Güzellik & Bakım Gözlerimin rengi açık kahve mi kehribar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ailede kehribae gözlüler var ama ben kendiminkini tam çıkaramadım Gözlerimin rengi açık kahve mi kehribar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 523 cevap paylaştı. Senin ki açık kahverengi. Kehribar biraz daha sarı gibi olanlara denir. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Rengi ne bilmem de çok tatlimis 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tskk Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl gördüğüm en kahverengi göz valla nazar değecek 🧿 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Estağfurullahh Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Açık kahve gibi motor mu kullanıyorsun kask mı o 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Efekt şapka Yorumla poseydonnn 1 yıl Hmm kaç yaşındasın merak ettim Yorumla poseydonnn 1 yıl Yüzün çok tatlı Yorumla poseydonnn 1 yıl Maşallah nazar değmesin Yorumla Soran 1 yıl 19 teşekkürler Yorumla poseydonnn 1 yıl Knşlm mı Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neyleyim ben gözü mavi gri değil ise... 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yakışana güzel Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gözler açık kahve rengi ama o kafandaki ne asıl 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Efekt Yorumla Soran 1 yıl Şapka Yorumla TheCeketli 1 yıl Hahah tamam Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gözlerinin rengi mavi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bencede😱😱 Yorumla TayyarRA 1 yıl Sorun çözüme kavuştuğuna göre en iyi cevap seçersin artık 😜😜 ahahah Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Açık kahve bence ama gayet hoş 😊 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Tsk Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim 😊 Cevap sahibi 1 yıl Bu arada kısa boylusun sanırım 🙄😂😂 Soran 1 yıl boyum 165 Cevap sahibi 1 yıl Daha kısa gibi duruyor yalnız 😊 burcun ne senin hemen kavgaya hazır gibisin 😂 Soran 1 yıl Niye yalan söyleyeyim geçen hafta ölçtüm (oğlak Cevap sahibi 1 yıl Ooo inatlasmayi seviyorsun o zaman Soran 1 yıl Çook Cevap sahibi 1 yıl Karşı cinste göz rengi ne olmalı sence Soran 1 yıl Karşı cinste farketmiyor ama kumral erkekler güzel yeşil veya kahve hoş Cevap sahibi 1 yıl Arkadaş olmaya açık biri misin Cevap sahibi 1 yıl Basit bi soruydu aslında Cevap sahibi 1 yıl bir şey sorcam müsait olduğunda
Mııırrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl İkisinin arasında bence 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Banada öyle geldi Yorumla
Beton_Yetmez Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl Ninja mısın ne o üzerindeki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl efektşapka Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Pembe bu bildiğin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır neon yeşili Yorumla Alessapl 1 yıl Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 433 cevap paylaştı. ne güzel çıkılmis 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 🙏🙏 Yorumla bensorayimmm 1 yıl ah b3 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 463 cevap paylaştı. Açık kahve 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Türbanlı kız hos resimdeki sen isen tabi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Benim çok teşekkür ediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkekte yakışıklılığa önem veriyon mu bu arada merak ettim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl o değilde dudaklar tatlıymış :) 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Konu gözler hocam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Senin ki açık kahverengi. Kehribar biraz daha sarı gibi olanlara denir.
Rengi ne bilmem de çok tatlimis
Tskk
gördüğüm en kahverengi göz valla nazar değecek 🧿
Estağfurullahh
Açık kahve gibi motor mu kullanıyorsun kask mı o
Efekt şapka
Hmm kaç yaşındasın merak ettim
Yüzün çok tatlı
Maşallah nazar değmesin
19 teşekkürler
Knşlm mı
Neyleyim ben gözü mavi gri değil ise...