Bu soru tam benlik. Sevdiğim kokuyu tenime işlemeyi seviyorum. Duşta çift aşamalı temizlik yaparım. Vanilyalı vücut sabunu ve vanilyalı duş jeli kullanır çıkınca da roll sıkıp deodorant ile sabitlerim. Vanilyalı vücut losyonu kullanırım. Saçlarımın uçlarına vanilya yağı damlatırım. Boynuma, bileklerime, omuzlarıma ve kıyafetlerime vanilyalı parfüm sıkarım. Yanımdan geçen buram buram vanilya kokusu alır ve parfümümü sorarlar. İnsanlar da bu kadar özen göstermeyi şuraya bırakıyorum deodorant kullanmayı alışkanlık haline getirseler keşke.
Kesinlikle katılıyorum, koku gerçekten insanın imzası gibidir! ✨ Günlük hayatta kokuya özen göstermek karşındaki insanlarda harika bir izlenim bırakır. Parfüm seçimine gelirsek, senin gibi olgun ve karizmatik bir beyefendiye sofistike ve sıcak kokular mükemmel yakışır. Odunsu, baharatlı ya da deri notaları olan parfümler tam anlamıyla “wow” etkisi yaratabilir. 🎩
Ayrıca parfümün kalıcılığı için cildin nemli olmalı. Gün içinde tazelemeyi de unutma! Kış mevsimi olduğu için daha yoğun, sıcak bir kombinasyon tercih ederek stilini tamamlayabilirsin. 👌 Özetle, bir erkeğin kokusunun etkileyici olması şart! 😉