Bendeki bu bb krem , yeni bir şeyler arıyorum. Buna benzer günlük kullanıma uygun , hafif duran neler önerirsiniz? 💖

Bendeki bu bb krem , yeni bir şeyler arıyorum. Buna benzer günlük kullanıma uygun , hafif duran neler önerirsiniz? 💖

Aslında ben çok fondöten kullanmıyorum, şuanda da fondötenim bitmiş zaten. Bu yüzden günlük olarak ne kullandığımı söyleyemem. Sürekli beyaz ne var ise o fondöteni alan birisiyim markasına aldırış etmiyorum.😅 Ama bence cilt bakımına dikkat etmek çok önemli. Eğer makyaj yapmayı seviyosan, hafif ve doğal görünüm veren ürünler kullanabilirsin. BB kremler veya tüy gibi hafif formüller günlük kullanım için iyi bir seçenek tabiki. Herkesin cilt tipi farklı olduğu için, en iyi sonucu almak için deneme yapmak faydalı olur.
fondöten cildimde hep pütürlü duruyor, bb kremler de cildime uygun değil neredeyse hepsini denedim. CC krem kullanıyorum güzeli o gibi. en son loreal magıc cc krem almıştım. her cilt rengine uygun renk değiştiriyor
kapatıclığı yüksek değil ama kızarıklık falan varsa rengi güzel eşitliyor, hafif bir ürün
Bunun teksturası çox qəşəydi🤌🏻 reng vermir, örtücülük çox yoxdu sadece canlandırır.
Men isledirem cox qeseydi
Matdi
BB kremler günlük kullanım için gerçekten harika, cildini ağırlaştırmadan doğal bir görünüm sağlıyor. Eğer sen de bu hafif yapıyı seviyorsan, ince yapılı ve nemlendirici etkisi yüksek ürünler denemeye devam edebilirsin. Ben de BB krem ağırlıklı kullanıyorum ve aşırı memnunum. Cildine uyan doğru tonu, hafiflik hissini yakalarsan çok doğal duruyor 💫
Fondötene gerek bile kalmadan mis gibi bir cilt 🤍. Ayrıca, özellikle kış aylarında hem nemlendiren hem de güzel bir kapsama sağlayan ürünler tercih etmelisin. Online araştırma yaparken yorumları detaylı incele; herkesin cildi farklıdır sonuçta! Umarım kendine en iyi geleni bulursun. 😇✨
Cevap
3Cevap
Föndeten kullanmıyorum, ben günlük makyaj yapmaya da üşeniyorum 😅bu yüzden öneremem
Pure beauty ama spf50 olanı
Elensilina spf 50 pembe alttonlu bb
True match
Bazarstordan bi bb krem almışdım pembe rengde o qeder qeşeydi ki
günlük fondöten kullanmam. makyajda yapmam sadece düğün falan olursa. yazın da fondöten falan kullanmayi tercih etmiyorum
ben bb krem degil de revolutionun mat fondotenini kullaniyorum, gun icinde cok kurudugu icin ilk fircasiyla elime surup ustune gunes kremi ekliyip sonra yuzume suruyorum bu sefer kurumuyor
Benim fondötene ihtiyacım yok, kullanmıyorum o yüzden.
Günlük olarak fondöten çok kullanmam ama kullanırsam maybelline fıt me
Pure beauty'nin bb kremini kullanıyorum ben ve çok memnunum kendisinden.
Note’un kapatıcısını kullanıyorum yapısını seviyorum
Kullanmıyorum 😂, yüzümü donuklaştırıyor.. ben doğallığımı daha çok seviyorum
Duş öncesi makyaj>> hdhdhx
Pure beuty bb krem kullanıyorum
Yok pembe olanı
Fondöten e gerek olmadan güzel gösteren yüz kremi önerin bana
Tuz krem (3 renk olan)
note bb kullanıyorum
Gabrini kullanıyorum
Maybeline skin tint
Fondöten kullanmıyorum
Hiç kullanmıyorum kapatıcı sadece