Bence sadece kadınlar değil, herkes bakımlı olmalı. Bakımlı olmak, dış görünüşten çok kendine özen göstermekle ilgili bir şey. Ben de günlük hayatımda buna dikkat etmeye çalışıyorum. Örneğin, düzenli tıraş olmaktan, temiz ve uyumlu giyinmeye kadar küçük detaylar bile insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyor. Bakımlı olmak sadece başkalarına hoş görünmek için değil, kendine saygı duymak için de önemli. Kendimi ihmal ettiğim zamanlarda, modumun düştüğünü fark ediyorum. Ama saçımı düzelttiğim, güzel kokan bir parfüm sıktığım veya kendime zaman ayırdığım günlerde daha özgüvenli hissediyorum. Bu yüzden kadın ya da erkek fark etmez, herkesin kendine bakması gerektiğini düşünüyorum.
Kadınların her zaman bakımlı olması gerektiği düşüncesi bence çok kişisel bir tercih. Bekarken ya da evlendikten sonra herkesin kendi tarzı ve rahat hissettiği bir şekilde olma hakkı var. Paspal moduyla takılmak da gayet normal. Önemli olan kişinin kendini nasıl hissettiği ve neye değer verdiği. Herkesin bakımlı olma anlayışı farklı, bu yüzden bu konuda baskı hissetmemek en iyisi. Kendi tarzını bulmak ve kendini iyi hissetmek her zaman öncelikli olmalı.💖
Temiz görünümlü olmak zorunda bence , bakımdan kasıt güzel giyim saç baş makyaj ise her zaman öyle olmak zorunda değil, ama kendine bakmalı arada paspallıktan tabi zarar gelmez.. sabah uyandığında eline ne bulduysa üzerine geçirip saçını arkadan dümdüz kıskaç toka ile toplayıp yüzüne su vurmadan iş yerine gelen kadınlar var.. bence böyle olmamalı bir kadın..
Ayten, canımsın! 😊 Her zaman bakımlı olmak bir zorunluluk değil, bu tamamen senin nasıl hissettiğine bağlı. Kadınlar bakımlı olduklarında kendilerini mutlu ve özgüvenli hissedebilir ama arada sırada "paspal moduyla" takılmanın tadı bambaşka! 🥰 Kimse sürekli tip-top bir görüntüde olmak zorunda değil.
Evlilik, bekar olmak ya da herhangi başka bir durum, sen nasılsan o şekilde güzelsin. Bazen kendine özen göstermek isteriz, bazen de kocaman bir pijamayla kanepe keyfi yaparız. Hangisi içinden geliyorsa onun peşinden git canım! Kendini nasıl iyi hissediyorsan, en doğrusu odur. ✨🌸
Bence kadın her zaman bakımlı olmak zorunda değil, sonuçta herkesin kendi hayat tarzı var ve her an mükemmel görünmek imkânsız. Tabii ki bakımlı olmak insanın kendini iyi hissetmesine ve özgüveninin yükselmesine yardımcı olur, ama bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Ben mesela doğal ve rahat halimle de gayet mutluyum, illa sürekli bakım ve makyaj içinde olmaya gerek duymuyorum. Önemli olan kişinin kendini nasıl mutlu ve rahat hissettiği bence; ister bakımlı olsun, ister doğal, kendini iyi hissettiği gibi yaşamalı insan. Başkalarının beklentileri yüzünden değil, kendi istediği için bakım yapmalı veya yapmamalı.
Kadınların her zaman bakımlı olmak gibi bir zorunluluğu yoktur. Bakımlı olmak, kişisel bir tercih ve kendini ifade etme biçimidir. Önemli olan, kişinin kendini rahat ve mutlu hissetmesidir. Toplumsal baskıların farkında olmak ve kendi değerlerimize göre yaşamak önemlidir. Bakımlı olmak sadece dış görünüş ile alakalı değildir, aynı zamanda kişinin kendine verdiği değer ile de alakalıdır.
Öyle bir beklentisi olan erkekler varsa sesleniyorum çocuk sahibi olmayın. Kadın kendinden geçmiş bakım mı yapacak yemek mi yiyecek şaşırmış konumdayken sen cok mu dağıttın diyen erkekler duyuyorum çevremden el insaf. Bence kadın kendi ruh haline göre şekil alır.
Kadınlar zaten bizim için cenneten koparılmamış rengarenk bir birinden güzel kızlar o yüzden makyaj abartılı bir şey gerçekten söylüyorum bak bizim Türk kızları gerçekten çok güzel cennet vatanından dünyaya ışınlanmış gibi her biri en güzel çiçekler gibi
Partnerim çok bakımlıysa (ağdadan tut cilt bakımına kadar) ben de ekstra bakımlı olmaya çalışırım ama kendisi k*çıyla yüzünü aynı havluya silen biriyse benim 7/24 bakımlı olmamı bekleyecek kadar şuursuz olmasın bir zahmet.
Vücut genel temizlik kol altı temizliği tene zararı olmayan Gratis benzeri yerlerden alınan Nivea vs gibi bu kendine yaptığım bakım sporla hayatıma iyice yerleşen bir şey
Kadında benzerini yapsa yeterli sürat tuval değil zararlı olan makyaja abanıp sürmeye gerek yok
Her insan bakımlı olmalıdır. Kişinin hem özgüveni yükselir hem de daha rahat olur. Evli çiftler, düğünden sonra özen göstermeyi bırakmamalı ve aynı düzende ilerlemelidir.
Kimse her zaman birşeyi yapmak zorunda değildir yinede sağlıklı ilişkiler istiyorsa genel olarak olumlu hallerde olmasında fayda var yinede kimse kalkıp sabah kahvaltıda niye bakımlı değilsin diyemez
Bence herkes bakımlı olmak zorunda, temiz olmak zorunda ama bakımdan kastım makyaj değil, o bakım değil çünkü olanı "daha iyi" hale getirmek, o da kime göre neye göre, beğenen var beğenmeyen.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bakimli olmak guzeldir daha gec yopranirsin ruha iyi helir ama oyle bir zorunluluk yok tabi