Şu an ki yaşım 19. 14-15 yaşında kilo yüzünden bacaklarımda çatlaklar oluştu.
zararı olmadığı için önemsemedim, haliyle bembeyaz oldular. Ne bileyim estetik ameliyat ile ya da lazerle falan kurtulma şansım yok mu bunlardan?
Şu anda kilom 48.
Şu an ki yaşım 19. 14-15 yaşında kilo yüzünden bacaklarımda çatlaklar oluştu.
zararı olmadığı için önemsemedim, haliyle bembeyaz oldular. Ne bileyim estetik ameliyat ile ya da lazerle falan kurtulma şansım yok mu bunlardan?
Şu anda kilom 48.
Selam, Bende aynı konudan muzdarip biriyim çatlaklar kırmızıyken tedavi edilince iyileşme oranı artıyor ama beyaz onlarda tedavi ediliyor %50-60 oranında gider biraz maliyetli bir işlem.
Kremlere hiç aldanma çatlakları geçirmez ama nemlendirici kullanırsan yenilerinin oluşmasını engellersin.
Cevap
8Cevap
Lazer tedavisiyle yok ediliyor diye duymuştum. Onu bir güzellik merkeziyle konuş derim. Şimdi ben ne desem yanlış olur.
Gider evet kremler var onun için
gider spor yaparak Lazer tedavisiyle yok ediliyor
Bunun için dermatoloğa başvurmak daha doğru Eğer lazer önerirse olabilirsin
gider merak etme çatlak için bakım ürünleri satılıyor olmadı eczaneye git sora bilirsin sana yardimci olurlar mutlaka
Bacak bölgesi mı sadece
Evet.
Buz terapisi uygula
Teşekkürler.
Denize giriyor musun
Nasıl verdin kiloyu hem
Hayır, denize girmiyorum. 7-8 kilo fazlam vardı, az yemek yiyerek ve çok sık yürüyüş yaparak 2 senede verdim.
Bende basen de var
Lazer tedavisi yöntemi ile
Benimde kalcamda çok var kafaya takmıyorum sevgilim dövme gibi düşün dediğinden beri
İleride çatlakları tamamen silen bir teknoloji geliştirilir. Umursama
Başka yerde vaemi
Hayır. Sadece bacaklarda.
Çokmu kotuler
Fazla değiller ama çok belli oluyorlar.
Kotu ozamn yara seklindemi
Bilmiyorum. Böyle dikey çizgiler, yarım yamalak çizgili çizgili.
Bişey değil okadarda
maalesef gitmez
Gider tabiki spor yapmayı dene
Program yapalım istersen
Gitmez
Doktor bilir
gitmez
Gitmiyor
Gitmiyor
Nerelerde
Görmek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?