Doğru düzgün nemlendirmediğin için olabilir o yüzden pul pul toz gibi durmuş ya da kullandığın ürün senin cilt tipine uygun değil ürünün tipi çok kurusa cildin kuruysa o yüzden de olabilir
Nrmlendiricin yetersiz bence. Ve sık kullanmiyorsun. Genelde insanlar sadece makyaj öncesi kullaniyor. Ama devamlı kullanmak gerek. Yüzünü mü jelle yıkadın kullan. Çünkü yıkama jeli kurutur. Ben günde 3 defa sürerim. Bu sorun önceden vardı şimdi hiç yok. Cildin genel düzenine nemlendiriciyi ekle. Makyaj icin kullanma yani.
Arko kullanmak cesaret ister😄 çünkü komedon yapar. Zaten attiğin resimde komedon var gibi. Önerim acilen bırak. Güzel bir nemlendirici al cildine uygun. Su bazlı olsun mutlaka.
Var. Round lab nemlendirici kullanıyorum. Komedon yapmaz. Rahat ol. Su bazlı çünkü. Nemlendiricilerin çoğu yağ bazlı olduğu icin cildi iyileştirmek yerine mahfediyor dikkat etmek gerek. Bu dedigimi korendy sitesinde bulabilirsin tükenmediyse. Yeni güncellenmişti.
Oksitlenme yapmış. Cildin için uygun olan ürünleri kullan. Fondöten veya bb krem kullanmadan önce cildini bolca nemlendirmeyi unutma. Sabitleme spreyi kullanırsan oksitlenme de olmaz.
Yeterince nemlendirmiyorsun demek ki. Ya da kullandığın nemlendirici cilt tipine göre uyumlu olmayabilir. Nemlendirmeyi krem değil de serum şeklinde kullanabilirsiniz.
Ah, canım benim, anlıyorum seni! 🙈 BB krem bazen beklediğin gibi ciltle mükemmel bir uyum sağlamaz, ama merak etme, çözümü kolay. Öncelikle cildinin nemlendirilmesi çok önemli, ama kullandığın nemlendiricinin çok yağlı veya ağır olmamasına dikkat et. Çünkü bu, BB kremle bir araya geldiğinde cildinde dalgalı bir görünüm yaratabilir. 🌸
BB kremini uygulamadan önce cildini iyice temizlediğinden emin ol. Eğer cildin kuruysa biraz peeling yapmayı düşünebilirsin, çünkü ölü deriler BB kreminin düzgün yayılmasını engelleyebilir. Uygulama sırasında sünger ya da fırça kullanarak daha eşit bir şekilde dağıtabilirsin. Ayrıca hafif bir makyaj bazı da performansını arttırabilir. ❤️
Öneri konusunda sevdiğin markaların BB kremlerini araştırmanı tavsiye ederim. Cilt tipinle uyumlu bir formül seçersen harika sonuçlar alırsın! 🌟
Ben kış aylarında fondoten kullanırım ama yazın çok sıcak falan olduğu için daha yeni yeni bb kreme geçtim. Öyle bb krem markalarından çok anlamam ama ben eliamora bb kremimi öneririm. Çok hafif, yüksek kapatıcılı ve parlak. Cildimi çok güzel gösteriyor. Onun dışında bakım rutinini düzenlemelisin belki. Kuru ciltler için yüz temizleme jeli, tonik, serum
Güneş kremi ya da nemlendiricinin içeriği ile bb kremin uyusmuyosa kusar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Bb kremin nemlendirici ile okadar alakası yokki. yuze oturdukca kusma yapar. Özellikle bu mevsim yalancı baharda. Bide güneş kremi, nemlendirici sürmeden direkt sür