Güzellik & Bakım Güneşte gözm sarı gibi oluyo? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güneş yokken kahve güneş varken açık kahve sarı çizgi oluyo açık kahve mi kehribar mı gözüm Güneşte gözm sarı gibi oluyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. kahverengi gibi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tamam çok sağol 🙏 u Barış_LonelyForever 1 yıl Rica ederim :)
wiemiu Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Niye kahverengi gözlü insanlar kahverengi dışında tüm renkleri gözlerinde görüyor🤦♀️ bir tane normal kahverengi benim gözler diyeni görmedim 1 0 Yorumla
Wingsssss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Normal kahverengi göz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Normalde koyu benim Yorumla Wingsssss 1 yıl Güneşte biraz daha açılması normal ama kehribar böyle olmuyor Yorumla Soran 1 yıl Evet benimde kafam da soru işareti olmuştu cevabın için teşekkür ederim Yorumla
fatihaykut63 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Gözlerin çok güzel maşallah 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla fatihaykut63 1 yıl Rica ederim Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Açık kahverengi bence 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. daha iyi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hangi renk Yorumla S93S94 1 yıl açık kahve Yorumla
esperanzas Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl açık kahve 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sağolun Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 350 cevap paylaştı. Açık kahve. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sağolun Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 663 cevap paylaştı. Guzel iste 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ayyaş bakışları 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Açık kahve olmasın o 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aa ben koyu sanıyordum güneşte böyle oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kahverengi gibi
Tamam çok sağol 🙏
Rica ederim :)
Niye kahverengi gözlü insanlar kahverengi dışında tüm renkleri gözlerinde görüyor🤦♀️ bir tane normal kahverengi benim gözler diyeni görmedim
Normal kahverengi göz
Normalde koyu benim
Güneşte biraz daha açılması normal ama kehribar böyle olmuyor
Evet benimde kafam da soru işareti olmuştu cevabın için teşekkür ederim
Gözlerin çok güzel maşallah
Teşekkür ederim
Rica ederim
Açık kahverengi bence
Kuet adamın gözüde sarı gibiydi
daha iyi
Hangi renk
açık kahve