Kıza çirkin demelerindeki sebep ise ayrık dişlere sahip olmasıymış. Bence bebek gibi yüzü var sizcede öyle değil mi?

Kıza çirkin demelerindeki sebep ise ayrık dişlere sahip olmasıymış. Bence bebek gibi yüzü var sizcede öyle değil mi?
Cevap
8Cevap
olabilir evet
Bu çirkin kadın en güzel benim diyen türk kızından bile daha güzel
Siz güzel kadınlarla karşılaşmıyorsunuz diye Türk kadınlarının genelini çirkin addetmeniz saçma. Fotoğraftaki bebek gibi yüzü var denen kadına bin basan bebek yüzlü kadın dolu Türkiye'de 🙄
O yüzden mi türk erkekleri rus bayanların peşinden koşuyor, türk kadınlarının çoğu estetik güzeli ve buna rağmen oldukça kibirli. Sanki dünya kendi etraflarında dönüyor. Ayrıca karşılaştığım tüm güzel kadınlar estetikli olduğunu söylüyor, çoğu da burun estetiği. Yani bir türk kadını olarak doğruya doğru diyorum. Umarım linçlemezsin ve güzelce anlaşabiliriz.
Türk erkeklerinin yabancı kadın tutkusunun sebebi çok ayrı onun nedenini sen de ben de çok iyi biliyoruz diye düşünüyorum tartışmayalım o kısmı Rus Alman ne farkeder yabancı kadın olsun onlara 😂 Ben de bir Türk kadını olarak söylüyorum hiç estetik yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum O Rus olsun Alman olsun İngiliz olsun o yabancı kadınların hepsinden daha tatlı bir yüze sahip olduğumu düşünüyorum 😂
Valla ne dersen de erkek olsun kadın olsun yabancılar hem davranış hem saygı hem nezaket hem dış görünüş olarak bizden bi adım öndeler. Bizim onların seviyesine gelmemiz için kırk fırın ekmek yememiz gerekiyor maalesef. Kıskanmanın bi anlamı yok. Bizden her konuda ilerideler. 😂
Ben babamın işi gereği birsuru şehir gezdim ve güzel türk kızı görmedim bende gürcü asilliyim ama Avrupa daha önde
Anne tarafı Makedon onu etkisi olur benim de 😂 kıskançlıkla ne ilgisi var ben Türkiye'de yaşayan bir sürü güzel kadın görüyorum asıl kıskanç sen olabilirsin 🙄
Onun etkisi olabilir benim de **
@Peripellonis yooo niye kıskanayım ki, kıskansam yabancılar bizden daha güzel demezdim değil mi, hemen türk kızı güzel diye savunmaya giren sendin ben değil. Ayrıca dünyada standart güzelliğe uyan ırk hangi ırk acaba? Ben kimseyi aşağılamıyorum sadece türk erkeklerinin de bahsettiği bir şeyi söylüyorum. Hiç mi duymuyorsun türk erkeklerinin sürekli rus kızı türk kızına bin basar diye övmelerini? Bak ayrıca kimse safkan türk değil, sen yarı makedonmuşsun, diğer arkadaş (@bgzicikazndm2025) gürcü asıllıymış. O zaman türk kızının standart güzelliği diye bir şey kalmıyor ortada. Bi türk kadını olarak hiç gocunmadan dünyanın en güzel kadınları listesinde yokuz demeye çalışıyorum.
Türkiye'de doğduysam bu beni Türk insanı yapmaya yeter de artar bile o kadar hain değilim doğduğum coğrafyayı kötülemem asla kaldı ki toprağında doğduğum doyduğum ülkenin kadınlarını güzel değiller yavv diye küçümsemek benim haddime değil senin de haddine olmasın
Küçümseme yapmamış cirkine çirkin denilir güzele güzel denilir ne var bunda
Türk kadınlarını totalde çirkin olarak addetmiş. Ben de güzel kadın bir sürü görüyorum dışarda diyorum görmek istemiyorsanız sizin probleminiz
Ben hiçbir insana çirkin demeyecek kültüre ve terbiyeye sahibim size kompleten iyi günler
Hepsini okudum erkeklerin yabancı kadın tutkusunu sapikla baglastirman çok sacma bütün kadınlarda aynı organ var orada değil onların aklı yüz güzelliğinde sana estetik yaptırcakmisin yaptirmicak misin diye sormamis dediği hepsi doğru kelime kelime objektif güzel bir yorum yapmış kız bir iddia sinirlendiriyorsa doğruluk payı vardır
Sinirlenecek bir şey yok ki normal kendimi açıklamaya çalışıyorum fikrim böyle
Türk kadınının bakışındaki anlam gülüşündeki içtenlik hiçbir millette yok bunu her zaman savunmuşumdur Türk kadınını hedef noktasına alan bence siz gibi geldiniz bana şu an artık her niyeyse hangi gülüşümüz vurduysa sizi 😂
Kendini böyle avutman komikmiş hiçbir ülke gezmeden kendi ulkendekileri güzel gormen dışarı çık biraz burada çok takılcagina anlarsin
Hayatım her gün aynada gördüğümü biliyorum ülke gezmekten bahsediyor 😂 sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim
Ayrıca güzelliği sadece güzellikle sınırlandırmıyorum güzelliğe çekicilik ve sempati de eşlik ederse bir anlamı oluyor onun dışında anlamsız güzellik bir bütün
Anlamsızdan sonra bir virgül ** 😂
Neyse ben daha fazla uzatmak istemiyorum. Kötü bir amacım yoktu zaten, ki sen coğrafyayı kötülemeye, hatta hainliğe kadar getirmişsin konuyu. Pes diyorum. Oysaki konu kadınların güzelliği ve çirkinliğiydi sadece. Bu arada çirkin kelimesinin hakaret olduğunu ve terbiyesizlik yaptığımı asla düşünmüyorum. Ve tamam varsın dediğin gibi olsun, belki de ben görmedim güzelleri. Unutmadan... ilk olarak yarı makedon olduğunu sen belirttin ben de sen makedonsun sen gürcüsün diye örnek vermek zorunda kaldım sadece. Hatta en baştan yorumlarımı okursan etnik kökenlere hiç girmemişim ve sadece sürekli türk kadını diye belirtmişim değil mi? Son bi kez eğer kırıldığın/ız bi yorum olduysa da (ki sanmıyorum sadece hakkım olan öznel görüşümü belirtmiştim) onun için de özür dilerim. Büyüklük bende kalsın. Sohbet için teşekkür ederim. Not; Biraz özeleştiriden zarar gelmez diye düşünüyorum bu arada. Kendimizi eleştirdikçe daha fazla gelişeceğimize inanıyorum. Hoşça kalın. 😇
Şunu yazmayı unutmuşum; umarım türk kadınlarını kötüleyen erkeklere de böyle tepki gösteriyorsundur. Eğer bunu yapıyorsan sana saygı duyuyorum.
Tatlım şöyle bir şey var görseldeki kadın net bir şekilde güzel değil ama sen Türk kadınının en güzeli bile yukarıdaki kadar etmez demişsin Ben de güldüm geçtim konu buydu aramızda bir sorun elbette ki yok iyi akşamlar size de :)))
Ona çirkin diyenler kendileri çirkindir. Birde zayıflığı millete bu modeller üzerinden itelemeye çalışan grup varya onlardır garanti
Yüzü güzel de dişlerini bilemem..
Hayır. Bella hadide benziyor
Bunu Türk erkeklerine ver … yeri kalmaz
Değil
Jasmin wijnaldum da çok çirkin
No çok güzel
Ee bu güzelmiş neresi çirkin acaba
yoo bence iyi
Burada 1 olur
Kime göre çirkinmiş
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik algısı her zaman göreceli ve bu konuda herkesin farklı bir görüşü var. Lindsay Wixson gibi modeller, güzellik standartlarının dışında kalarak moda dünyasında farklılıklarıyla dikkat çekiyor ve bu da onları eşsiz kılıyor! ✨ Ayrık dişler ya da başka bir fiziksel özellik, kişiyi "çirkin" yapmaz; tam tersine, bu tür detaylar kişisel bir imza gibi. Doğallığı ve kendine has tarzı olan birine çirkin denilemez. Senin de dediğin gibi, bebek gibi bir yüzü var ve tamamen kendine özgü! 💕 dediğim gibi herkesin güzelliği kendi özelinde farklı ve eşsiz! 🌟