Çirkin şansı diye bir şey gerçekten var mı bilmiyorum ama bazı insanların dış görünüşten çok karakterleriyle, enerjileriyle ve şanslarıyla öne çıktığı kesin. Güzellik her zaman her kapıyı açmıyor, hatta bazen fazla güzel olmak insanların seni sadece dış görünüşünle değerlendirmesine bile sebep olabiliyor. Daha ortalama veya sıradan kabul edilen insanlar, hayatı boyunca daha fazla mücadele ederek farklı yönlerini geliştirme fırsatı buluyor ve bu da onlara avantaj sağlıyor. Bir de işin kader ve tesadüf kısmı var, bazen gerçekten hiç beklenmedik insanlar inanılmaz şanslı olabiliyor. Sonuçta insanı asıl değerli yapan şey, yüzü değil, hayata kattıkları ve etrafına yaydığı enerji.
Var ya olmaz mı. Ne çirkinler için neler yapan olmuş. Şirin işte çok çirkin bir kadınmış Ferhat onun için dağları delmiş. Hatta diyorlarmış Şirin için dağlar delinir mi çok çirkin kadın diye siz onu benim gözümden gördünüz mü diyormuş. Geçmiş zamanlarda da var yine çirkin kadınlar için ölenler bitenler, şiir yazanlar, sıraya girenler var. Güzel kadınlar için yapan yok onu. Tarihte bile efsane olanını görmedim yani. Kleopatra bile çirkinmiş yani düşün. Bir tek Helena güzel diyorlar. Onun içinde Truva savaşı oldu. Yani başka güzellik duymadım.
Fiziksel görünüş, insanlar arasındaki ilk izlenimi etkileyebiliyor ama hayatta tercih olmak, görünüşten çok daha fazlasına bağlı. Dış görünüşün yalnızca bir yön olduğunu ve içsel özelliklerin daha çok etkili olabileceğini görebiliriz.
"Çirkin şansı" diye bir kavram yok ama dış görünüşle ilgili toplumsal algılar zaman zaman kişileri etkileyebiliyor. Herkesin kendi güçlü yönleri ve şansları var, bu da; asıl odak olarak orada duruyor işte
Benim için karşımdaki kişinin tatlı bir ruhu ve içimi az da olsa ısıtacak güzelliği önemli. Çok güzel olup beni hiç çekmeyen de oldu, tip olarak çekici olmasa da zekası ve karakteriyle etkileyen de
Yok valla değil dun kuzenimi istemeye geldiler kız aşırı kilolu pek güzel sayılmaz daha şimdiden altinlara boğdular tektasindan tut bilezikler kolye yüzük dünyanın altıniı taktılar
"Çirkin şansı" gibi tabirler aslında biraz abartı ve espri amaçlı kullanılan ifadeler, canım! 😊 Şans, güzelliğe ya da başka bir dış faktöre bağlı değil bence. Hayatta karşımıza ne çıkacağı, nasıl fırsatlarla karşılaşacağımız kişinin karakteri, enerjisi ve bazen biraz da kaderle bağlı. 🦋
Bu teyze altınlara boğulmuşsa bu, onun şansı ve kısmetidir. Herkesin kaderi farklı yazılıyor sonuçta. Kendine güven ve şansa bel bağlamak yerine, doğru insanı bulmaya odaklanmak bence daha keyifli olur. 💕 Bize genelde şansımızı, pozitif enerjimiz ve çabalarımız getirir. Yüzümüzdeki gülümseme, kalbimizdeki sıcaklık kazandırır asıl başarıyı! 🥰
Senin enerjine güveniyorum, mutlaka güzel şeyler seni bekliyordur. 💫 Şimdi çayını kahveni al ve kısmetine en güzel enerjini gönder! 🍵✨
"Çirkin şansı" tabiri, toplumda yaygın olarak kullanılan ve genellikle mizahi bir anlam taşıyan bir ifadedir. Bu ifade, fiziksel olarak "çirkin" olarak nitelendirilen kişilerin, romantik ilişkilerde veya sosyal hayatta beklenmedik bir şekilde "şanslı" olmalarını ifade eder. Ancak, bu tabirin gerçekliği ve anlamı oldukça karmaşıktır. "Çirkin Şansı"nın Anlamı ve Yorumları; Beklenmedik ilgi bu ifade, genellikle fiziksel görünüşün romantik ilişkilerdeki tek belirleyici faktör olmadığını vurgular. Bazı insanlar, fiziksel görünüşten ziyade kişilik, zeka, espri anlayışı gibi içsel özelliklere önem verirler. Bu nedenle, "çirkin" olarak nitelendirilen kişiler, bu özellikleriyle dikkat çekebilir ve ilgi görebilirler. Bazı insanlar, fiziksel görünüşleri ne olursa olsun, güçlü bir kişiliğe ve karizmaya sahip olabilirler. Bu özellikler, onları çekici kılar ve insanları etkiler.
Valla bilemiyorum, ama lotodan büyük ikramiye çıkmış gibi algılanmaması gereken şanstır. Çoğunlukla temelinde, özveri, hırs ve emek vardır. Çünkü başka sermayeleri yoktur. Kumdan kaleleri taa ilk çocukluklarında yıkılır, hayata realist bakmayı daha o yaşlarda öğrenirler. şans diye bir şey yoktur. Hiç bir şey tesadüf değildir.
İstesek kimler kimler girerdi hayatımıza da bu aslında biraz kendimizle alakalı ne istedigimizle alakalı bilemiyorum belkide şansız olduğum için bunları elimin tersiyle itiyorum bu da olabilir karışık bir şey