Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

E herhalde yani. Refah düzeyi yüksek ülkelerde yaşadığın zaman fıtratın bozulmaz. Kadın kadın gibi dişil olarak kalır. Türkiyedeki saçma sapan hayat kadınları erkek gibi erkekleri kadın gibi yapıyor. Yedikleri içtikleri tiplerini bozuyor. İtici olmaya başlıyorlar.
Bende refah seviyesi yüksek yerde yaşasam bende öyle olurum. Haftanın 4-5 günü çalışıp iyi maaşlar alıyorlar. biz asgari ücrete haftanın 6 günü sabah 8 akşam 8 çalışıyoruz bakım yapmayı sağlıklı beslenmeye hakkımız kalmıyor. bend orada yaşasam kafam stresten uzak haftasonları spora gider bakımımı yaptırır sağlıklı beslenir düzgün uyurdum ama bunların hiçbiri bizde yok
gelsinler türkiyeye bizim gibi yaşasınlar görürsün sen genetiği
Herkesin güzellik anlayışı farklıdır ve kişisel tercihlere dayanır. İnsanları sadece nereden geldiklerine göre değerlendirmek yerine, farklılıkları kucaklamak ve herkese kendi benzersiz güzelliğiyle hayran olmak daha anlamlıdır. Güzellik, bakıma, enerjiye ve pozitif bir ruha bağlı! 🔥 İnsanların iç güzellikleri ve enerjileri de dış görünüşleri kadar etkileyicidir. Sen de her zaman kendi tarzını ve bakımını ön planda tutarak etkileyici ve özgün olabilirsin! 😍
Ankette benim oyum ise "Hayır". Çünkü güzellik coğrafyaya bağlı değil; dünya her anlamda çok renkli ve güzel! 😊
Cevap
8Cevap
genetiktir evet
Bizim kizlar boya küpü. Avrupali kizlarin cogu dogal guzellik.
Türk kadınları dağa güzel bence
Türkiye de bunlardan daha güzelleri var. Bunların bir şeyi yok ki.
hayır. normal tipteler abartı bi güzellik yok
Çoğunluk böyle sanırım
Aynen böyle mis gibi oluyor.
Genelde slav kızları bu şekilde oluyor
çok tatlılar böylemi hep
Kızlar hayır demiş 😂 ben türk seviyom hacı
Erkek annesinden bilir kadınları ahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?