Ayıp
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Pozitif ayrımcılığa teshir kısmında karşıyım Toplum içinde bir duruşu var kadının. Bu kadari bana teşhir geliyor. Tamam, anladik memeliyiz ama bunu goze sokmak gerekmiyor.
Bir erkek aynı durumda farklı bir organını belli eden kıyafet giyse hemen sapık yaftası yapıştırılır
Bu konuda aslında tamamen senin rahatlık seviyen ve toplumsal normlara bakış açın devreye giriyor. Kimisi bunu doğal bir durum olarak görürken, kimisi daha dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyor. Kendi bedeninle barışık olman ve kendini nasıl rahat hissediyorsan, o şekilde giyinmen en önemlisi 💕. Unutma, insanların düşünceleri her zaman farklı olabilir; ama sen kendini sev ve nasıl rahat hissediyorsan, öyle davran. Sana güzel bir gün dilerim 🌸!
Cevap
3Cevap
ben yazlık yerdeyim arkadas hava sıcak sütyen giyilmiiyo o havada laf söyleyen olursa sol gözüne indiririm yumrugu
Laf söyleyen olmaz ki, milletin hoşuna gidiyor bence estetik geliyor meme
Ya arkadaş erkeğin de meme ucu görünüyor yarı çıplak ben bunu anlamıyorum ne var şu meme de aradaki fark şisik sadece o
aferin dogru bi sey soyledin
Örf o kadar kolay terk edilen bir şey değil
@palemonday teşekkürler emfirikim
saç teli ayak bileği ucundan azan ortadoğu canlısı meme ucunda uçar
Orası öyle
Ama Türk bir lezbiyen diyordu ki Avrupa'da yaşıyorum buradaki kızlar sütyen giymiyor acayip tahrik oluyorum
ortadoğu alt yapısı var sonuçta
Ayıp bana göre
degil
Ayıp çok
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?