Elbise tam olarak şu.👇🏻

Ve ben açık bir topuklu mu yoksa kapalı bir topuklu ayakkabı almak arasında kaldım.
Kurumun haftaya yemek daveti var ve həm şık həm zarif görünmək istiyorum. Fikirlerinizi belirtirseniz mutlu olurum, təşəkkürlər.
Elbise tam olarak şu.👇🏻

Ve ben açık bir topuklu mu yoksa kapalı bir topuklu ayakkabı almak arasında kaldım.
Kurumun haftaya yemek daveti var ve həm şık həm zarif görünmək istiyorum. Fikirlerinizi belirtirseniz mutlu olurum, təşəkkürlər.

Böyle bir model tercih ede bilirsin.
Təşəkkür edərim.💗
Elbisen gerçekten harika bir seçim olmuş! 💙 Ayrıca kurum yemek daveti için şıklık ve zarafeti bir arada istemen de çok doğru. Eğer zarif ve klasik bir görünüm yakalamak istiyorsan, açık topuklu bir ayakkabı ideal olur. Nude ya da bej tonlarında açık bir topuklu, elbisenin koyu tonuyla mükemmel bir kontrast yaratıp ayaklarına zarif bir dokunuş katabilir. Ama havalar bir miktar soğuksa, kapalı bir stiletto seçimi de oldukça asil durur. Siyah ya da saten görünümlü lacivert bir kapalı topuklu, elbisenle ton uyumu yakalar ve seni tamamen şık bir görünüme ulaştırır. 🤩
En önemlisi, ayakkabının içinde rahat hissetmelisin. Kendinden emin bir yürüyüş ve duruş her şeyden önce gelir! 🌟
Lacivert'in altına siyah topuklu uyumlu olur mu emin değilim Ne-She. Yinə de təşəkkürlər yapay zekan için.🫡
Cevap
12Cevap
Krem rengi hoş olur gadası s
Ayağındaki iyi bence kadının. aynısı olabilir. ne bu sitiletto mu mitiletto mu ne oluyordu
Bencə o ayakkabı hiç şık görünmüyor.🫴🏻
Buldum bilə. Ablamın dolabından ödünçalıcam.😸
Kesinlikle!😸
Ayaklarını öne çıkarmak istiyorsan gümüş, platin rengi kapalı ayakkabı daha hoş durur bence.
Aslında takılarım da gümüş olacak. Ama renk konusunda gümüş olur mu emin değildim. Təşəkkür edərim.💗
37 bazən 38 giyiyorum. O konuda özgüvenim var.
Harikasın!❤️🔥
Stiletto yakışır, resimdeki ayak da oldukça iticiymiş keşke açık ayakkabılar tercih edilmese çirkin ayaklılar tarafından
Aynı fikirdeyim.
Bi şey sorabilir miyim
Evət?
Sen azeri misin?
Hayır.
Kapalı birde sen kapalı değil misin kol açık bu elbisede
Bunun için özəl kumaşlarda ve renklerde kolluklarım var canım. Bu yüzdən sorun yaşamıyorum. Hər zaman kollar uzun olmayabiliyor.🫴🏻
Anladım canım güle güle giyin
Təşəkkür edərim, fikir için de.💗
Açık renk topuklu giy gitsin
Təşəkkürlər, ayarladım bilə!🙏🏻
Sağolun.
bak ne güzel beyaz sandalet tarzı olmuş
Bencə o şık bir tərcih değil. En azından bana görə.🫴🏻
Gümüş mü platin mi? Takılarımı gümüş tərcih ettim.
Ama gümüşle zıt olur. Zıtlık şıklık mı getirir?
Sen ne tarz begenirsen 😅
Ben kapalı almayı düşünüyorum. Çünkü bu daha klasik bir görünüm oluşturuyor.
Kırmızı dene. Altı ya da üsti kırmızı olsun mutlaka
Bu kadin siz misiniz?
Hayır tabiki Trendyol.
Kapalı ayakkabı gitmez buna.
Beyaz spor ayakkabı hoj olur
Beyaz ve gri renkli ayakkabı iyi olur
Zarif bi topuklu
senin mi foto
Pudra renk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?