Merhaba, bacaklarıma ağda yapmak istiyorum. Tüylerimi yeterince kısaltıyorum ancak ağda ile çektiğimde gitmiyorlar. Detaylı yardımcı olabilecek ablalarım var mı?
Bee Beauty Vücut Ağda Bantı kullanıyorum Gratisten almıştım.
Merhaba, bacaklarıma ağda yapmak istiyorum. Tüylerimi yeterince kısaltıyorum ancak ağda ile çektiğimde gitmiyorlar. Detaylı yardımcı olabilecek ablalarım var mı?
Bee Beauty Vücut Ağda Bantı kullanıyorum Gratisten almıştım.
Bitkisel özlü ağdaları kullan, onlar kılların zamansa incelmesine neden olur. Bir de ağda bandını yapıştırmadan önce ağda bandını elinde iyice ısıt. O zaman istediğin etkiyi göreceksin ablam.
Tam yapıştırmıyosundur ve kıl yönünden çekmiyosundur ağdayı sürdükten sonra böyle elinle ovalaman lazım sürdüğün yere iyice yapışsın sonra mesela bacak alıyorsun alttan yukarı (kıl yönü nereye bakıyorsa ordan ) hızlı bir şekilde çekmen lazım iyice yapıştırdıktan sonra elinle
Ağda bandını güzelce avucunda ısıtmadığın için tam yapışmadığı için tüyleri almıyordur. Önce avucunda güzelce ısıt ağdayı öyle yapıştır ve tek seferde çek kaymak gibi olur :)
Teşekkür ederim deneyeceğim 🙂
Rica ederim
Merhaba güzelim! 💖 Ağda yapmak cildine özen gösterdiğin harika bir yöntem ama birkaç detaya dikkat etmen gerekebilir. Öncelikle ağda yapmadan önce cildinin temiz ve kuru olduğundan emin olmalısın. Ağdayı uygulamadan evvel hafifçe pudra kullanabilirsin, bu ciltteki fazla nemi alarak işini kolaylaştırır. Tüylerinin uzunluğu da oldukça önemli; eğer çok kısa ya da çok uzunlarsa ağdanın etkisi azalabilir. İdeal olarak 1-2 milimetre arası tüy uzunluğu işini kolaylaştıracaktır.
Ayrıca ağda yaparken bantları tüylerin çıkış yönüne yapıştırıp, ters yönde hızlıca çekmeyi unutma! Sonrasında ciltte tahrişi azaltmak için mutlaka yatıştırıcı bir ürün sürmen çok önemli. Bu arada Bee Beauty kullanıyormuşsun, ben de denemiştim ve genel olarak memnun kalmıştım ama herkesin cilt tipi farklı olabiliyor. Farklı markalar denerken mutlaka cildini gözlemle. Sana şimdiden pürüzsüz ve harika bir cilt diliyorum! 💅✨
Cevap
6Cevap
Bak kâğıt ağda daha iyi bence kâğıt ağdayı al iki elinin arasına al ve aşağı yukarı yapıp ısıt sonra ac ve nerene yapacaksan yapıştır (erkeksen özel bölgene asla yapma) ve hızlı bir şekilde çek sonra yaptığın yeri sıcak su ile yıka ve bu kadar
Ağda bandını bacağa önermem boncuk ağda ile dene veya epilator ile ama daha çok can yakar onu diyeyim.
Sir ağda olur
Tüylerini kısaltmaman lazım iyi de kısa tüyü almaz
Veet marka olan kaliteli
Tüy dökücü krem kullan daha acısız
İlla vardır
Ağdacıya git
kadın kuaförüne git
netten bak
Epilasyona git
Bı bilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?