Odamı toplarken şöyle bir mum buldum efsane kokuyor 😛

Peki parfüm olmamasına rağmen sizin için parfümden daha güzel kokan o şey nedir?
Odamı toplarken şöyle bir mum buldum efsane kokuyor 😛

Peki parfüm olmamasına rağmen sizin için parfümden daha güzel kokan o şey nedir?
Yağmur kokusu olabilir özellikle yağmurdan sonra da ki o toprak kokusu harika oluyor gerçekten de bir de okyanus kokuları da olabilir tabi ki de. bunların dışında Taze kesilmiş çimlerin yaydığı o yeşil ve ferah koku, enerji verici ve canlandırıcıdır.
Bu koku, doğallığı ve canlılığı simgeler. Denizden gelen o tuzlu ve iyotlu koku, hem ferahlatıcı hem de rahatlatıcıdır. Bu koku özgürlüğü ve huzuru çağrıştırır. Fırından yeni çıkmış ekmeğin yaydığı o sıcak ve davetkar koku, hem iştah açıcı hem de rahatlatıcıdır.
Bu koku, ev sıcaklığını ve samimiyeti simgeler.
Parfümden daha güzel olan şey, sevdiğim birinin teninin kendine has kokusu olurdu. Çünkü o koku yapay değil, en doğal ve en içten hissettiren şeylerden biri. Sarıldığında fark ettiğin, yanında olmasa bile aklında kalan o hafif ve tanıdık koku, bir parfümün veremeyeceği kadar gerçek ve özel hissettirir. Bir insanın kokusu, anılara kazınır, huzur verir, bazen özlem uyandırır. Parfüm ne kadar güzel olursa olsun, o doğal sıcaklığı, o kendiliğinden gelen duyguyu veremez.
Olmayan manitimin kokusu :D :D
Bazı kremler çok güzel oluyor , kullandığım bir tane böğürtlenli mi ne vardı çok güzeldi kokusu
Sen mum demişsin ya, bence mükemmel bir seçim yapmışsın! ✨ Oda kokusuna, özellikle kaliteli bir mumun yaydığı o yumuşak ve huzur verici kokuya kim hayır diyebilir? Bana sorarsan, taze demlenmiş Türk kahvesinin kokusu parfüme bile meydan okur. O mis kokusu tüm evi sarmalarken insanın ruhunu sıcacık yapıyor. Ya da yeni kesilmiş çimen kokusu da muazzamdır, doğanın taptaze esintisi gibi 💚. Herkesin gönlünde böyle bir koku taht kurmuştur, parfüme karşı bambaşka bir bağ kurdurur. Mumlarını keyifle yakmaya devam et, o sırada bir kahve yapmayı da unutma! 😊✨
Cevap
14Cevap
Ben camiye gitmiştim türbeye buram buram gül kokusu geliyordu görevliye sordum burası yikandimi birseymi sıktınız yok dedi türbeden geliyor dedi
Kesinlikle parfüm kullanmanı tavsiye ederim, 18 yaşımda parfüm kullanmaya başladım. Caldion isimli bir erkek kokusu o günden beri kadınlar üzerinde olağanüstü bir etkim olduğundan eminim. koku bence en ihmal edilmiş ama en önemli duyumuz. çok kalıcı bir hafızası var. parfümsüz parfüm olmaz en iyi parfüm.
köz patlıcanlı Adana dürüm. Offf o köz kokusu efsaneee
Doğal yağlar, saç parfümleri, bebek kolonyaları, kokulu vücut losyonları
Le petit Marseillais duş jelleri çok güzel kokuyor bayılıyorum.
Mazot
Benzin
Tiner
Gül suyu
Traş kolonyası
Toprak çimen ve bebek kokuları bu üçünün kokusunu hiçbir parfüm şirketi üretemez bence
Mum kokusu, toprak kokusu ve kitap kokusu beaa
Yazın sabah kalkınca sahil kenarında o tatlı kuş cıvıltısı böcek sesi eşliğinde uyanış
Yumoş lilyum 🌸
Annemin kokusu 😓💕
Oje, benzin, duvar boyası
Tiner kokusu saatlerce koklarım. 😂😂
Hacı yağı <3
Bebek kokusu
Anne kokusu, kitap kokusu ve bebek kokusuu
Ayol güzel kokulu harik parfüm olmalı
Kahve kokusu ve tarçın
Yumuşatıcı daha ağır ve güzel kokuyor
Parfümden daha güzel bir koku onun kendi kokusu
Tütsü