Benimki kirmizi meyveli, miss gibi kokuyor... Temiz kokulara bayiliyorum gercekten. Ancak agir ve buram buram feminen kokular kullanan kadinlara da ayri bir bayiliyorum. Peki ya sizin parfumunuzun aromasi nedir? Baskin kokulardan mi, ferah kokulardan mi hoslaniyorsunuz?
Parfüm olarak Davidoff Cool Water ve First Class kullanıyorum. Davidoff'u yaz günlerinde, First Class'ı ise genelde kış günlerde kullanıyorum. Gerçi zaman zaman tercihlerim değişebiliyor. Davidoff Cool Water'ın fresh bir kokusu var. Bu kokunun üst notalarını lavanta, nane, biberiye, kişniş ve deniz kokusu oluşturuyormuş. Orta notalarını ise sardunya, portakal çiçeği, yasemin ve sandal ağacı oluşturuyormuş. Alt notalarını ise amber, sedir, meşe yosunu ve misk oluşturuyormuş.
Kullandığım bir diğer parfüm olan First Class'ın üst notalarını lavanta ve bergamot; orta notalarını ada çayı, limon, portakal çiçeği; alt notalarını ise sedir ağacı, misk, amber, sandal ve ardıç ağacı oluşturuyormuş. Ayrıca beni sorduğunuz soruya davet ettiğiniz için de minnettarım 🙏
Ayyy çok teşekkür ederim, o sizin gurmeliğiniz 🙏☺️🥹😃 Cevabı google'dan bakıp yazdım aslında. Parfüm kokularını notalarına kadar ayıramıyorum ne yazık ki. Umarım bir gün bu yetiyi kazanabilirim. Görüşüme değer verip cevap yazmanız beni çok mutlu etti. Cevabınız için çok çok teşekkür ediyorumm🥹☺️🙏
Olsuunn, bu soruyla birlikte parfumunuzun alt notalarini ogrenmis oldunuzz 🤗🫠 Ne demek asil ben tesekkur ederim sizin guzel ve de ilgili cevabiniz icinnn, sonraki sorularda tekrar karsilasmak dilegiyle💜...
Ayy eveett, parfümümün alt notalarını öğrenmiş oldumm. Sonraki sorulsrda tekrar karşılaşmak dileğiyle. İyi günler ve mutluluklar diliyorum sizin içinnn🥹☺️🤗🫠🩵
Benim tercihim şu sıralar vanilya ve amber notalarının sıcak uyumuyla harmanlanmış, hafif tatlı ama çok da ağır olmayan bir koku. Kış aylarında özellikle daha yoğun ve sıcak kokulara yöneliyorum; beni sarıp sarmalayan, huzur veren parfüm aromaları tam bana göre! Ama itiraf etmeliyim, taptaze turunçgil ya da çiçeksi, ferah kokular da yaz yaklaştıkça kalbimi çalıyor. Sana kırmızı meyveli temiz kokular konusunda hak veriyorum; misler gibi enerjik ve neşeli. Parfüm seçimi kesinlikle ruh halini yansıtmaktır 💕✨
En İyi Cevaplar