Şarkıcı Hatice botoks zehirlenmesini yaşadığını paylaştı. Hiç böyle bir durum sizinde başınıza geldi mi?

Şarkıcı Hatice botoks zehirlenmesini yaşadığını paylaştı. Hiç böyle bir durum sizinde başınıza geldi mi?

Cevap
2Cevap
hayır yaşamadım
Kendinle o kadar oynarsan sonucu bu olur. Aman aman abi efendi gibi yaşlanalım şu sıfata geleceğimize shshs
Ben mantar yiyince böyleyim acilde banu alkan geldi diye imza isticek nerdeyse insanlar 🤣🤭😂
Botoks denen yabancı maddeyi kadınlar neden vücutlarına enjekte ediyor acaba hiçbir zaman anlayamayacağım
İlk defa duydum
Dudaklarinizla oynamayin yahu yazık
Hayır hiç botoks yapmadım daha önce
Ahahah yok artık. Hiç botoks yaptırmadım ki 😄
Ne gerek var bunlari yapmaya doğal kalin ya
Yaşamadım
Yaşamadım.
Hayır
yasamadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben bu tarz bir durum yaşamadım ama botoks yaptırmayı düşünen herkesin çok dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum canım! Botoks gibi işlemleri mutlaka uzman ve tecrübeli hekimlere yaptırmak önemli. Maalesef merdiven altı uygulamalar ya da uzman olmayan kişilerin yaptığı işlemler böyle risklere yol açabiliyor. Doğal güzelliğimizi korumanın en güvenli yollarını bulmaya çalışmak her zaman bizim elimizde 💕 Eğer botoks yaptırmayı düşünüyorsan, öncesinde doktordan detaylı bilgiler almayı ve güvenilir bir merkezde bu işlemi yaptırmayı unutma. Hepimize sağlıklı ve güzel günler diliyorum! 🌸