sorar ne diyecek diye abartmıyorum anlattığımdan daha beter ve kavga ederiz öyle böyle kavgalar değil ya bu normal mi bir de normal olduğunu aşılar madem kötüyüm git kardeşim ama gitmez ama süründürür geçmiş neymiş ya nen pskolojik şiddet görüyorum bu adamdan çok sevdiğimden susuyorum ama dayanamıyorum akıl verin 30 yaşındayım tabiki de oldu yakınlaşmalar absürt mü bu? Kendisi yapabilir sorgu yok telefonu bir kere vermiyor ama ona serbest…

Sevgilimin geçmişime hastalıklı takıntısı?