1 yılBence ince bel başka bir estetik yaradıkış biçimi. Mesela biz erkeklerde bu kıvrım yok. Olmuyorda. Ama ben öyle geniş üst kısım ve alt kısımda o bel neden incelir anlamıyorum. Belkide kadını çekici yapan bir görsel efekt. Yani şanslı bir genetik dizilim. Belkide kum saati kadından etkilenilerek yapılmıştır. 😄
12 Yorumla
Soran1 yılYani kadin fiziği ile erkek fiziği farklı erkekte hoş durmazdi kıvrımlı bir bel bu narinligi sembol ediyor zayıf bir görüntü verir erkeğe şey gibi dururlar şey gay djsjsh
- 1 yıl
Yani evet hayal bile edemedim rrkek versiyonu. Kadın için üretilen elbiseler ile başka bir bütünlük oluyor. Beyinfe kıvrımlı aslında kıvrımlı her yüzey dikkat çekiyor düşünğnce. Belkide önceden yerleşmiş kodlar var beynimizde.
En İyi Cevaplar
Erkekler için ince belin sevilme nedenleri sarıldığında o narinliği hissetmeleri, vücuda oturan elbiselerin güzel taşınması olabilir. Ama ince belin ortaya çıkması için şekilli kalçalara sahip olmak da çok önemlidir. Yoksa belin inceliği dikkat çekmek yerine insanlar tarafından kötü görünüyor. Kadınlar için bence sadece kıyafeti iyi taşımak ve sağlıklı görünmek için seviliyor.
24 Yorumla- 1 yıl
sevdikten sonra bel önemli de değil ama haklısın o narinliği hissetmek çok güzel olurdu
- 1 yıl
bulurum bulurum :D
düğünüme gelirsin daha
1 yılbel bölgesindeki inatçı yağlar vücutta en son eriyen yağ çeşidi erkekte de kadında da sağlıklı olduğunu gösterir bu yüzden bilinçaltımızda ilgi duyarız çünkü sağlıklı genler taşıyordur ve o kişiyle ürediğiniz takdirde gelecek nesilin de sağlıklı olacağı muhtemeldir bunun için çekici yani hala vahşi yaratıklarız bi insanın çekici olması güçlü ve sağlıklı olmasına dayanıyor
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 47,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBu bel seninse gayet başarılı sjsjs
İnce bel genellikle güzel göründüğü için severler. tamamen dış görünüşe dayalı bir şeydir ama benim için fark etmiyor hiç. yani ince olup olmadığına bakmam
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 yılSeksi göründüğü için gadası
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayy aklıma gelen "sarilmandan belli kirican mi belimi, çok canım acıyor çeksene elini " 😅😅 kadınsı feminen olduğu için çekici bence herkes ince olabilir ama o oyukluga herkes sahip olamaz...
22 Yorumla
Soran1 yılBir dönem ne dinlerdik 😄
- Güzellik & Bakım konusunda 588 cevap paylaştı.
1 yılSevenlere sormak lazım.
Acaba neden seviyorlar.
Ben konunun ince bel olduğunu düşünüyorum.
Kendini bir şekilde gösterip baktırma çabası ve bununla mutlu olma , zevk alma isteği.
Aksi halde giyildiğinde şaka konusu olan kıyafetlerin bir anda satış patlaması yaratması mümkün olmazdı diye düşünüyorum.12 Yorumla
Soran1 yılŞu toplumun kadın ne yaparsa hemen bu kadar baskılaması kadar geri bir davranış yok. Gülersin az gül foto atarsın kendini begendirme çabası siz erkekler içinizden geldiği gibi yaşayın biz ne yaparsak yargılanalım yok öyle dünya sizleri duymuyoruz şekerim onlar arkadan havlarlarlarlarrr
İyi ki belimi kolumla kapattım ha yoksa basit kadın falan derdinz hemen 🥹- 1 yıl
Öncelikle hiç bir zaman kıyafeti için baskı uygulamadım.
Dediğiniz şekilde bir resme gül atmadım atmam da.
Bence genelleme yapmayın.
İstisna olanları da unutmayın.
Benim anlatmak istediğim kadının kendini basitleştirmesi.
Kendi bedenini bu kadar çabuk ve kolay göstermesi.
Doğrusunu söylemek gerekirse kimin nereye koşup koşmadığı bir yana , kendini gösterme çabası her şeyi belli ediyor merak etmeyin.
Duymuyorsunuz doğru , mekana girince kontağı kapattıktan ve tekrar motora binene kadar gözünü alamıyorsunuz.
Sizde haklısınız ülkemizde o kadar çok görüntüde insan olan var ki , karıştırmakta haklısınız.
1 yılKum saati diyelim ona.. Sadece belin inceliği değil güzel olan..
318 Yorumla
Soran1 yılBaşka ne güzel olan
- 1 yıl
Nevresim takımı.. 😄
Aslında genel konuştum ben, görselden bağımsız.. Salt bir ince bel tek başına güzellik ihtiyacımı karşılamıyor benim.. Parçaları birleştirdiğimde ortaya ne çıkıyor, bu önemli.. Bel sadece puzzle'ın bir parçası..
Soran1 yılKoltuğun deseni o kfkdj
Biliyorum fotomdan bağımsız sordum merak ettiğim için )- 1 yıl
Arkadaşların da öyle anladıysalar güzel.. 😄
Adana'ya yaz geldi mi ya şimdiden.. Daha geçenlerde donuyordunuz sanki, ne acayip memleket.. 😒
Soran1 yılYok onlar bir gaza getirmeye çalıştı da düşmedim fksf
Haziran ayına girdik resmen öyle bir sıcak var 🥹- 1 yıl
Ya ben şaka sanmıştım arkadaşlarımla okuyacağız diyince.. Hiç özelimiz de kalmamış arkadaş..
Kurt dışı atlattı, sıkıysa yazı atlatsın hadi..☀️
Soran1 yılNilda selam söylüyor sana 🫠
Biz adanalılar yanmaya alışmışız yaz bize kolay gelir ayükün mü 😄- 1 yıl
Ah Nilda, sen de ona aynısını söyle.. 😄
Kadını da aynı bunların yav..
Soran1 yılAslında ben Adanalı değilim ama iyi ayak uydurdum bunlara hahaha
Aleyküm selam 😌- 1 yıl
İçinde varmış senin de.. 😄
Soran1 yılCidden valla mesela bende tespih merakı da var
Dışı sosyete içi kenar mahalle dedikleri o kadınım ben 😅- 1 yıl
Hadi ya.. Tespih ben de severim.. İnce bel falan kurtarmaz seni o zaman, hiç kasma.. 😄
Soran1 yılKurtarır ya normal de aşırı naif kibar biriyim sadece yanlış yapılınca dağa kafa tutuyorum gözü karalık dozumda bir ayarsızlık var 🥹
- 1 yıl
Benim gibi işte.. Normalde Franzsız kültürüne sahibimdir ama gel gör ki Adanalılaştığım çok zamanlar oluyor.. Yanlış kodlanmışımdır.. 😏
Soran1 yılOlsun yanlış kodda olsa ben kodumdan memnunum, sen? 😂
- 1 yıl
Yanlış tuşlama yapanın eline sağlık diyorum.. 😄
Soran1 yılİlaveten; bize yanlış yapanlar düşünsün diyorum ben de.. 😄
- 1 yıl
Onlar tam rahmetlik bence.. Vefat etseler yeridir.. 😄
- Güzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı.
1 yılGünaydın , tek bel kriter olmamalı tabiki, bazen hatların kıvrımına göre bel de kendini belli ettirmeli
16 Yorumla
Soran1 yılGünaydın
- 1 yıl
Senin olduğunu söylüyorsun ve yaşın da doğru olduğuna göre gayet iyisin kendinele barışık ve bakımlı olduğun kesin
Soran1 yılTeşekkür ederim. En çok sevdiğim şeylerden biridir kendime bakmak, bana keyif veriyor
- 1 yıl
İnsan kendini neyin mutlu ettiğini bilmeli ki sen ne olduğunu bulmuşsun , zaten siteye ilk üye olduğunda konuşmuştuk sanırım minyonda yapın var bence bu da güzel bir şey
Soran1 yılEvet hatırlıyorum seni az derdimi dinlemedin)
- 1 yıl
Estağfirullah dert dinlemek değil sohbet etmiştik diyelim 👍☺️
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİnce bel daha iyi kavranir diye bisey yok
Kalin belde cok güzel kavranir
İnce belin estetigi popoyu ön plana çıkartıyor bel ince popo basen geniş olunca kiyafetlerde daha şik oluyor ayrica neyse cinsellige girmeyelim bu kadar20 Yorumla ince belden ziyade kadının fiziğine oturan bi bel yapısı elbet dikkat çeker
12 Yorumla
Soran1 yılEvet oran önemli
- Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı.
u 1 yılSarılma ihtimalimin olduğu beli seviyorum sadece, ince umrumda değil. Qwscg
132 Yorumla
Soran1 yılSevmiyor musun yani ince beli Allah'ım dom dom kurşunu yedim şu an resmen yaşama sevincim elimden alındı abartabildiğim kadar abartacam tutma beni aşdşdlgşdf
- 1 yıl
İnce bel umrumda değil demedim mi ben?
Soran1 yılBalık etli için yorum yapmıştın ama ince bel diye sorduk mu umrumda değil neyse Allah kabul etsin orucunu
- 1 yıl
İnce olması gerekmiyor diye anlarsın diye umdumdu.
Laf sokma bana hem, oruç germiyor.😂
Soran1 yılAma benim ki ince ya şansımı zorlamaya çalıştımdı 🥲
Senin vücut şimdi kastan yiyordur dfdf
- 1 yıl
Yesin valla, az ufalayım😅
Soran1 yılMinicik🐛 kal inşallah 😄
- 1 yıl
Ah, iyi dileğin için ne kadan mesudum.😃
Soran1 yılBu hırçınlığım sana olan sevgimden miniğim kfffj
- 1 yıl
Görmeden inanmam. 😅
Soran1 yılNeyi görmen lazım 😅
- 1 yıl
Hırçınlık hani nerde fnjf
Soran1 yılMinicik kal inşllh dedim ya oydu işte benim hırçınlık bu kadar 😄
- 1 yıl
Offf, darmadağın oldum. Asddffh
Soran1 yılBir ara sende yap bakayım seninki nasıl görelim 🚬😄
- 1 yıl
Aynalı kemer ince bele bu can gurban tatlı dile djjdj
Oldu muğ? 😂
Soran1 yılOldu oldu darmadağın oldum fkşlf
- 1 yıl
Seni darmadağın etmek bu kadar değildir. Djjd
Soran1 yılKonunun benle ilgisi yok konu sensin dmfs
- 1 yıl
Konuya seni dahil etmek suç mu? Dmdk
Soran1 yılYani kız diyor ki konu sen olunca kolay 🫠
- 1 yıl
O zaman dans dmkdk
Soran1 yılYorgunum valla sen et ben seyredeyim ahajaha
- 1 yıl
Esas yalnız bırakılan ben oluyorum, tarafınca. Dmajd
Soran1 yılBiri seni seyrederken nasıl yalnız olabilirsin 😅
- 1 yıl
Doğru xhdhhd
İşine gelen yöne çevirmen çohoş
Hhdh
Soran1 yılHoşuna gitmesi çohoş fjjf
- 1 yıl
Ve giriş yaptı premses dbsb
Soran1 yılVe sonra dedi ki: 30'a 1'kala son söz sende djjshş
- 1 yıl
Tekrar 30'u bulmak ne mutlu. Fkf
Soran1 yıl+Asla 30'da duramamakjajs nice 30/lara🧃
- 1 yıl
Haha bazı sorularında oluyor böyle dnhd
1 yılFotoğraftan da belli olduğu üzere estetik duruyor Aleyna Tilki kıvamı seviyorum ben de
113 Yorumla
Soran1 yılEvet aleynanın fiziği çok iyi sadece bence biraz daha kilo almalı kemik hatları ve kıvrımları kusursuz
- 1 yıl
Biraz daha kilo alırsa ayı gibi olur yeterince seksi kız kıskanmayalım 😂😚
- 1 yıl
Öpücük yalııınışş oldu yav
Soran1 yılAyı gibi mi olur aboo o zaman ben öyleyim sjdks yok be ne kıskanacam güzel kendine bakan kadınları severim kendine bakan güzel bir genç kız o da
Öp öp bir şey olmaz kız kızayız şurda dmdn- 1 yıl
Haha emojiyi de kullanmıyorum hiç he normalde 😂😂 herkese yakışan farklıdır hayatım sana o yakışıyordur vücut tipine göre değişir bilmiyorum bu kıza bu vücut tipi gidiyor www.google.com/imgres
şundan bahsediyoruz neticede kusur yok ya kızda göğüs dışında
Soran1 yılBence göğüs ölçüsü de çok yakışıyor ona tarz duruyor )
Ben daha kiloluydum da ihanete uğradıktan sonra o sinirle baya eridim kârım bu oldu adkdj- 1 yıl
Kıyamam bak şimdi şöyle düşün hâlâ her halttan habersiz kandırılmaya devam ediyor olabilirdin Allah'ın şanslı kuluymuşsun hâla a... ptal yerine konmana müsaade etmemiş Çünkü sen farklıymışsın bi'taneymişsin 😂 aldatmaya böyle bakacaksın ondan sonra gömüyorsun baklavaları börekleri Valla biliyor musun şu hayatta kimse için iştahsız kalmaya değmiyor aksini söyleyenle akşama kadar tartışabilirim
Soran1 yılİlk öğrendigim de güvendiğim dağlara yağan karlar bir müddet eritti beni ama kısa sürdü bu süreç hemen bir tekme ile yolladım o kadınla da devam etsin diye baya emek verdim ama bıraktı oysa ona verebileceğim en güzel cezaydı o kadın ömrü billah boynuzlanıp duracaktı ne güzel 😅
- 1 yıl
Erkekler güzel kadınları özellikle aldatıyor diye düşünüyorum hatta bazıları var böyle minnoş kedi gibi insanları kandırmak için dünyaya gelmiş gibiler Şeyden dolayı kız güzel olunca kendi egoları düşüyor kendi egolarını toparlamak için de aldatıyorlar işte aman düşün düşün içinden çıkılmaz. Böyle şeyler s... iktr edince çözüm oluyor koy gözüne rahvan gitsin dünyada adam mı yok çooookk
Soran1 yılBenim 21 yıllık ilişkimdi 7 yıl flört 14 yıl evlilik..
İhanetin konusu biraz tuhaf oyanan oyunlar falan filan uzun hikaye ama ne olursa olsun omurgalı durması gerekirdi şu an hala kabullenemiyor ayrılığı ama Dünya tersine dönse de bitti benden yana
Şu an en huzurlu keyifli zamanlarımı yaşıyorum bana yanlış yapan biri için hayatımı mavf etmem keyfime bakmaya devam dünyalar güzeli kızımla birlikte 😌🫶- 1 yıl
Hem başkası için sizi terketti hem de sizden mi vazgeçmiyor kafaya bak ya öyleleri sevmeyi bilmiyor onlar sadece elinden kaybettiklerinde yahut başkasına kaptırdıklarında egoları zedeleniyor kimse beni terk edemez başkasına gidemez düşüncesiyle tamamen samimiyetsiz bir şekilde tekrar takıntı haline getiriyorlar Öyleleri sadece egolarına aşık
Soran1 yılBenden uzak olsunda ne hali varsa görsün 🙂
- 1 yıl
Sorma ya 🙄
- Güzellik & Bakım konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılÇok ince olmamalı bence orantılı olursa çok seksi oluyor bu seninse güzelmiş
12 Yorumla
Soran1 yılEvet benim teşekkür ederim
- 1 yıl
Güzel rica ederim
Güzellik & Bakım konusunda 624 cevap paylaştı. Şekilli gösterdiği için.
Erkekler kıvrım sever büyük ya da küçük olması önemli değil bel ince olunca diğer bölgeler büyük geniş vs gözüküyor buda her insana kıvrımlı ve güzel gösteriyor. Ölçülerin nedir10 YorumlaSevmeyelim de taşa mı dönelim. Bakışı güzel, estetik, kavraması güzel bir insan daha ne isterrr
15 Yorumla
Soran1 yılBiz öyle arkadaşlardan değiliz yarış ve fesatlık yok bizde öz guveni tam destekleyici olgun insanlarız ayrıca hepsi çok güzel 😍
Soran1 yılAmin 🫶🙏
1 yılMerhaba,
İnce belin canı cehenneme tamam mı! 😅
Hiç önemi yok! 😅
Bel dediğin nedir ki! 😅
İncelir, kalınlaşır! 😅
Bende ince belliyim hem! 😂10 Yorumla
1 yılFarkli sebepleri olabilir en basiti su:İnce bel otomatikmen kalcayi ve gogusleri buyuk gisterir, kivrimli bi vucut hatti olusturur bu da estetik gelir kisiye...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYalnız hanım efendi neredeyse bellerimiz ayni, sizinki çok ince değil. Ama o kadar ince olmasınada gerek yok zaten.
14 Yorumla
Soran1 yılİlk kez böyle söyleniyor belim için 😅
Cevap sahibi1 yılOlsun bea işliyorya siz ona bakın. Nüktedan olurkende resmi olmak hayli zor he 🤭
Soran1 yılNiye Farsça kullaniyorsun Türkçe konuş
Artı işliyorsa ne demek.. Almanların çok çalışanlar için hayvan diyerek yüceltmesi gibi oldu bu yazın
Cevap sahibi1 yılİnsan dediğin de bir nevi makina, işlemek kelimesi abesle iştigal etmez efem. Ayrıca üç kıta yedi iklimde toprak fetih eden atalarımıza bildiriniz şikayetinizi, yetmiş iki milletten insan barındıran bir imparatorluğun kalintisinda has "Türk" olgusu bekleyemezsiniz...
Gizli Üye(36-45)1 yılMasallah ❤️ benim hayatim boyunca böyle bir belim olmadi ☺️ cok güzel
21 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 🫶
1 yılBence ince bel göğüs ve kalçayı ortaya çıkarıyor bundan dolayı seviliyor. 🤗
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı.
1 yılBenim umurumda değil inceymiş yamukmuş şekilsizmiş. Ben aşık olduktan sonra önemi yok.
10 Yorumla Basit soru çünkü hem güzel duruyor hem sarıldığımda o inceliğin verdiği his çok hoş ve güzel
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 481 cevap paylaştı.
1 yılBenimde belim ince.. Fiziği daha güzel gösteriyor diyedir.
10 Yorumla İnce bel severim tabi
Simit mi yoğurucam sonuçta 🤣10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 503 cevap paylaştı. Sarıp sarmalaması daha kolay oluyor 😂 ondan..
10 Yorumla
1 yılNasıl sevilmesin, belden kavrayıp yanına çekmesi falan güzel olay
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Ince beli kavramam adına tercih ederim süper oluyor
10 YorumlaBelden daha iyi kavramak adına ince bel iyidir ve düzgün bir vücudu ifade eder
10 Yorumla
1 yılÇünkü daha güzel görünüyor. Kalın belli kızlar bu kadar güzel değiller
10 Yorumla
1 yılZariflik ve vücut hatlarını daha çok fark ettiriyor
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 672 cevap paylaştı.
1 yılBarış abimiz bile;
Aynalı kemer, ince bele,
Bu can kurban tatlı dile...
Demiştir...🥰10 Yorumla
1 yılValla benim aklımdaki kombinlere uyduğu için seviyorum bu arada diğer kutuna bakar mısın rica etsem bi
00 Yorumla
1 yılİnce bel farklı amaçlar için güzel😂😂😂açıklama yapmıyorum
09 Yorumla- 1 yıl
İşte o yüzden yazmadık arkadaşlarının ahlakını bpzmatalım diye😂😂😂
Soran1 yılSeni hep birlikte ayipladik sus sjısj
- 1 yıl
Grup olarak hareket etmeyelim lütfen, üzerimde mahslle baskısı hissediyorum😂gün falan mınyapıyorsunuz, bak satma, dolma falan varsa bana da ayırın, hakkımı helal etmem bak😂
Soran1 yılOrucumuzu desteklemek için bir araya geldik birbirimize güç veriyoruz slşgf
- 1 yıl
Dolma yoksa sizi tanımıyorum😂😂😂
Soran1 yılBenim dolmalar meşhur oldu sitede herkes adres yazıp bana gönder diyor şımarıyorum bak adkd
- 1 yıl
Bugün iyi dolma yapan bir kadın kolay yetişmiyor, şımarmak hakkındır😂
Soran1 yılAdana'da yetiştim olsun o kadar 😂🙏
- 1 yıl
Adanılıyık Allah'ın adamıyık diyosun😂
Gizli Üye(25-29)1 yılİnce beli hiç sevmem, şimdiye kadarki kız arkadaşlarım da ince belli değildi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılInce bel olmadan kivrim olmaz. Sevilen aslinda bel degil kivrimli kalcadir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİstanbul boğazı gibi maşşallah, Dar ve uzun 😂
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEmriniz olur Hanım Ağam 😂😂😂
Güzellik & Bakım konusunda 538 cevap paylaştı. Çok inceyse sevmiyorum açıkçası. Çay bardağı gibi olunca güzeldir.
00 Yorumla
1 yılkadinin kalcalisi derler ama ince bellisini ilk defa duydum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı.
1 yılBeğeniyorsun kendini 🙂
11 Yorumla
Soran1 yılEvet 😌
1 yılSenin belin mi normal duruyo ince değil
13 Yorumla
Soran1 yılEvet benim belim, doğrudur bir avcuma sığıyor işte ddjs
- 1 yıl
Bana laf sokuyorsun sinsi sinsi ama ben kâle almıyorum akıllı sanma kendini
Soran1 yılSanmıyorum zaten öyleyim
Normal duruyor dedin doğrudur kuzum senin görüşün buda, ben biraz mizahı seven biriyim konuşma üslubum bu sinsilik falan yok ortada
1 yılçünkü çok estetik duruyor.
12 Yorumla- 1 yıl
hala süpersin :)
Soran1 yıl🥰🙏
1 yılEstetik olan her şey sevilir koca göbek davul gibi bel mi sevelim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılyasına göre çok iyi... Kıskanıyorlar galiba seni :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılgörsel cevabı anlatmıyor mu?
12 Yorumla
Soran1 yılBen aynada bakınca seviyorum şahsen
- 1 yıl
vay be ne şanslı aynalar varmış :)
kıskanmadım desem yalan olur :)
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. estetik görüntü
10 YorumlaSarması kolay olduğundan😉😎
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onu tamamlayan dolgun kalça varsa güzel 😄
10 Yorumla
1 yılCayi ince belli bardakta iç farkı anlarsin
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılGöze daha çok hitap ettiği için..
10 Yorumla Memeyi ve popoyu büyük gösterdiği için.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılKadınları daha zarif gösteriyor
10 Yorumla
1 yılKadında çok iyi duruyor
10 YorumlaDaha çekici gösteriyor.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 750 cevap paylaştı.
1 yılDaha kadınsı duruyor çünkü
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBilmem hiç öyle takıntım olmadı.
10 Yorumla Bilmiyorum halbuki çok saçma bir şey
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 969 cevap paylaştı. Sevmeyip napalım estetik ve güzel
10 Yorumla
1 yılOlması gereken değil mi
10 YorumlaBu beli internet ten almısındır kesin 🤣
05 Yorumla
Soran1 yılBenim belim niye imkansız 😄
Soran1 yılTeşekkür ederimm
1 yılDoggy yaparken tutması daha kolay oluyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 811 cevap paylaştı.
1 yılKadının fiziğini gösteriyor
10 Yorumla
1 yılEstetiği iyi
20 YorumlaBen sevmiyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası