İşten sonra masaj yaptırmaya geldim her zaman diyorum zevk için değil ihtiyaç için gerekli bir şey vücudda stres kalmadı yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten masaj da bir ihtiyaç ama ülkemizde makarna pişirirken bile yarını düşünerek yarım paket pişiren evler çoğunlukta olunca lüks olarak algılanıyor. Evde çocuklara sırt çiğnetmeye devam
03 Yorumla- 1 yıl
Geçim sıkıntısı var haklısın ama ben biraz daha yaptırmasaydım kitlenmiştim kalmıştım işe de gidememiş olacaktım daha mı iyi olurdu
- 1 yıl
Yoo herkesin ekonomik durumu bir değil. Sen kendini buna göre ayarlayabiliyorsan bu çok güzel bir şey senin adına çok sevinirim. Dediğim gibi bu gerçekten lüks değil ihtiyaç insanın fiziksel sağlığı için gerekli sadece ülkemizdeki ekonomik şartlardan dolayı lüks gözüyle bakılıyor
- 1 yıl
Pahalı yerler de var tabi pahalı ya yapan kişiler de var ben 500 lira verdim bugün ama daha pahalı yerler de gördüm 2500 lira ya fiyat aldım ama aynı is yapilacakti
En İyi Cevaplar
1 yıl36 yaşındayım. Masaja alışkanlığım yok. İhtiyaç da duymuyorum..
En fazla hamama giderim. Sonunda da bi Churchill miss.. Bu bile zevk için, ihtiyaç için değil..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Sena, ne kadar haklısın! Masaj gerçekten sadece zevk değil, tam bir ihtiyaç 😍. Yoğun bir iş gününün ardından stresin ve yorgunluğun vücudunda birikmesi çok normal. Masaj, hem fiziksel hem de zihinsel olarak rahatlamanı sağlar ve enerji seviyelerini yeniler 🌸. Özellikle kış aylarında kasların daha fazla geriliyor, bu yüzden bir masaj gibisi yok inan!
Senin gibi bu farkındalığa sahip olmak çok güzel. Kendine bu şekilde vakit ayırman, sağlığın için harika bir adım. Enerjin yerine geldiyse bu harika, çünkü senin gibi genç ve güzel bir kadın, enerjik ve parlayan bir şekilde günlerini yaşamalı! 💖 Unutma, bedenine iyi baktığında ruhun da canlanır! 🌟00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
43Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48b cevap paylaştı.
u 1 yılzevktir sadece
01 Yorumla- 1 yıl
Erkek için belki öyle olabilir ama ben de zevk için çok yaptırdım ama bu sefer çok ihtiyacım vardı o yüzden yaptırdım devam ediyoruz
bende sana katılıyorum çok masaj yapmış ve yaptırmış birisi olarak kesinlikle doğru söylediğini düşünüyorum
115 Yorumla- 1 yıl
Açıkcası ben yorgunluğumu attım eve gelmeden önce masaj yaptırdım yolda sevgilimle gelirken bana sürekli bir şeyler yaptırdı rahat rahat yaptım erkeğime canım kurban dedim. Apartmana girdim arkamdan kuzenim geldi 2 dakika oturalım dedi oturduk ayaklarını uzattı okşayip rahatlat beni dedi 5 dakika tamam dedim başladım ama kokuyordu ayakkabı çoraplar çıkardım ayakları da aynı şekildeydi kokuyordu o halde 5 dakika dediğini 1 saat yaptırdı bana
- 1 yıl
Haklısın olacağım ama benim çorabim ayağım kokuyor olur sanirim
- 1 yıl
Hahaha öyle dediğin gibi olmuyor canım benim sevgilim var ve adam koku istiyor sen de öyle kabul edersin beni zaten ben erkeğin ayağını kokusunu çoraplarını büyükse aletini fazla akarsa beyaz suyunu seviyorum ayaklarıma kesinlikle akıtmalısın zaten ben gerisini yaparım doğuştan köle ve erkek ayağı sever doğmuşum ben 😅. Evde abim apartmanda erkek kız kuzenlerim ayak matik diyorlardı bana 🤣
- 1 yıl
Sadece buradan konuşalım çünkü sevgilim gerçekten çok zor birisi sonra cok agir hesap veriyorum. Biriyle takiplestik inan ve neden olduğunu ögrendi çok kötü yaptı beni
- 1 yıl
Sadece burası var
- 1 yıl
Sen mi bana yapmak istiyorsun ya gerçekten 🤣
- 1 yıl
Ya cok naziksin teşekkür ederim ama ben yeni yaptırdım ya bir süre sadece ayağıma olsa yeter bana onu da var yapan o yüzden ben sana yaparım
- 1 yıl
Yani ben sana yaparım sen bana ayağıma ne yapabilirsin ki yani
- 1 yıl
Sakıncası yoksa benim de şansım var mı acaba 😅😃
Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Birçok hanimefendi müşterim var masajlarini yapmaya gidiyorum evlerine. Ayak bakımlarını yapıyorum. Klasik masaj iki saat sürüyor. Ağrı durumuna göre bölgesel masaj yapıyorum.
02 Yorumla
1 yılİhtiyaç için gerekli ama herkes masaj uzmanı olmuş gibi davranıyor artık. Bunu eğitimliler yapmalı sadece
03 Yorumla- 1 yıl
Ben de çok bilenler den sıkıldım o yüzden gerçekten profesyonele gittim
- 1 yıl
Profesyonel masaj gerçekten rahatlatıyor. Masör ya da masis diye gezen onlarca kişi sadece bebe yağı ile şu başlamaktan başka bir şey bilmiyorlardı
- 1 yıl
Ya çok erkek kız arkadaşım benim ellerim pamuk gibi cok da şifalıdır dediler denedim kızlar başka havada erkekler dayiyor her yerimi ellediler. Erkek kankam da yapmak istiyorum şans ver dedi işteydim ayağının altına aldı beni çiğnedi falan en sonunda profesyonel erkek gerçekten işten anlayan birisine yaptırdım
Stres ile kasılan bir vücut için zevk değil, gerçekten çok büyük bir ihtiyaç oluyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Pazar günü artık dayanamadım öncesinde sevgilim yardımcı olmaya çalıştı ama başka şeyleri de yaptı istediğim olmadı. Pazar günü iş yerinde bir erkek arkadaşıma anlattım o da ikna etti beni küçük bir koltukta yatırdı beni sırtımı açtı bacaklarımı ayırdı topuklu botlarımı çıkardı ayağımla oynadı sonra üstüme çıktı ezip çiğnedi beni
Sen rahatladıktan sonra bir de beni ezip çiğneyip rahatlatsan varya mükemmel olur canım benim
01 Yorumla- 1 yıl
Olur olur olur zaten şu an çok sinirliyim gerçekten seni ayaklarımın altına alıp 5 gündür giydiğim aynı çoraplarımla ezerim seni.
- Güzellik & Bakım konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılİyi bir masaj (kadın için) ayaklarının altından başlatılmalı
02 Yorumla- 1 yıl
Gıdıklanır mısın @senaburak61
- 1 yıl
Ben de zaten öyle dedim ayaklarım dan başladı yapmaya işten çıktım çok yoruldum topuklu ayakkabı giydim dedim sağolsun yapan arkadaşım adı mert o da oradan başladı
Kesinlikle, düzenli yaptırıyorum ben de
21 Yorumla- 1 yıl
Ben de artık kesinlikle düzenli olarak yaptracagim şimdiye kadar ayaklarıma yâda komple yaptırdım ama hepsi arkadaşım yakınımdi sevgilim ayaklarıma ve komple yapiyor ama yaparken boş birakmiyor beni. Arkadaşıma üste para giyilmiş çorap verdim onun üzerine oturdum da ayaklarıma masaj yaptı yaparken de ben de onun ayaklarına masaj yaptım
Gizli Üye(18-24)1 yılSena Hanım iyi günler, nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Biliyorum belki hiç şansım yok ama şans tanırsanız eğer Siz'e hizmet etme şerefini bana layık görür müsünüz Efendim? Kararlarınıza her daim saygım sonsuz ama kabul etmeniz en içten dileğim. İyi günler dilerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani masaj denince akla hep kötü şeyler gelmesi mevcut toplumumuzun bir eksiği bence. İnsana harbi iyi geliyor.
08 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum şimdi ben salondayım hala bitmedi işim normal kız arkadaşım bile konuşmuyorum diyor ki dikkat et atlamasınlar
Cevap sahibi1 yılHahaha ya ben burada güzel yer bulamıyorum
- 1 yıl
Güzel yer yoksa güzel arkadaş bulmak lazım yapacak olan
Cevap sahibi1 yılYani bulunduğum şehirde zor ya
- 1 yıl
Anladim yani kız erkek artık hangisi olursa arkadaş yakının kuzenin falan birine yaptır bence. Bana kız kuzenim büyük benden ilk o ayaklarına masaj yaptırdı öptürdü falan
Cevap sahibi1 yılYa öyle şeyler istemiyorum normal masaj dedim ben😅
- 1 yıl
Tamam işte bul birini yaptır yani bana yaptıran öptürdü de ben yapmasını istediğim kişiye öp demedim 😅
Cevap sahibi1 yılSenden iyi niyet sezmedim 😅
- Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılSade masajsa stres kalmıştır tamamlamak lazım boşa masörlük eğitimi almadım hakimiz konuya 😂
00 Yorumla
1 yılZevk için olmamalı zaten
Evet yeri gelince ciddi bir ihtiyaç oluyor ve bedeni rahatlatıp kendine getiriyor09 Yorumla- 1 yıl
10 saatten fazla topuklu bot giydim neredeyse hiç oturmadım çok yoruldum ama masaj ilaç oldu
- 1 yıl
Cidimisiniz
Bu durumda ihtiyaçtan başka bir şey olamaz
Gerçekten ilaç demek bile az kalır.
Başka hiöbirşey iyi gelemezdi Boyle bir durumda dinlenmek uyumak dahil
Bir masaj insanı bazen yeniden doğmuş gibi yapabiliyor
Ki normal bir masaj
İyi bir masaj bazen pahabiçilmez oluyor...
İyi bir alsajo hak etmiş olmalısınız tabikide günün sonunda.
ve iyi bir dinlenmeyi ardından..
Kadınlar gününüz kutlu olsun bu arada gerçekten sizin gibi çalışkan kadınlara çok şey borçlu ülkemiz
hatta dünyanın tamamı... - 1 yıl
Sanırım ayak masajı fazlasıyla rahatlatıcı olmalı
- 1 yıl
Ayak masajını ben de çok seviyorum yapilmasini sevgilim de çok seviyor ikimizde birbirimizin ayaklarını öpüp yapiyoruz. Bana 10 sene önce büyük kuzenim yaptırdı hala da yapıyorum
- 1 yıl
Ne güzel karşılıklı ve anlayışlı bir ilişki
Sanırım çok şam
Nslı olmalı onlar 😊😇 - 1 yıl
Kuzenim kız bu arada yaptığım
- 1 yıl
Anladım evet
Doğrusu yaptırdığınız kişilerin işi çok zor olmalı
Ayaklarınız oldukça güzel sanırım etkilenmemek elde değil 😂😊😇
Sanırım yapanlar etkilenmeden edemedi 😇 - 1 yıl
Yani çok şükür şansıma benim ailem de herkes ayak seviyor ve kadınların da erkeklerin de ayakları çok güzel benim de güzel olduğunu söylüyorlar bana yapanlara ben de yapıyorum çok iyi oluyor o zaman
- 1 yıl
Ne güzel karşılıklı olması çok iyi ve güzel bir aileye sahip olmalısın bu konuda şanslı olmalısın 😇😊
Ayak masajı sanrım en önemlisi ne dersiniz
Bu arada iyi geceler dilerim umarım keyifler yerindedir ve güzle bir gün geçirmişsnizdir
1 yılBence bazı durumlarda zevk için bazı durumlarda ihtiyaç için.
Duruma göre değişkenlik gösterebilir.00 YorumlaAnnem bu konuda çok iyi ve hemen hemen hergün yapar bana profesyonel
Müthiş bir şey
00 Yorumla
1 yılİhtiyaçtan zevk alıyoz bizde
04 Yorumla- 1 yıl
Önce ihtiyaç sonra zevke de donuyor
- 1 yıl
Sonunda eğlence varsa gerisi mazeretler de sonuclarda hikaye 😁
- 1 yıl
Sonu senin kast ettiğin gibi bir şey değil önce sağlık arkadaşım
- 1 yıl
Eğlence kastım keyif almaktı, aksiyon istersem zaten hizmet verenlerle dolu etraf
Güzel ilk kez mi gittin?
02 Yorumla- 1 yıl
Bir kaç defa daha gittim
Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı. Nerde yaptırıyorsun bende çok istiyorum ya
00 YorumlaKim istemezkı
00 YorumlaKöle ruhlu birimisin sen hım at
00 YorumlaGönüllü masaj yapalır
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 554 cevap paylaştı.
1 yılDoğru diyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMutlu sonda oluyor mu
02 Yorumla- 1 yıl
Aynen olur tabi
Cevap sahibi1 yılSen ne tatlı bir şeysin böyle ya Nasıl tanışırız seninle
Gizli Üye(30-35)1 yılGöbek var sende
01 Yorumla- 1 yıl
Gôbek mi var bende bana ilk bakan gören ne güzel iri göğüslerin var diyor göbeğime de fanteziler kuruyorlar
1 yılYapmasını biliyor ise evet
02 Yorumla- 1 yıl
Yapmayı bilmeyen çok gördüm
- 1 yıl
Aynen öyle
11 ayayağına masaj yaptırmayı istermisin
02 Yorumla- 11 ay
İsterim de yaptiriyorum da zaten
- 11 ay
kime yaptırıyorsun
Ayakların çok güzelmiş
01 Yorumla- 1 yıl
Birilerinin ağzın da daha güzel oluyor istersen
1 yılAyak masajı mı?
03 Yorumla- 1 yıl
Evet ayakla ilgili her şey
- 1 yıl
Hiç yapmadım, ama bu konuda kendime gerçekten çok güveniyorum; çünkü hem ayaklarla ilgilenmeyi seviyorum, hem de hiç eğitim vs. almamış olmama rağmen ayak masajı konusunda gerçekten çok yetenekliyim.
- 1 yıl
Ama maalesef şu ana kadar sadece 1 kez Danimarka'da yaşayan, benden 4 yaş küçük kız kuzenime yapabildim...
Ojeli ve bskimliysa sadece dilimle masaj yaparim
02 Yorumla- 1 yıl
Ben aktılmasını da seviyorum
Ayak masajı yapar mısınız
08 Yorumla- 1 yıl
Evet yaparım tabii hemde çok güzel yaparım şimdiye kadar yaptığım kimse beğenmedim demedi aksine ben bırakmasam tamam diyecekleri yoktu
- 1 yıl
Evet demiyorlar da hayır profesyonel masaj bilgisine sahip değilim ama benim de yapmayı öğrenmek için bana yapan masörlere masözlere bende yaparak öğrendim onlarda çok memnun kaldılar her zaman
- 1 yıl
Evet kendime yaptirdiğım zaman bitince bende öğrenmek için yaptım
- 1 yıl
Ben de yapabilirim ama müsait olmam lazım
1 yılBu ayaklar senin mi
02 Yorumla- 1 yıl
Benim tabi
- 1 yıl
Ayak fetişlerine 30 yıldır canım diyordum taki şuana kadar
Sen hangisini yapıyorsun?
02 Yorumla- 1 yıl
Bugün ihtiyacım için yaptirdim
görmedim benseni
01 Yorumla
1 yılKesinlikle insana cooook iyi geliyor
10 Yorumla
1 yılEvet aşırı rahtlatici
00 Yorumla
1 yılTamam
00 YorumlaSeans pahalı bazı yerlerde
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılevet gerekli
00 Yorumla Mutlu sonlu ister miydin
00 Yorumla
1 yılKesinlikle ama çok pahalı
00 Yorumla
1 yılyani ne diim buna kendi soruna cevap vermişsin ztn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl@senaburak61 ayak neden
01 Yorumla- 1 yıl
Ayağa karşı çok ilgim sevgim var
Gizli Üye(36-45)1 yılBence her ikisi için de geçerli
07 Yorumla- 1 yıl
Zevkine olduğu zaman şuanki gibi rahat olmam gerekiyor çünkü ben üzerime kiz yâda erkek çıkıyor ya yaparken benim de hoşuma gidiyor ezilmek üstümde agirlik olması. Böyle iyiyken bir kız arkadaşım var o çiğnese beni gerçekten iki ayağıyla kafamı yüzümü ezsin ağzıma ayagi girse sesimi çıkartmam sevgilim olsa 109 kilo falan ben şimdi onun önünde uzanıp çiğnemesini isterim o çok seviyor diye
Cevap sahibi1 yıl- 1 yıl
Yapan kişiye göre değişir ama her yapan dan az ya da çok etkilendim kız erkek fark etmez
Cevap sahibi1 yılOradan cevap:)
Cevap sahibi1 yılKapağı çok beğendim:)
Cevap sahibi1 yıl- 1 yıl
36,5 giyiyorum sevgilim hatta tam numara diye arkadaşlarına diyor ben aradığımı buldum hatunumun ayakları hem 36,5 hem de çok güzel diyor gösteriyor ama bazen 37 giyiyorum hatta daha çok 37
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZevkte ihtiyaç ama
00 Yorumla
1 yılihtiyac bencedeee
00 YorumlaDiyosun
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz