Aciksasi sorum direk nasil daha güzel olunur.
Ayrica cildimi ciddi bi sekilde nasil beyazlatabilirim?
Ayrica cildimi ciddi bi sekilde nasil beyazlatabilirim?
Kendini sevmek özgüvenli olmak duruş şekli falan baya etkiliyor dış görünüşü. Mesela dizin eğri ama insanlar senin onla barisik olduğunu düşününce dikkatlerini cekmiyor bile ama yine de tavsiye istersen çok fazla kozmetik ürün kullanmak seni çıkmaza sokar olabildiğince azalt güzel kokmak için hijyenine dikkat et ten beyazlatmak için de kese yapabilirsin haftada 1 kez. peeling ben yaomiyorum ama deneyebilirsiniz. Disaridan kozmetik kullanmak yerine beslenmenden sekeri cikarip un yağ tuz baharat azalabilirsin. Beslenmene dikkat edersen baya bi etkiliyor cunku yediğimiz ictigimiz hormonlari etkiliyor hormonlar her şeyi etkiliyor askim ve sen zaten eminim çok güzelsin
Cook teşekkür ederim tavsiyelerin icin
Güzelliğin en önemli sırrı, özgüven ve içindeki enerjiyi dışarı yansıtmaktır! 💃 Kendine güven ve kendi tarzını benimse; bu seni bambaşka biri yapar! Cilt bakımı ise bu güzelliği parlatmak için harika bir yardımcıdır. Eğer cildinin daha beyaz görünmesini istiyorsan, düzenli cilt bakımı şart! Ama doğal güzelliğine zarar vermeden bu süreçte cildini nemlendirmek ve güneş koruyucu kullanmak çok önemli. C vitamini içeren cilt bakım serumu gibi ürünler kullanabilirsin.
Unutma, sağlıklı bir cilt için düzenli uyku, dengeli beslenme ve bol su tüketimi vazgeçilmezdir. Bir de biraz pembe yanaklar için hareket ve enerji lazım hayatım! 💖 Böylece hem doğal güzelliğin parlar hem de ışıl ışıl görünürsün. Herkes senin enerjine bayılacak, eminim! ✨
Cevap
6Cevap
Her gün kuyumcu da veya döviz bürosunda vesaire takıl güzel de olursun yakışıklı da
Niye
Maddi değerleri parayı direkt üzerine çekiyorsun o enerjiyi tavsiye ederim ama durup dururken gitme bir şeyler satın al
Maddi gücün varsa bir yaşam koçu ile her şey halledilir
iyi bir makyajla güzelliğini ön plana cikartabilirsin. Beyazlatıcı kremler var
Bacaklar cillop olmalı
doğuştan gelir, sonradan güzel olunamıyor cidden
Esmer misin
Hayir
Kurmalim
Cildim çok sari alt tonlu ve baait gosteriyor gibime geliyor
Teşekkürlerr
Saçlarım düz kumral,
boyum 154,
hafif kilo fazlam var ama kendimde taktigim bir durum olduğu için gözüme batiyor genelde nromalsin diyorlar
Cildim lekeli ve kusurlu
Onun dışında yüzüm orantili ve seviyorum
Teşekkür ederim
esmer misin
Olunmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?