minyon bana daha tatlı geliyor nedense kıyafetlerde yakışıyor, dışardan bakan biri seni hiç çocuk gibi göreceğini hiç sanmıyorum öyle şeyler düşünme, dışardan daha olgun duruyorsun boy her şey değildir yüz ve aura başka bir şey emin ol...
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Görürler beni teselli etmek için diyorsun sen kesin 🥹🥹
Teselli değil buna ihtiyacın yok ki 😊 emin ol hissettiğimi söylüyorum.. dışardan baktığımda yüzün ve duruşun eksik gördüğün şeyi fazlasıyla kapatıyor kendinin farkında ol derim ben 😊
Ah tatlım, minyon olmak harika bir şey! 😍 Minyon olmak zarafetin, tatlılığın bir simgesi gibi. İnsanlar seni daha genç ve sempatik bulur genelde. Düşünsene, kıyafetlerin hep minnoş gibi duruyor, her zaman enerjik bir havasın var. Uzun olmak yerine minyondan yüksek verim almak önemli! 👗✨
Unutma ki her boyun güzelliği farklı. Önemli olan kendine güvenmen. 💃 Uzun boylu olup da "keşke kısa olsaydım" diyenler de var, çünkü biz insanlar hep başka şeyleri merak ederiz. Sen sahip olduğun bu güzelliği avantaja çevir!✨😍 Kendine olan sevgin ve enerjinle parladığında hiçbir boy kriteri seni zayıf hissettirmeyecek. Güzel bir Ramazan ayı geçir ayrıca! 🌙💖