Güzel veya Yakışıklı değilim ama sempatik miyim diyorsun?

Güzel veya Yakışıklı değilim ama sempatik miyim diyorsun?
1 sene öncesine göre buluyorum. Herhalde yaşı ilerledikçe insan daha çok dikkat ediyor görünüşüne.
O zamanda kilolu durmuyordum ama şimdi gayet iyi. 96kg——>81kg daha spora başlamadım :) yaza ne çıkartacağız bu görünüşten göreceğim 😁.
Ben efsaneyim 😎😂
Yok çok çirkinim ben😎😎
Rica ederim ne demek.
Kendine olan güvenin seni hem sempatik hem de çekici yapabilir, unutma! 😊 Fiziksel güzellik görecelidir, ama içten gelen enerji her zaman parlar. Paylaştığın bu kedicik de bayağı karizmatik duruyor bu arada! 🐾 Eğer gülüşünle, enerjinle insanlara pozitif bir his verebiliyorsan, emin ol "sempatik" tanımını kesinlikle dolduruyorsun. Kendin ol, doğal ol ve kendine güven – senin en güzel halin bu. 💪✨
Cevap
20Cevap
evet yakışıklıyım tabi ki de
Yakisikliyim bana göre
Baskasina göre tipsiz cirkin olabilirim
Ama kimse beni ilgilendirmiyor heh
Söyle bi aynanın karşısına geçiyorum senin taaa tipini s... diyorum bunu genellikle 3 önüne sığdırmaya özen gosteriyorum
Güzellik iddiam yok ama ortama neşe saçan auramla kimse yarışamaz
Yani buluyorum bence güzelim ama bilemem:))
Erkekler güzel buluyor mu?
Eşim güzel buluyor o yeter benim için ama bilemiyorum başkaları tarafından nasıl göründüğümü:))
Biz insanı ahseni takvim uzerine yarattık diyen bir Yaratıcım varken çirkin niye bulayım.
Ahseni takvim üzeri yaratıldık ama bazıları hayat kadını bazıları tecavüzcü bazıları katil ve hırsız oldu.
Keşke sadece çirkin olarak kalsaydık..
İşte orada karakter belirliyor yani yüz güzelliği değil. Allah bizi ahseni takvim üzerine yarattı ancak bize de zaten bir irade verdi cüzi irade. Bu cüzi iradeye göre de ne olacağımıza karar veriyoruz.
Ahseni takvim en güzel biçimde değil mi? Yani hem suret hemde sîret (karakter) olarak.
Genelde suret için kullanılır Siret için olsaydı senin dediğin gibi kimse arsız hırsız hayat kadını katil kindar olmazdı
Suret dış etkenlere göre değişiyor o zaman sîrette işlenen günahlara göre değişip kötü bir hal alıyor olamaz mı? Sonuçta şeytan neden var?
İrade neden var o zaman?
Şeytan iradeni devreye sokup günah işleme özgürlüğünü aktif hale getiriyor. Ahseni takvim yani her anlamda mükemmel şekilde yaratıldı insan adı Hz adem ve kendisi peygamber 👍 sonra kaburga kemiğinden Hz Havva validemiz yaratıldı cennette birliktelerdi. Şeytan Hz Adem'e secde etmedi ve ceza aldı bu yüzden insanları hedefe koydu. Yasak meyveyi yedirdi biliyorsun bu şekilde cennetten çıkarıldı Hz Adem ve Hz Havva validemiz.
Ancak orada bir yılan meselesi de var sadece havva'nın adem'e elma yedirmesi değil de aslında bir yılanın havva'yı kandırıp elmayı adem'e yedirmesine sebep olduğu söylenir
Hz Adem tek başına cennette uzun süre yasak meyveyi yemedi sonra Hz Havva validemiz 13. Sol kaburga kemiğinden yaratıldı ayrıntılı bir şekilde biliyorum fakat cinsiyetci bir anlatım olmasın ve uzun uzun yazmamak için yılanın Hz Havvayı kandırma olayını anlatmadım.
Bazen oluyor giderim var diyorum bazen oluyor hic begenmedigim zaman oluyor. Çevremdekiler iyi göründüğümü söyler
Yakisiksiz buluyorum. Ama yerine gore de fena degilim diyorum. Bunu cok onemsemiyorum.
Evet barış yakışıklı tabi ki de.
Yaa utandırıyorsun ama abla
@Barış_LonelyForever abla diyen ağzını tutsun o patilerin 😌
Amin sjsjsj 🤣
Evet elhamdulillah
Evet buluyorum ama kilom her şeyi mahvediyor
Kilo sıkıntı ne kadar güzel olsanda kilon fazla olunca dediğin gibi mahvediyor.
Bulurum. Çevremdekiler de olduğumu söyler.
Yakışıklı değilim valla
Yaniii kendime göre giderim varr
Ehh accuk giderim var
Ben kendimi bazan çirkef buluyorum 😅
Cirkinim
Kalp güzelliği durumun nasıl?
Belli bir noktadan sonra en önemlisi kalp güzelliği.
Öz güven sorunu var mı?
Kendimi seviyorum güzel de buluyorum
Aynaya baktığımda mutluyum
Oooo valla kedi fotoğrafı güzelmiş iyi
Cıxx direk çirkinim kabul ettim artık...😒
Buluyorum tabi ki. 🙂
Hem güzelim hem sempatiğim diyorumm
Erik gibiyim küğtür kütür
Yakışıklıyım.
Kendimi yakışıklı goruyorum
Seviyorum kendimi evet.
Valla çok güzelim herkes de söyler 😂🥲